no krása, ďalší expert, čo pri defekte otočí bike hore nohami a položí ho na sedlo do šotoliny...
No ja tiež dávam bajk hore nohami sice nie do šotoliny. Ale hore nohami je to gut lepšie zasadne koleso do rámu alebo sa da všeličo iné ponastavovať. A zo sedla neubudne neboj
Ahoj.Včera,ako pisali chlapci,vsio bolo horoso....partia super,kondička menej super(morske ešče o 20 metre dalej ta nedojdzem Hlopi znace že tie vyšlapy by som vyšiel hravo keby som nezaložil naopak plašť a keby som nezabudol doma rukavice ...aha to bol hlavny dôvod ,rukavice (telo mechanikov,ale poradzic nebul kto)Fota som vela nenarobil,tak iba jedno.......katko ,neboj tu jamku v tej šotoline som zahladil takže by si nemal na nej nikto ubližit....
No ja tiež dávam bajk hore nohami sice nie do šotoliny. Ale hore nohami je to gut lepšie zasadne koleso do rámu alebo sa da všeličo iné ponastavovať. A zo sedla neubudne neboj
no, viem, že iné témy asi moc nesledujete, ale toto je jedna z vecí, ktoré mi fakt vadia...koleso do rámu naopak zasadne lepšie, keď ho dávaš zospodu, predsa len zbytok biku je ťažší ako samotné koleso a gravitácia nepustí, takisto keď ho dávaš dole, nebudeš predsa otáčať bike a ťahať koleso nahor, keď môže z rámu vypadnúť samé... rovnako tak, že ak mám rovné rajdy a na nich, resp. predstavci computer (a nevozím polmetrové rohy)...
čo sa týka toho sedla, to je už o inom...ak máš nejakú búdu, kľudne si s ním rob čo chceš...ale ak mám sedlo, ktoré stálo nejaké to € viac, bol by som hlúpy, keby som ho takto vedome ničil...no a neviem čo všeličo iné by si mal nastavovať s otočeným bikom...už sa opakujem, ale bike sa dá oprieť na bok o rajdy a pedál a nie je to nič zložité...
no krása, ďalší expert, čo pri defekte otočí bike hore nohami a položí ho na sedlo do šotoliny...
No jak tak pozerám samí to mudrc, skoro jak profesor Katko nič v zlom,ale sa mi zdá že jedine Ty si tu expert na všetko čo sa týka odbornosti a skúsenosti ohladom bajku a bikovania a všetko hned okrytizuješ-ohundreš.Nikto učeny z neba nepadol,ved každy ma svoj sposob ako obratit bajk pri trebarz oprave defektu,alebo ako sa obliekat na bajk a podobne ine...neviem načo to tu riešit-myslím že chalani už nejaký ten výkend majú odbicyklovaný a časom prídu na to čo im vyhovuje a všetko okolo toho Neboj raz možno príde čas kedy niečo aj pochváliš...To čo tu zatial na to forum prispievame-hi-hi
Ondrej maš pravdu nebudeme to tu rozoberať. Každy ma vlastný štýl bajkovania, oprávy defektu. Katko ja by som ti mohol tiež vyvrátiť niektoré veci, ktoré si písal ale nebudem tu zapĺňať fórum somarinami Lepšie by bolo si to vydiskutovať osobne možno sa niekedy stretneme
keby som bol expert na všetko , tak by som tieto veci neriešil a len sa niekde na vás usmieval...netreba sa hneď uraziť, keď si niekto dovolí napísať, že toto a tamto robí podľa neho zle...ja dobre viem, že nie ste žiadni plašáci...ale priznaj sa, tiež neobrátiš žiletku na asfalte na sedlo a dualy na ceste predsa, keď dostaneš defekt, či ...to isté podľa mňa platí aj pri MTB a vždy keď to vidím na nejakej fotke, tak sa na to snažím s humorom upozorniť... stačí kuknúť napr. do košických výjazdov a zombi hneď vedel čo má napísať k podobnej fotke
Ahoj...čo to tu čitam ..pridam sa aj ja ..katko nenamyšlaj si ,že nas tvoje uražlive slova na moju osobu vzali (my sa pozname????) ,ale ty to maš asi v "popise prace"(vyhladavaš konflikty????...ako čitam tvoje prispevky ,tak asi ano ).Nebudem sa hadat ,že nemaš pravdu,ale mohol si to napisať aj inač(možno že je to tvojim vekom) Ja to inač robit ani nebudem(hram dobre aj šach,a tiež nezačinam podla teorie zahajenia,no a dari sa mi celkom ok) Z bikovania mam radost a takymito sračkami sa mi ta radost určite nestrati...no ne hlopi....
Ahoj...čo to tu čitam ..pridam sa aj ja ..katko nenamyšlaj si ,že nas tvoje uražlive slova na moju osobu vzali (my sa pozname????) ,ale ty to maš asi v "popise prace"(vyhladavaš konflikty????...ako čitam tvoje prispevky ,tak asi ano ).Nebudem sa hadat ,že nemaš pravdu,ale mohol si to napisať aj inač(možno že je to tvojim vekom) Ja to inač robit ani nebudem(hram dobre aj šach,a tiež nezačinam podla teorie zahajenia,no a dari sa mi celkom ok) Z bikovania mam radost a takymito sračkami sa mi ta radost určite nestrati...no ne hlopi....
