Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
Ináč, je nádherne fotozdokumentovaný priebeh príprav na maratón.Kdo nejde, musí slintať. A nemyslím tým nad cibuľovým chlebom.
Veď ja už slintám ako malý jojo za lízatkom a tiež sa prikláňam k tomu Rajcu..Predsalen istota je guľomet To skorej cestou naspäť nakriatnem šoféra nech ide cez Strečno..
Riskol by si to? Ja nie. Veď aj naposledy, keď sa pod Strečnom robilo spevňovanie a zábrany proti kameňom makali robotníci aj v sobotu a nedeľu.
No a škoda by bolo aby kľuci a kľučky, čo majú zaplatené štartovné zmeškali štart.
Skúsim zavolať na dopravný inšpektorát tu v ZA.
Takže úplne najaktuálnejšia informácia priamo zo sekretariátu riaditeľa Okresného dopravného inšpektorátu v Žiline.
Robí sa aj v sobotu aj nedeľu a jednoznačne doporučujú zvoliť náhradné variant, čiže cestu
cez Rajec, alebo Terchovú.
Takže úplne najaktuálnejšia informácia priamo zo sekretariátu riaditeľa Okresného dopravného inšpektorátu v Žiline.
Robí sa aj v sobotu aj nedeľu a jednoznačne doporučujú zvoliť náhradné variant, čiže cestu
..práve sačkujeme bajky na auto a vyrážame smer ZA. Zajtra sa vidíme a tešíme sa Terry nech zrýchli údery na ten trapézový plech alebo nech pridá nejaké zvony..
...a inak žilinčania a martinčania poraďte!! máme sa vydať na cestu cez Žilinu,alebo cez Martin..lebo neviem ako to vypadá na kritickom úseku v úžine pri Strečne...aby sme tam neostali niekde v zápche alebo čo...!
Cez Martin a popod Strečno je to v týždni zlé. V sobotu neviem, práce na rozširovaní cesty začali iba teraz.
Radšej choď cez Fačkovské sedlo a Rajec. Istejšie je to cez Žilinu. Do Stráňav ako vieš je to už len 5 km.
Jaroza, Pilného s dcérou si našiel, čo Danica???
Ináč, je nádherne fotozdokumentovaný priebeh príprav na maratón.Kdo nejde, musí slintať. A nemyslím tým nad cibuľovým chlebom.
Ocko Karol ide s Barborkou a ako som písal Danica ide s číslo 74 na dlhú BRUTALE. Že by opäť bedňa? Tam mi Marika z B.R.M. Košice dala minulý rok 2 minútovú nakladačku, klobúk dole!
A pochvalu by si zaslúžili aj Tonko s Majom, ktorí "vyholili" lúku Kostitras. Prišli domov až za tmy.
No ja ešte netuším ako to poriešiť... na biku sa mi ráno nechce z MT (to by som to Brutale ani neprešiel ), cez Strečno zase zdržanie, ... včuľ babo raď.
este k pocasiu, je jasne že zajtra nejaka ta kvapka padne, len nevieme presne kedy niektoré prepovede uvadzajú zražky hned o rána iné až od poobedia
ja uz nejaky ten rok sledujem pocasie aj z tohto webu http://www.meteoinfo.sk/index.php?strana=12 kde zrazky planuju az od poobedia, takze dufam, ze to tak bude
Zdravim,
niekto tu pisal, ze uz slinta, co sa tak tesi. Ako sa da nazvat stav, ked som uplne vo vytrzeni, potia sa mi ruky a nemozem sa na nic sustredit? Neda sa startovat uz dnes??? Grrrrr!!
(A to ani neviem, ci to vobec prezijem. Dlhu som este nesiel. Hehe...)
Ešte mi, prosím povedzte, či sa treba báť zápchy aj od Žiliny.
Vlani som si to odstál za Považskou, tak nech sa neopakuje história.
Tento smer chodime casto aj cez vikend a z Povazskej smerom do Za uz zapchy nebyvaju, je to tam plynule.
Assouvi, pokial si taky rozruseny a nadrzany na ten pretek, mozes prist dnes do Stranav pomahat v pripravach a tak ventilovat svoje prebytocne vzrusenie.
