Zdravim v neskorych nočnych hodinach(akorat som sa ako tak rozohral...neška še mi nedari .tak 40% uspechu...) No ja som v nedelu asi mimo (som pisany na smenu..nočna) Ešte neviem, možno dam v sobotu s Martinou Viniansky hrad...ale ne tou trasou čo sme drvili my ,najlahšia aka sa da(ved aj tak to bude okolo 80 km)...ešte to je vo hviezdach...možno ma zavolaju aj v sobotu (teraz mame furu roboty) Ondro s kadze vycahuješ take foto ,(to nebudze isto moj bike...ved ja menil za fulla LINCOLN...nepametaš?)
Ahoj..To foto je super (neponimayu prečo su obratene? )
Hmm take pomôcky vidim prvykrat (priznam sa doma davam pod sedlo handru,ale v leše me to ani nenapadlo....takže ja to vzdavam.. )
Chalani nehnevajte sa, ale katko vam ponukol dalsiu moznost "ako na to" a vy ho zjazdite z mudrovania. Viem, ze chcel iba pomoct, nie urazit. Nepochopili ste ho.
No jo Katko take profesorske a hlavne poučne zábavy mame "najradšej"no snaha z Tvojej strany pomoct a poradit je jak vidím obrovska...A snaha sa každopádne cení DAKUJEME Ešte že Ta Jefab zachránil a podporil... S pozdravom Ander.G
Ahoj.Takže s Martinou asi pojdeme budto Polsko ..cez Ruske sedlo a naspet cez Balnicu..(ked sa trafim...poznace moje orientačne schopnosti ),alebo ten Viniansky hrad..samozrejme v sobotu..(prave teraz mi Martina referuje ,že hlasia dažd a 18 celziucov,tak sa uvidi)No idem sebe sdelat kafe a idem igrat..čavelo
OndroBiker...aj by som siel s vami...ale mi mame zase v sobotu fusku s Palinom...a i vonku to nevyzera na bohvie co??? ....ale dufam ze sa vam vycasi a nam v Nedelu tiez
Ahoj.Ringo ako vraviš pogoda budet plochaya,takže z toho nebude nič.V voskresenie mam zase šichtu ,no a potom už napadne sneh a je po sezone .Sadnem ku PC a pokusim sa urobit nejaky zostrih našich vyjazdov s dobrou heavy metalovou muzikou...neviem či si videl to videjko so spišiakmi (ked nie tak ho tu hodim)
Zdravim.Hral so sa s fotkami ,urobil som taky klip s dobrou hard rockovou muzikou a nejak sa mi nedari to hodit na net (ya neponimayu što slučilos.)Ked ta to hodim na usb-čko(pridam aj par trojskych kobyl ) a prinesiem to do servisu
Ahoj. Som rad že moj "oskarovy "kratkometražny film vam nravilsa (nabuduce to urobi Martina.ja som už nemal nervy)...Dnes,ako vravi Jonky..sam partia...samy asfalt (predsa še nezblacim ) iba 37 km..ale na ospravedlnenie ,zase som mal defekt(hlopi kedy še mi už poskladace na zadny plašť ??:D ) Zavtra idu robotat,takže si pozriem vaš vylet v pondelok...čau
No Ondrik pekne videjko aj muzička parádna až teraz še mi ho podarilo spustic. Ja zajtra doma musim tlačiť do gipsuli Ondro boli ste až na rovienkoch keď tak pozerám a bolo asi trochu mokro keď vidím Maťa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.spib64.com/ingles/spib64-inverted-bicycle-support-product.html
využiteľné nielen v teréne, ale dokonca aj na ceste
potom už bude všetko v najlepšom poriadku...
Hmm take pomôcky vidim prvykrat (priznam sa doma davam pod sedlo handru,ale v leše me to ani nenapadlo....takže ja to vzdavam..
http://uloz.to/1855696/2009-uvod.wmv[/quote]
Chalani a zajtra co???...ide sa volakde???....alebo sa uvidi stretavka o 10:30 pred Kaktusom...dufam ze nebude prsat