No ja som už CICHO...bo Katko šebe duma že nas to vzalo,no určite nevzalo-jednoducho rad vrta-nechajme ho naj še chlop poraduje,alebo naj nam prídze dac rozumy,abo naj nam pridze popravovac defekty vun,alebo naj nam roby mechaničak...hi-hi.Katko neboj žiletku neobracam hore kopitamy bo mam lem totu jednu mam aj tote dualy co si spomínal a Ty dobre vieš že by som to nespravil. Je pekne že chceš poradit-no nerob EXPERTA,LEBO TYM NIKDY NIč NEPORIEšIš,SKúS OZAJ NIEKEDY NIEčO aj POCHVáLIT...LEPšIE UROBýš Budu Ta mat všetci radi.Riad sa heslom Dáš POKOJ,máš POKOJ...My tiež nerozoberáme-nepíšeme že čo si oblečieš na bajk,alebo ako ho máš obráteny a podobne...no už som to spomínal,ale skús naozaj nekrytizovat-neprofesorovat,neohundrat,ale pochválit aspon niekoho Trebars kto si to zaslúži... -ja a moji kámoši to určite nebudeme ,to viem už dopredu HI-HI.Nemusíš sa viac unúvat Drž sa a bud zdráv...
Nás to vôbec nevzalo. Ondrík maš pravdu presne tak. A bača Ondrej to vystihol neprofesorovať pobavil ši me A čo keby som žiletku obratil hore kopytami azda nenosím zo sebou trojnožku
Odbornikoch a profesoroch na bikovane tu jest pulne vrece,ale každy profesor sam pre sebe ...Ale prave v tej chvíli ked treba poradit,Tak nit kto poradzic... Ja osobne som ešte žiletku hore kopitamy nevidel-ani nemal,preto sa čudujem že tu niekto take nioečo vôbec pletie...
chlapi, ešte raz to napíšem, nikoho neurážam, snažím sa poradiť (sám sebe to predsa písať nebudem, to dá rozum) ...toto isté by som napísal Šarišanom, Košičanom, Bratislavakom, Trenčanom, Žilinčanom a komukoľvek inému...vždy to každý zobral s úsmevom podľa mňa a skoro vždy, keď sem niekto hodí fotku s bikom obráteným hore nohami, tak ho za to "zdrbem"
Ondro - určite sa nepoznáme, ak ťa to urazilo tak sa ospravedlňujem, i keď neviem ako si prišiel na to, že v nejakom mojom "popise práce" je vyhľadávať konflikty...niekto to tu dávať do poriadku musí a to že máme všetci spoločnú záľubu neznamená, že máme aj rovnaké názory
bačaondrej - tá žiletka bola len príklad toho, že ak to nerobím na nej, nemusím to robiť ani na MTB-čku...je to úplne jednoduché...a čo sa týka, kritizovania, tak to je vysvetlené v úvode a takýchto príspevkov je v mojom prípade minimum...
Ringo, nie som, ale ako názorný príklad je to dobré...
No jo Ondrik diždžiku nam treba,keby chcelo popadac hoč celu noc ta by nezaškodzilo,čo robiš cez výkend?Okrem toho že baviš šachy...Mohli sme zase čosi dobre naordinovac-no ne Dajte aj vy nejake návrhy...Ked bude počasíčko na bikovanie.Dajte vediet ...A Katka berte z humorom, nechajme naj sebe popíše a poprofesoruje -naj ma radosc...Aj tak tym nič neporieši ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toten vrzgajuci a piskajuci vtačik
no, viem, že iné témy asi moc nesledujete, ale toto je jedna z vecí, ktoré mi fakt vadia...koleso do rámu naopak zasadne lepšie, keď ho dávaš zospodu, predsa len zbytok biku je ťažší ako samotné koleso a gravitácia nepustí, takisto keď ho dávaš dole, nebudeš predsa otáčať bike a ťahať koleso nahor, keď môže z rámu vypadnúť samé...
čo sa týka toho sedla, to je už o inom...ak máš nejakú búdu, kľudne si s ním rob čo chceš...ale ak mám sedlo, ktoré stálo nejaké to € viac, bol by som hlúpy, keby som ho takto vedome ničil...no a neviem čo všeličo iné by si mal nastavovať s otočeným bikom...už sa opakujem, ale bike sa dá oprieť na bok o rajdy a pedál a nie je to nič zložité...
nabudúce to skús takto
keby som bol expert na všetko
Presne tak Bike FOREVER
Ondro - určite sa nepoznáme, ak ťa to urazilo tak sa ospravedlňujem, i keď neviem ako si prišiel na to, že v nejakom mojom "popise práce" je vyhľadávať konflikty...niekto to tu dávať do poriadku musí a to že máme všetci spoločnú záľubu neznamená, že máme aj rovnaké názory
bačaondrej - tá žiletka bola len príklad toho, že ak to nerobím na nej, nemusím to robiť ani na MTB-čku...je to úplne jednoduché...a čo sa týka, kritizovania, tak to je vysvetlené v úvode a takýchto príspevkov je v mojom prípade minimum...
Ringo, nie som, ale ako názorný príklad je to dobré...