zdarec... jazdim cestu... bike som si kupil za cca 1000 euro a kupil som si aj cyklo-gate adidas adistar za 100 libier. Tie nohavice sa mi po prvej jazde surovo zafarbili na riti( lebo sedanku mam cerveno ciernu) a nejde to vyprat... Neviem ci je tu niekto odbornik na pranie, ale potreboval by som to odstranit a nechapem ako sa mohli cyklo-nohavice za 100 libier zafarbit. A najhorsie je, ze ked sa postavim a slapem, tak vyzeram jak totalny magor prikladam tu fotky
Prvé si skontroluj či to nepúšťa sedlo. Ak pustila farbu vložka vyper ich viac krát v pračke. Na tvojom mieste by som uvažoval či dám na 100 libier za čínsky shit.
inak sry, ze som tam hodil ten link so sedlom fyzik, ale do googlu som zadal nazov bicykla a prve co tam bolo tak som to hodil sem... Ja konkretne mam tento z roku 2008: http://www.kellys-bicycles.com/index.php?module=catalog&cPath=1_213_219&pID=15404 a kupoval som to asi pred dvoma mesiacmi v roku 2009... Inak nechapem preco modely z roku 2008 su drahsie ako z 2009(aj to moje IRC)
Brat žiletkár, čo to máš probúh za sedadlo? Mýlim sa, že kvalitné sedadlo toto neurobí? Veď profíci, čo nezosadajú zo žiletky niekoľko x hodín a "po nohe" vykonávajú potrebu, nejazdia predsa v čiernych dresoch - a ešte som nevidela žadneho profi, čo by mal na pozadí kus farby svojej sedane.
...Neviem...keď som nahodila svoje nové sedlo, prvé, čo bolo, som ho pretrela jemným krémom, a kým ho vstrebalo, som ho pretierala vatou (je biela ako Tvoje gate) a pozorovala, či niečo neuvoľňuje. Ani chlp, môžem jazdiť aj v svadobných šatách. A ak by mne toto urobilo sedlo, bolo by veľmi rýchlo demontované a neskončilo by vôbec pekne. Na zimu si šijem na sedlo taký teplejší "obal", a aj to vopred vyskúšam, či to, z čoho ho vyrobím, nepúšťa farbu (momentálne mám z červeného fleecu).
A Tvoje gate? ...No...ak nepomôže Vanish, tak fakt už len zafarbiť, ale buď pripravený, že farbené gate môžu "pustiť" do hocičoho iného...
Ja by som vymenila alebo potiahla poťahom sedlo, kúpila nové gate a na novom sedle najprv skúsila stálofarebnosť, ale KVALITNÉ sedlo Ti nepustí ani chlp.
aaale pusti pusti alebo Fizik Arione nie je kvalitne( to mam ja a tiez farbi ..ale neriesim)??? prach a pot nesuvisia zo sedlom..vyprat..siftove mydloa le nevyjde uplne..treba biele sedlo alebo farebne gate..ale neboj aj Cavendish na toto frfle
Ja mám čierne gate & čierne sedlo a netankuje ma,či niečo farbí,alebo nie.Možno,že mám sedlo zafarbené od galot ...ale oko nevidí=srdce nebolí.
Čiernu volím intuitívne.
nie... nebolo namontovane v momente predaja, to je proste cely model... to je jedno aka predajna, proste autorizovana. Sedlo je proste z modelu kellys irc 3.9(model 2008)
...Sedlo je proste z modelu kellys irc 3.9(model 2008)
Veď v poriadku, to Ti nikto neberie. Čiže čierne KBIX IRC Pro Comp. Podľa toho, ako sedlo vyzerá na obrázku je nepravdepodobné, že by čierne sedlo farbilo na červeno. Jedine, že by sa vyrábalo aj v červenom prevedení, ale sériovo na IRC 3.9 '08 je vždy čierne.
Triki nemôžeš vedieť či ich ako trenky nepoužíva - "lidé jsou různí..."
[quote=""]Veď v poriadku, to Ti nikto neberie. Čiže čierne KBIX IRC Pro Comp. Podľa toho, ako sedlo vyzerá na obrázku je nepravdepodobné, že by čierne sedlo farbilo na červeno. Jedine, že by sa vyrábalo aj v červenom prevedení, ale sériovo na IRC 3.9 '08 je vždy čierne.
Ale sak ono je cierne, ale tam je z jednej strany aj z druhej taka cervena okrasa... a to farbi
Takže je to originál kellysácke. Ale na ten istý model 2009 je už montovaný fi´zi:k Aliante Delta. Ale aj tak som prekvapená, že to orig púšťa. Ja mám na modeli 2007 to isté, čo Habsburg a nepúšťa nič, ani sa o to nikdy nesnažilo.
Habsburg, akej farby je vložka v tých Tvojich gatiach? Nie je červená? Totiž: pozerala som v novom Vele testy vybraných gatí a mali veselú sviežočervenú vložku, ktorá by teoreticky mohla pri spotení pustiť cez gate...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...Neviem...keď som nahodila svoje nové sedlo, prvé, čo bolo, som ho pretrela jemným krémom, a kým ho vstrebalo, som ho pretierala vatou (je biela ako Tvoje gate) a pozorovala, či niečo neuvoľňuje. Ani chlp, môžem jazdiť aj v svadobných šatách.
A Tvoje gate? ...No...ak nepomôže Vanish, tak fakt už len zafarbiť, ale buď pripravený, že farbené gate môžu "pustiť" do hocičoho iného...
Ja by som vymenila alebo potiahla poťahom sedlo, kúpila nové gate a na novom sedle najprv skúsila stálofarebnosť, ale KVALITNÉ sedlo Ti nepustí ani chlp.
aaale pusti pusti alebo Fizik Arione nie je kvalitne( to mam ja a tiez farbi ..ale neriesim)??? prach a pot nesuvisia zo sedlom..vyprat..siftove mydloa le nevyjde uplne..treba biele sedlo alebo farebne gate..ale neboj aj Cavendish na toto frfle
btw:ja mám arione štyri roky nič nefarbí.Kvalitné sedlo by nemalo farbiť.
Ja mám čierne gate & čierne sedlo a netankuje ma,či niečo farbí,alebo nie.Možno,že mám sedlo zafarbené od galot
Čiernu volím intuitívne.
Triki nemôžeš vedieť či ich ako trenky nepoužíva
Ale sak ono je cierne, ale tam je z jednej strany aj z druhej taka cervena okrasa... a to farbi
Habsburg, akej farby je vložka v tých Tvojich gatiach? Nie je červená?