Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
Zdravičko.
Mám jednú otázočku.Ako sa preukažem že som zohnal nového účastníka(samozrejme Žilinčana ) na maratón v prihláške?Treba dať do poznámky jeho meno?Ta dajte radu,lebo 2ks čakajú .
Zdravičko.
Mám jednú otázočku.Ako sa preukažem že som zohnal nového účastníka(samozrejme Žilinčana ) na maratón v prihláške?Treba dať do poznámky jeho meno?Ta dajte radu,lebo 2ks čakajú .
Velmi spravne si to pochopil. Do poznámky v prihláške oni napíšu tvoje priezvisko a naopak ty napíšeš vo svojej prihláške priezvisko aspoň jedneho nového bikera a tým je to vybavené a výšku štartovného odčiarknuť 6,50€. Podmienkou na zľavu je však aby bolo zaplatené štartovné do 28.5. inak po tomto termíne je štartovné bez rozdielu 18 € a to aj bez nároku na suvenír...
Zdravičko.
Ja len aby sa Ti podarilo prerobiť 2ks na dvoch štarujúcich bikerov
Ja som uz zaplatil pred 2dnami a kamos uz pred skoro 2 tyzdnami a stale je evidovany, ze neuhradil startovne na online registracii, chcem sa iba uistit, ci sa to zmeni, ci sa to neaktualizovalo a preto je stale pri startovnom krizik.
Ja som uz zaplatil pred 2dnami a kamos uz pred skoro 2 tyzdnami a stale je evidovany, ze neuhradil startovne na online registracii, chcem sa iba uistit, ci sa to zmeni, ci sa to neaktualizovalo a preto je stale pri startovnom krizik.
Už by to malo byť všetko v poriadku a ešte raz prepáč
V nedeľu aj keď nám nepredpovedajú zatiaľ dobré počasie, tak by som rád so záujemcami išiel aspoň podstatnú časť trasy MEDIANO v celkovej dĺžke 46 km. Neviem, kde sa stretneme s Kirim a Charliem. Najlepšie by bolo v Stráňavách, aby sme to išli po poriadku. A vyraziť čo najskôr, o 9. - 10.hodine. Dajte návrh.
Dám ešte jednu fotku z tréningu z novej časti pre polmaratón a maratón - je to asi v polovici stúpania z Turskej doliny medzi Zdobinou a Dolnou Rovňou. Celkové prevýšenie je v tomto stúpaní cez 500 metrov.
takze Jarko asi ta sklamem, ale v nedelu ideme oslavovat moje narodeniny, takze pre mna sa trening nekona , co ma dost mrzi, lebo som sa nan dost tesil.
tak vam aspon takto prajem aby vam ta predpoved pocasia na nedelu nevysla a nech sa vam pady vyhybaju
jarko, ak sa počasie umúdri ja sa prispôsobím ale skôr mi vyhovuje ísť niekde medzi tým t.j. tak 9.30. Do Stráňav to mám niečo cez 25km takže hodinku vopred musím štartovať z domu, a ráno býva ešte celkom sviežo.
jarko, ak sa počasie umúdri ja sa prispôsobím ale skôr mi vyhovuje ísť niekde medzi tým t.j. tak 9.30. Do Stráňav to mám niečo cez 25km takže hodinku vopred musím štartovať z domu, a ráno býva ešte celkom sviežo.
V pohode, môže to byť aj o 9,30. hodine, ak sa nedohodneme inak.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mám jednú otázočku.Ako sa preukažem že som zohnal nového účastníka(samozrejme Žilinčana
Mám jednú otázočku.Ako sa preukažem že som zohnal nového účastníka(samozrejme Žilinčana
Velmi spravne si to pochopil. Do poznámky v prihláške oni napíšu tvoje priezvisko a naopak ty napíšeš vo svojej prihláške priezvisko aspoň jedneho nového bikera a tým je to vybavené a výšku štartovného odčiarknuť 6,50€. Podmienkou na zľavu je však aby bolo zaplatené štartovné do 28.5. inak po tomto termíne je štartovné bez rozdielu 18 € a to aj bez nároku na suvenír...
Ja len aby sa Ti podarilo prerobiť 2ks na dvoch štarujúcich bikerov
Existuje nejaký prehľad prihlásených v tejto ťažkotonážnej kategórii?
Zatial nieje k dispozícii. Skúsim to zavesiť na stranku alebo do fora posledný týždeň pred štartom...Aspoň bude trošku napätia
Konečne aj niečo pre tých väčších:))
Budem rád, šupni to niekam a daj vedieť:)
Konečne aj niečo pre tých väčších:))
Budem rád, šupni to niekam a daj vedieť:)
Poprosím ťa aby si mi to pripomenul na fore na začiatku júna. Trošku nestíham
Opýtaj sa Berca, ten sa dosť "angažuje" v tejto kategórii
angazuje a na koniec mozno ani nepojde
Už by to malo byť všetko v poriadku a ešte raz prepáč
Dám ešte jednu fotku z tréningu z novej časti pre polmaratón a maratón - je to asi v polovici stúpania z Turskej doliny medzi Zdobinou a Dolnou Rovňou. Celkové prevýšenie je v tomto stúpaní cez 500 metrov.
tak vam aspon takto prajem aby vam ta predpoved pocasia na nedelu nevysla a nech sa vam pady vyhybaju
Súhlas, na trase okolo Hoblíka. Pripájam 2 spoločné fotky s popisom.
V pohode, môže to byť aj o 9,30. hodine, ak sa nedohodneme inak.