Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
Veď ja už slintám ako malý jojo za lízatkom
Oukej ale naspäť cez Strečno..prosím,prosím
Riskol by si to? Ja nie. Veď aj naposledy, keď sa pod Strečnom robilo spevňovanie a zábrany proti kameňom makali robotníci aj v sobotu a nedeľu.
No a škoda by bolo aby kľuci a kľučky, čo majú zaplatené štartovné zmeškali štart.
Skúsim zavolať na dopravný inšpektorát tu v ZA.
Robí sa aj v sobotu aj nedeľu a jednoznačne doporučujú zvoliť náhradné variant, čiže cestu
cez Rajec, alebo Terchovú.
Robí sa aj v sobotu aj nedeľu a jednoznačne doporučujú zvoliť náhradné variant, čiže cestu
cez Rajec, alebo Terchovú.
No ty si úplný poklad..
Vlani som si to odstál za Považskou, tak nech sa neopakuje história.
Cez Martin a popod Strečno je to v týždni zlé. V sobotu neviem, práce na rozširovaní cesty začali iba teraz.
Radšej choď cez Fačkovské sedlo a Rajec. Istejšie je to cez Žilinu. Do Stráňav ako vieš je to už len 5 km.
Ináč, je nádherne fotozdokumentovaný priebeh príprav na maratón.Kdo nejde, musí slintať. A nemyslím tým nad cibuľovým chlebom.
Ocko Karol ide s Barborkou a ako som písal Danica ide s číslo 74 na dlhú BRUTALE. Že by opäť bedňa? Tam mi Marika z B.R.M. Košice dala minulý rok 2 minútovú nakladačku, klobúk dole!
A pochvalu by si zaslúžili aj Tonko s Majom, ktorí "vyholili" lúku Kostitras. Prišli domov až za tmy.
V piatok večer je to v smere od BA na dlho, ale v sobotu ráno pohoda jazz.
to dufam nie
ja uz nejaky ten rok sledujem pocasie aj z tohto webu http://www.meteoinfo.sk/index.php?strana=12 kde zrazky planuju az od poobedia, takze dufam, ze to tak bude
niekto tu pisal, ze uz slinta, co sa tak tesi. Ako sa da nazvat stav, ked som uplne vo vytrzeni, potia sa mi ruky a nemozem sa na nic sustredit? Neda sa startovat uz dnes??? Grrrrr!!
(A to ani neviem, ci to vobec prezijem. Dlhu som este nesiel. Hehe...)
Tento smer chodime casto aj cez vikend a z Povazskej smerom do Za uz zapchy nebyvaju, je to tam plynule.
Assouvi, pokial si taky rozruseny a nadrzany na ten pretek, mozes prist dnes do Stranav pomahat v pripravach a tak ventilovat svoje prebytocne vzrusenie.
Ako to bude v sobotu netuším.
Terry zajtra štartujem. Ako sa mi pôjde netuším.
Jaroza, nečakaj "vytunenú" 96tku. Ešte mi chýbajú uhlíkové riadítka a sedlo san marco concor (to by som aj dočasne prehodil), poskladať, nastaviť, zabehnúť a zvyknúť si naň. V Súľove sa ukážem 1 krát bez obľúbených blatníčkov = už na titulku nebudem mať "nárok".
Počasie vyzerá fajn, hoci je trošku chladnejšie, to ale vyrieši dres.
Žilina je zaliata slnečnými lúčmi a vyzerá to tak do večera, nejaké mráčiky a vetrík. Otepľuje sa.
Od víkendu nepršalo, takže povrch je perfektne oschnutý.