Medzi Vrútkami a Strečnom bolo včera zdržanie v smere Vrútky - Žilina medzi 15:30 a 17:45 asi 1:30 - 1:45 hod. Dnes medzi 13:00 až 14:00 asi 30 minút. Cestári frézujú a dávajú nový asfalt. Oba dni ráno medzi 5:45 - 6:10 sa nerobilo ešte nič. Zdržanie v oboch smeroch ráno v uvedenom čase nebolo žiadne. Cez víkend budú určite makať ďalej.
Ako to bude v sobotu netuším.
Terry zajtra štartujem. Ako sa mi pôjde netuším.
Jaroza, nečakaj "vytunenú" 96tku. Ešte mi chýbajú uhlíkové riadítka a sedlo san marco concor (to by som aj dočasne prehodil), poskladať, nastaviť, zabehnúť a zvyknúť si naň. V Súľove sa ukážem 1 krát bez obľúbených blatníčkov = už na titulku nebudem mať "nárok".
Počasie vyzerá fajn, hoci je trošku chladnejšie, to ale vyrieši dres.
Žilina je zaliata slnečnými lúčmi a vyzerá to tak do večera, nejaké mráčiky a vetrík. Otepľuje sa.
Od víkendu nepršalo, takže povrch je perfektne oschnutý.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Veď ja už slintám ako malý jojo za lízatkom
Oukej ale naspäť cez Strečno..prosím,prosím
Riskol by si to? Ja nie. Veď aj naposledy, keď sa pod Strečnom robilo spevňovanie a zábrany proti kameňom makali robotníci aj v sobotu a nedeľu.
No a škoda by bolo aby kľuci a kľučky, čo majú zaplatené štartovné zmeškali štart.
Skúsim zavolať na dopravný inšpektorát tu v ZA.
No ty si úplný poklad..
Cez Martin a popod Strečno je to v týždni zlé. V sobotu neviem, práce na rozširovaní cesty začali iba teraz.
Radšej choď cez Fačkovské sedlo a Rajec. Istejšie je to cez Žilinu. Do Stráňav ako vieš je to už len 5 km.
Ocko Karol ide s Barborkou a ako som písal Danica ide s číslo 74 na dlhú BRUTALE. Že by opäť bedňa? Tam mi Marika z B.R.M. Košice dala minulý rok 2 minútovú nakladačku, klobúk dole!
A pochvalu by si zaslúžili aj Tonko s Majom, ktorí "vyholili" lúku Kostitras. Prišli domov až za tmy.
V piatok večer je to v smere od BA na dlho, ale v sobotu ráno pohoda jazz.
to dufam nie
ja uz nejaky ten rok sledujem pocasie aj z tohto webu http://www.meteoinfo.sk/index.php?strana=12 kde zrazky planuju az od poobedia, takze dufam, ze to tak bude
niekto tu pisal, ze uz slinta, co sa tak tesi. Ako sa da nazvat stav, ked som uplne vo vytrzeni, potia sa mi ruky a nemozem sa na nic sustredit? Neda sa startovat uz dnes??? Grrrrr!!
(A to ani neviem, ci to vobec prezijem. Dlhu som este nesiel. Hehe...)
Tento smer chodime casto aj cez vikend a z Povazskej smerom do Za uz zapchy nebyvaju, je to tam plynule.
Assouvi, pokial si taky rozruseny a nadrzany na ten pretek, mozes prist dnes do Stranav pomahat v pripravach a tak ventilovat svoje prebytocne vzrusenie.
Ako to bude v sobotu netuším.
Terry zajtra štartujem. Ako sa mi pôjde netuším.
Jaroza, nečakaj "vytunenú" 96tku. Ešte mi chýbajú uhlíkové riadítka a sedlo san marco concor (to by som aj dočasne prehodil), poskladať, nastaviť, zabehnúť a zvyknúť si naň. V Súľove sa ukážem 1 krát bez obľúbených blatníčkov = už na titulku nebudem mať "nárok".
Žilina je zaliata slnečnými lúčmi a vyzerá to tak do večera, nejaké mráčiky a vetrík. Otepľuje sa.
Od víkendu nepršalo, takže povrch je perfektne oschnutý.