hej chlapci jednu radu môžem dať na kľuky shimano alivio prešmykovač shimano tourney? popripade taky co nepatri k žiadnemu radu? dôvod potrebbujem dolno lankový a alivio mám horno lankové a neprehadzuje práve najlepšie. dík
z toho vyplyva, ze mozes ...akurat neviem ako chces zmenit horny tah na dolny, ak to nechces robit nejakymi eskapaskami, tak na to zvycajne treba uchyty na bowdeny, ktore na ram zuvackou neprilepis....
mozes dat samozrejme aj z inej rady...ak podla teba alivio neprehadzuje dobre tak neviem ci to tourneym spravis
no a na mojom presmyku alivio sa da dat aj horny aj dolny tah lanka ako tak nan pozeram...urcite to nie je tak aj na tvojom?
Aha asi ste dobre nepochopili na ramovu trubku mi pasuju oba. Ide o to že mám Tourney prehadzovač s dolným ťahom lanka a alivio s horným. Bicykel mám na dolný ťah. Teraz používam alivio. Mám ho vymeniť?
ooo, pan je chytry, chces povedat ze moj klasicky presmyk nebude na dvojprevodniku fungovat? .....a okrem toho sa bavime o biku a manikovi, co nerozozna tourney od alivia, takze vobec nepredpokladam, ze typek bude menit na dvojprevodnik a kupovat k tomu adekvatny presmyk....takze si to fakt nemusel zovseobecnovat a hrat chytreho....
...misoR reagoval uplne od veci, to nekomentujem.....
a ked uz hras chytreho, tak to aspon laskavo vysvetli, aby si poucil nas, nevedomu chamrat
ad 1 - ja som o 2prevodniku nikde nic nepisal
ad 2 - technicke specifikacie su skutocne dostupne pre vsetkych, tak si ich namiesto vypisovania pitchatchin precitaj
Prave dnes som zistil pri servisovani priatelkinho bajku, ze ma v zadu TOURNEY...no nic moc, i ked jej to radi ako tak...ona ma krosovy bajk....to moje desatrocne alivio na starom bajku je robustnejsie a radi stale dobre...to tourney je take nejake...nemastne, neslane....cajove
s ohladom na Turbiho post doplnim svoju odpoved k tourney...oproti tomu mojmu staruckemu aliviu (najazdene cca 15-20tis km, mam ho roky) je velmi makky (pricom toto tourney ma najazdenych ani nie 100-150km) - aj horizontalne aj vertikalne...cize sa dost hybe uz pri malych zatazeniach, na danom prevode ma vacsiu volu a menej sponuje retaz
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no a na mojom presmyku alivio sa da dat aj horny aj dolny tah lanka ako tak nan pozeram...urcite to nie je tak aj na tvojom?
Volba presmyku je zavisla aj od poctu prevodov...
toto mi prosim ta objasni
Ja mám 9kolo a prešmyk alivio, takže...
a ešte to závisí aj od počtu zubov na veľkej píle...
...misoR reagoval uplne od veci, to nekomentujem.....
a ked uz hras chytreho, tak to aspon laskavo vysvetli, aby si poucil nas, nevedomu chamrat
ad 1 - ja som o 2prevodniku nikde nic nepisal
ad 2 - technicke specifikacie su skutocne dostupne pre vsetkych, tak si ich namiesto vypisovania pitchatchin precitaj