pekne, pekne...žltá do Vrchpredmiera je známa Hitlerstrasse...niekedy vyskúšaj aj cestu na hrebeň na Čuboňov, ale po zelenej...to je zážitok... tam je tých šutrov snáď dvakrát toľko...
pekne, pekne...žltá do Vrchpredmiera je známa Hitlerstrasse...niekedy vyskúšaj aj cestu na hrebeň na Čuboňov, ale po zelenej...to je zážitok... tam je tých šutrov snáď dvakrát toľko...
toto je žltá dva roky dozadu...
Tak to tam určite pôjdeme, ale až budem mať zase sparka doma
Uvidíme. Len si vybav dlhšie voľno u nadriadenej Osobne by som rád dal červenú z Budatína až nad Kysucký Lieskovec. Len ešte neviem, či v sobotu, alebo v nedeľu. Ale v nedeľu určite ešte niekam pôjdem. Ale, ak vymyslí niekto niečo, tak sa rád pridám.
Tak na zajtra hlásia pekne, tak by sme mohli prebehnúť tú červenú z Budatína. Neviem, kedy vám to vyhovuje časovo, ale najneskôr o 10 v Budatíne na zástavke.
V nedeľu som zatiaľ nič nevymyslel, ale jazdiť sa chystám určite. Tak ak máte niekto niečo v pláne, tak sa rád pridám
mozeme ist aj od 9h od Budatina, mne je to jedno, vstanem aj o 6h rano..no problem! vsak napis nejaky cas, miesto, ucast, smer a prisposobim sa (otestujem nove plaste v terene). Tak na 80-90% idem..
Mám potom v pláne zjazd po žltej do Lieskovca. Uvidíme, ale tlačenie v celkovej dĺžke do 1 km je úplne v norme Veď sa zase nebudeme naháňať, pôjdeme takým výletným tempom, ako vždy.
no tak tá žltá je dosť ošemetná...tam sú bažiny a býva tam veľa blata, čo v tomto počasí znamená aj miliony komárov...ale veď uvidíte na mieste ako to tam vypadá...šiel som to síce len raz, tiež bolo sucho, ale zase nakoniec to až také hrozné nebolo musím povedať...
Tak dnes sme plánovaný výjazd dali vo dvojici, čiže ja a sylvatic. Všetko prebehlo podľa plánu, dokonca ešte nadplán.
Trasa: Budatín a po červenej až na Rovne po žltej do Lieskovca. Potom do Ochodnice a po zelenej na Majtánky - Nesluša - Rudinská a ja sólo do Čambalov a po modrej ešte nad sedlo nad Závrším.
Mne to dnes vyšlo na 71 km a 2000 nastúpaných metrov.
Celá červená z Budatína je krásne prejazdná až na jedno tlačenie kúsok pri sedle Meriadov. Tam na nejakých 200 metroch prekonávame prevýšenie asi 100m. Potom je neprejazdný ešte jeden zjazd cez rúbanisko. Je tam veľa konárov. Som si tam aj ustlal do tej čečiny, keď som nejak nemohol dostať nohu s SPD Možno by ele bolo lepšie ísť po červenej až do Krásna, lebo na tej žltej bolo dosť mlák, ako písal Katko, ale asi len 5 z nich sa nedalo obísť a museli sa nejak poprenášať.
Foto kúsok za sedlom Zlieň
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.zilinskyvecernik.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=13619&Itemid=56
Tak to tam určite pôjdeme, ale až budem mať zase sparka doma
V nedeľu som zatiaľ nič nevymyslel, ale jazdiť sa chystám určite. Tak ak máte niekto niečo v pláne, tak sa rád pridám
Trasa: Budatín a po červenej až na Rovne po žltej do Lieskovca. Potom do Ochodnice a po zelenej na Majtánky - Nesluša - Rudinská a ja sólo do Čambalov a po modrej ešte nad sedlo nad Závrším.
Mne to dnes vyšlo na 71 km a 2000 nastúpaných metrov.
Celá červená z Budatína je krásne prejazdná až na jedno tlačenie kúsok pri sedle Meriadov. Tam na nejakých 200 metroch prekonávame prevýšenie asi 100m. Potom je neprejazdný ešte jeden zjazd cez rúbanisko. Je tam veľa konárov. Som si tam aj ustlal do tej čečiny, keď som nejak nemohol dostať nohu s SPD
Foto kúsok za sedlom Zlieň