Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
Terry a Skicool, je tu požiadavka od Charlieho na GPS dáta trate MEDIANO. Verím, že sú bikeri, ktorí by si prešli takto trasy aj sami. Akou formou im ich dáme?
Terry a Skicool, je tu požiadavka od Charlieho na GPS dáta trate MEDIANO. Verím, že sú bikeri, ktorí by si prešli takto trasy aj sami. Akou formou im ich dáme?
GPS dáta si Charlie stiahol z klubovej stránky.
Kto bude organizovať alebo viesť tréning neviem, lebo Stic, Majo, Tonko, Alena zdravoťáčka, Lord Klaymen a Jaroza idú na maratón Vlkohron Vlkanová, ktorý je na programe cyklomaratónskej série teraz v piatok.
GPS dáta si Charlie stiahol z klubovej stránky.
Kto bude organizovať alebo viesť tréning neviem, lebo Stic, Majo, Tonko, Alena zdravoťáčka, Lord Klaymen a Jaroza idú na maratón Vlkohron Vlkanová, ktorý je na programe cyklomaratónskej série teraz v piatok.
Podľa mojích informácii v piatok tréning nebude nakolko všetci ludia CPK sú zaneprázdnený. Sobota je zatial s otáznikom.
v sobotu určite nepôjdem. pôjdem sa vyjazdiť na cestnom. užiť si hladkej bezvytriasacej cestičky. hoci kvalita ciest za posledných 10 rokov prudko klesla...
ja som sa bol dneska vyjazdiť na cesťáčiku a už mi chýba to hrkanie sa v lese, pretože na našich cestách som oveľa viac vytrasený ako z lesa
v sobotu by som sa snáď pridal ak sa bude čosi organizovať (podľa počasia)
ja som sa bol dneska vyjazdiť na cesťáčiku a už mi chýba to hrkanie sa v lese, pretože na našich cestách som oveľa viac vytrasený ako z lesa
Škoda, že si nebol dnes s nami na Vlko-Hrone. Perfektný, rýchly a zaujímavý pretek. Chýbali len naše veľké kopce. Z partie poznáš fóristov Lord Klaymen, Stic, Jaroza, naši Tonko, Majo a bol aj assouvi. A boli aj hostia bicyklisti z SDKÚ, ktorých nechcem menovať. Ale to v inej téme. Na sobotu by mohol dať Terry typ, kto pôjde. Ja budem celý deň mimo a nedeľa je ešte ďaleko.
hlavne bola pre nas uspesna tombola:D 4 z 5 vyhrali?
ale musim hodnotit, ze fatran je fatran...kopceky kopceky kopceky:D ten vlk bola dost o nicom trasa bez kopcov:D
S Tebou sa dá len súhlasiť.
Mám nájdené fotky Roba, Maja, Tonka, Bruna, stačí sa ozvať, prepošlem.
Jedna fotka aj s našim holatým Majom pri preberaní ceny v tombole
Ahoj jardo, vidím že na Vlko-Hrone ste si to užili a tak to je správne Super partia robí zázraky... Dúfam že sa stretneme ešte pred Fatrou, a nejaký spoločný tréning spáchame. Inak gratulujem k tombole aj k výsledkom.
Ahoj jardo, vidím že na Vlko-Hrone ste si to užili a tak to je správne Super partia robí zázraky... Dúfam že sa stretneme ešte pred Fatrou, a nejaký spoločný tréning spáchame. Inak gratulujem k tombole aj k výsledkom.
Kiri a Charlie, určite sa stretneme. Vyzerá to tak, že by som mohol celý deň v nedeľu 17.5.2009 a opäť o týždeň v nedeľu. Obe soboty za sebou nemôžem, budem mimo Žilinu.
Ak to vyhovuje, tak môžeme prefrčať celú novú trasu MEDIANO s dĺžkou 46 km, alebo len nové úseky Stráňavy - Trnové a Višňové - Turská - Dolná Roveň - singláč a zjazdovkou do Višňovskej doliny.
A po častiach aj v týždni, ale až po 17. hodine do večera, skôr nemôžem.
tak som sa dnes prihlásil a aj zaplatil štartovné a už sa teším.....mám len jednu otázku...viem si niekde odkontrolovať svoju prihlášku a overiť si,či platba prebehla v poriadku?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://wdr.sk/index.php
Na hlavnej stránke sa dajú stiahnuť mediano aj brutale treba len na to kliknuŤ
V piatok by som sa rád pridal. Tak čosi dohodnite.
Na hlavnej stránke sa dajú stiahnuť mediano aj brutale treba len na to kliknuŤ
thx
Podľa mojích informácii v piatok tréning nebude nakolko všetci ludia CPK sú zaneprázdnený. Sobota je zatial s otáznikom.
Škoda, že si nebol dnes s nami na Vlko-Hrone. Perfektný, rýchly a zaujímavý pretek. Chýbali len naše veľké kopce. Z partie poznáš fóristov Lord Klaymen, Stic, Jaroza, naši Tonko, Majo a bol aj assouvi. A boli aj hostia bicyklisti z SDKÚ, ktorých nechcem menovať. Ale to v inej téme. Na sobotu by mohol dať Terry typ, kto pôjde. Ja budem celý deň mimo a nedeľa je ešte ďaleko.
ale musim hodnotit, ze fatran je fatran...kopceky kopceky kopceky:D ten vlk bola dost o nicom trasa bez kopcov:D
S Tebou sa dá len súhlasiť.
Mám nájdené fotky Roba, Maja, Tonka, Bruna, stačí sa ozvať, prepošlem.
Jedna fotka aj s našim holatým Majom pri preberaní ceny v tombole
pripajam sa...
Ak to vyhovuje, tak môžeme prefrčať celú novú trasu MEDIANO s dĺžkou 46 km, alebo len nové úseky Stráňavy - Trnové a Višňové - Turská - Dolná Roveň - singláč a zjazdovkou do Višňovskej doliny.
A po častiach aj v týždni, ale až po 17. hodine do večera, skôr nemôžem.
Ak tam budú borci ako Ty, Kiri a Charlie, tak by to mal byť veľmi svižný tréning.
keby si toto napisal minulu sezonu, tak by som bol ticho, ale tato sezona u mna este ani poriadne nezacala, tak sa budem vliect ako slimak
edit: už som to našiel....