v úseku od Čuboňova popod Malý Polom je okolo 10 - 15 menších bažín, ktoré treba preniesť...sú tam urobené lávky z dreva, ale celkom to šmýka, tak treba dávať bacha kam človek stúpi...akurát sa ma aj pýtal Buf na B-F či neviem o nejakej alternatíve na slovenskej strane hrebeňa, kde by sa to dalo obísť...z môjho pohľadu to nie je nič hrozné, len to trochu naruší plynulosť jazdy, nič viac...
no mackovia chodia asi na menej frekventované miesta ako je tento hrebeň ani by tam nemali byť mám dojem, ak tam aj nejaký občas zablúdi z Kysúc, hneď o tom informujú v ČT... preto chodím radšej sem ako napr. do Kuneradu, Rajeckej Lesnej a okolia...
To máš pravdu. Podaktorí bajkeri si musia vybavovať a rodinné povinnosti.
Dnes sme teda dali kompletnú plánovanú trasu 4 (Ja, Berco, Sylvatic a Tomáš). Mne to dnes vyšlo na 108 km a 1850 nastúpaných metrov.
Foto: Pauzička na Polome.
Jo, viem kde to je... Kazdopadne pekny vyjazd a hlavne pekne pocko ste dnes vychytali My sme mali v sobotu take "adventurove" .
Inak na tom hrebeni to prenasanie nie je nic hrozne, akurat ako katko povedal, rusi to plynulost, neda sa tak valit ako napr. hreben Javornikov. Zase je tam ale kopec usekov, ktore vazne stoja za to...
nie, ale stalo sa pár krát, že nás pri bráne stopli a chceli vrátiť naspäť, ale ukecali sme to...je to len cca 100 metrov tak sa predsa nebudem vracať...
Ja len doplním, že prvá fotka je sedlo Javorina (Polom), druhá je niekde nad Trebostovom (nasledoval zjazd cez les do Valče), tretia je blízko sedla Hnilická Kýčera (1030m) a štvrtá je nad Porubskou dolinou (pod Skalkami, cca 900m)..
Trasa bola: ZA - Stráňavy - popod Hoblík - Polom - Saračníky - zvážnice až na Podstráňe - tankodrom - Valča - osada Brčné - slovianska dolina - zel.zn. - sedlo pod Hnil.Kýčerou - Porubská dol. - Konská a späť domov do ZA..
Ďakujem bufetárke spolu s Bercom za super osvieženie a dobrodružstvo s vineou.., Tomášovi za kofču a sorry, že sme netrafili Úplaz...aj samozrejme aj ovadovi, ktorý sa mi postaral o hrubšie zápästie...
No ešte poteším Berca: varianta priamo po zelenej na sedlo pod Hnilickou Kýčerou, čo sme išli bola len 1170m dlhá (o to viac do kopca), ta druhá po modrej cez sedlo Úplaz, na Úplaz až po sedlo pod Hnilickou Kýčerou by mala 3800m (keby sme ju trafili)..takze som ti ušetril cca 2600m dĺžky, aspoň si sa viac spotil a odhlasis sa z kategorie TIR (ešte pár takých výjazdov)
sylvatic-dufam, ze na buduce bude nieco narocnejsie. toto na rozohriatie po skoro troch tyzdnoch nebolo zle, ale musime si zataz pridavat. a odhlasenie z maratonu nehrozi, aj ked zistujem, ze konkurencia je dost velka, ale to je len dobre
Neboj bude čoraz náročnejšie, dáme hrebeňovku od Rajeckej Lesnej - Uplaz cez Kýčeru (peší výšlap, Iceman na biku), cez Veterné, Podkovu, Krížavu, Minčol, Polom...ale pojdeme trochen skor z housu...alebo od Dubna po Krasno po červenej, alebo od CA po...po červenej..zničim TA!!!
A myslím, že ani nemusíme dávať dlhšie trasy, stačí zaradiť viac kopcov A ak sa ti nepáčia kopce, tak zrýchlime už konečne aspoň na tempo starších žiakov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes sme teda dali kompletnú plánovanú trasu 4 (Ja, Berco, Sylvatic a Tomáš). Mne to dnes vyšlo na 108 km a 1850 nastúpaných metrov.
Foto: Pauzička na Polome.
Inak na tom hrebeni to prenasanie nie je nic hrozne, akurat ako katko povedal, rusi to plynulost, neda sa tak valit ako napr. hreben Javornikov. Zase je tam ale kopec usekov, ktore vazne stoja za to...
Xexe, to poznám celkom dobre, je to nad Bystričkou/Trebostovom - odbočka z tankovej cesty nad Trebostovom do Valče - veľmi príjemná skratka.
Trasa bola: ZA - Stráňavy - popod Hoblík - Polom - Saračníky - zvážnice až na Podstráňe - tankodrom - Valča - osada Brčné - slovianska dolina - zel.zn. - sedlo pod Hnil.Kýčerou - Porubská dol. - Konská a späť domov do ZA..
Ďakujem bufetárke spolu s Bercom za super osvieženie a dobrodružstvo s vineou.., Tomášovi za kofču a sorry, že sme netrafili Úplaz...aj samozrejme aj ovadovi, ktorý sa mi postaral o hrubšie zápästie...
No ešte poteším Berca: varianta priamo po zelenej na sedlo pod Hnilickou Kýčerou, čo sme išli bola len 1170m dlhá (o to viac do kopca), ta druhá po modrej cez sedlo Úplaz, na Úplaz až po sedlo pod Hnilickou Kýčerou by mala 3800m (keby sme ju trafili)..takze som ti ušetril cca 2600m dĺžky, aspoň si sa viac spotil a odhlasis sa z kategorie TIR (ešte pár takých výjazdov)