ani vlastne neviem z urcitostou povedat ze ci nejaky fičí momentalne na svk...
len si myslim ze doba je celkom priazniva urcite lepsia ako pred par rokmi... znacka MTBiker.sk sa rozrasta... cielenu bajkoreklamu na svk ani v podstate nie je kde robit (okrem netu a par magazinov), takze myslim ze s reklamou by sa tiez dalo co to vymysliet a uzivit ho...
fotecky by aj boli si myslim, fotografov a ludi co popisu o bajkovani tak ze sa to da aj vidiet aj citat je viacej...
ja len osobne by som do takeho dacoho asi nesiel (z business hladiska) ale chyba mi take smakove citanie...
celkom by ma aj zaujimalo ci CERVO sa nestretol s nakou ponukou alebo nerozmyslal nad tym...
edit: zmenil som nazov temy - katko
súhlasím s vami páni .
no žeby som ti ho kupoval u nás a posielal poštou ?
nemá probléma
11,66 Eur. Ale to bol výnimočný hon, "normálne" kupujem iba Velo a 53x11.
GRATULUJEM, treba byť veeelmi dôsledný a úspech musi prísť
súhlas , mne to tiež skoro nič nehovorí , je to pre deti , a samovrahov
no teda ja časopisy nekupujem , mám sponzorov
jedna z rozhovoru so Škopekom č. 9-10 a jedna z Marečkovko bicykla č.71-72
mam ho vratiť do stánku a vymenia mi za kompletný?????
to uz ani nehovorim o popisoch k fotkam z Vlkanovej
neviem podla coho im vymyslali mena
ale do vysledkovej listiny asi nepozerali, to by bolo nad sily "redaktorov"
da sa verit informaciam zverejnenym v tomto platku?
vazne rozmyslam, ci si este nieco slovenske cyklisticke tlacene kupim.
V casopise sa vzdy stanu aj mensie ci vacsie chyby. Snazime sa ich minimalizovat ale sme len na zaciatku. Pokial viem, v clanku o BBB Vlkohrone je jedna fotka nespravna a tym padom aj popiska. Ak je tam este nieco a viete o tom - poslite prosim mail na - [email protected]
Merecej
tvoj bajk je s*****vy, snazili sme sa urobit peknu dvojstranu a to v obsahu ma mrzi - je tam navyse jedno "e" ... no fiiiha... negativizmus nema niekedy hranic... je to tvoj styl, takze ma to neprekvapilo.
Rasto
zahodit casak, kvoli jednej fotke? Vazne? Ten report je tak uzasny, ze ani nevies o co si priesiel. Slovinsko je prekrasne a tie 3 popisane oblasti na bajkovanie su super popisane a je tam dost fotiek aby si si povedal, ze by stalo za to tam ist. 6 stranovy report o tomto vylete je jeden z naj clankov, co som po dlhom case videl a cital!
Vseobecne dostavame do redakcie vela mailov, ankiet a su maximalne pozitivne pohlady na casopis. Budeme sa snazit ho stale zlepsovat, pridavat strany a materialy - nikdy nebude pre kazdeho - to sa jednoducho neda a neexistuje casopis, ktory by taky bol. Snazime sa urobit casopis vsestranny a uz to je obmedzujuce. Na Slovensku sa tradovalo, ze je nemozne rozbehnut bajkovy casopis, nikto do toho nesiel... ked sa niekto nasiel, tak sa na fore snazime povrchne pisat, ze je tam chyba hned v obsahu a cele je to zle... len taky PRIKLAD: Ak ma zena znamienko krasy na tvari a v tme dopadne svetlo najprv na to znamienko - hned si povieme, ze to je hnus... a celu krasu tela a duse nechame pre inych... Ak ste taky, potom OK, nemame sa o com bavit.
Hladame externistov, ludi co chcu prispiet k lepsiemu casopisu svojimi nazormi a skusenostami. Je jedno ci je z Myjavy alebo Presova - potrebujeme info o kazdom kusku Slovenska... Napiste mi na [email protected] , dik.
Roman Kanich