cesi zabudaju, ze uz sme v EU a ta ziadne "vyhradne zastupenie" a podobne monopolisticke praktiky nepripusta... keby nebola v minulosti vacsina svetovych vyrobcov riesila distribuciu na slovensku cez prahu, tak tu mame o dost nizsie ceny. teraz nemyslim len na biky, ale vseobecne na akekolvek produkty.

takze nelegalna je jedine ta stranka scottsportu... :!:

/som si myslel, ze po tolkych rokoch, co sme v eu, uz s takym nezmyslom nemoze nikto prist. a predsa!/
14.05.2009 - 18:31:20
00
ja som nevedel ze bicykle SCOTT treba aj reklamovať.....som si vždy myslel že vydržia aspon 10 rokov....ako mne je šuma fuk kde kupim,hlavne lacnejsie.zaruku musi riešit každy predajca.ostatne ma netrapi
14.05.2009 - 19:30:22
00
ja som nevedel ze bicykle SCOTT treba aj reklamovať.....som si vždy myslel že vydržia aspon 10 rokov....ako mne je šuma fuk kde kupim,hlavne lacnejsie.zaruku musi riešit každy predajca.ostatne ma netrapi

... hlavne, záruka ti platí len tam, kde to kúpiš :)...v inom obchode určite nepochodíš
16.05.2009 - 15:47:44
00
Na margo toho odkazu: PAPIER ZNESIE :lol:
20.05.2009 - 04:58:40
00
Môj názor: Nemusíte so mnou súhlasiť, ale mám 2. mesiac svojho prvého Scotta a záruka je tam napr. na rám 5 rokov. Treba však dodržať podmienky servisných prehliadok u autorizovaného dealera. Je jedno či v Košiciach , či v Žiline, či v Bratislave alebo v Brne.
Špeciálne som sa na to pýtal pred kúpou. Zoznam dealerov je naozaj na scottsports.cz ... tých podmienok ale aj výhod je však viac.
Keby som sa nechal sa ofajčiť na Dominikánskom, že "my sme predajňa Scott" tak ako to tam ten pofidérny arogantný fešák tvrdil, asi by ma porazilo.
Teraz je Výrobné číslo môjho rámu je evidované spolu s kopiou záručného listu v centrálnej databáze a mám k dispozícii ktorý koľvek servis z tejto siete. Tak si predstavujem záruku na bicykel hoc "len" za skoro 1000Eur a nie u nejakeho dristoša že on "je Scott a že vraj je lacnejší".
Dnes môže v zásade predávať hocikto, hocičo, z hocikadee.
Keď ale niekomu odoberú dealerstvo asi to nie je preto že to je dobrá firma, alebo preto že je to zbytočnosť ....
Ak cene,ktorú som zaplatil u naozaj autorizovaného predajcu, tak tú som si overoval u viacerých dealerov na stránke, bola ok a navyše na všetky doplnky ako prilba, computer, pumpa atď som dostal zlavu ako nový majitel scotta 33%. Takže u mňa spokojnosť s predajcom ktory si reklamu zasluži , ale nebudem ho tu menovať nech nehučite že reklama a reklama, veď nie je to len o tom.
01.06.2009 - 17:11:14
00
keyboard_arrow_up