Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
niekto tu pisal, ze uz slinta, co sa tak tesi. Ako sa da nazvat stav, ked som uplne vo vytrzeni, potia sa mi ruky a nemozem sa na nic sustredit? Neda sa startovat uz dnes??? Grrrrr!!
(A to ani neviem, ci to vobec prezijem. Dlhu som este nesiel. Hehe...)
Chlapče závidím, idem do Stráňav chystať počítače na prezentáciu a zajtra ráno sa uvidím s ostatnými. Aspoň jedna spomienka na minulý rok...
http://www.chmu.cz/meteo/ov/aladin/results/index.php?run=latest&rr=on
Ja si myslim ze ano, ale kedze nie som hovorca Cyklopozitivu, nech sa vyjadria kompetentni, co Ty na to Jardo???
Diky
Vecer sa aj s Palom zastavime pozdravit vsetkych v Stranavach, kedze noclah mame v Strecne
Nakoniec by to ani nemuselo byť také zlé
...prípadne da sa este predat startovne za 13 ečiek , ak by mal niekto záujem???
Držím všetkým štartujúcim päste, dávajte si pozor a nech nám neprší.
Trať je vyznačená a prekontrolovaná. Jedlo je uvarené. Všetkým zaplateným sme nachystali tašky. Pozor, budú prednostne vybavení, sledujte vývesky-tabuľky pri prezentácii. Tento rok je dvojnásobok počítačov a obslužného personálu. Cezpoľní bikeri už sú ubytovaní v Stráňavách, niektorí v Strečne a Žiline. Od poobedia Vám už vyhrávala moderná hudba. A postupne prichádzali prví fóristi - Giro, Berco, Iceman, Saldi, Zino...a z organizátorov Terry, alena zdravotačka, Skicool, Yombayz, Stic, Drobec.
A to najdôležitejšie, v Žiline bol dnes pekný deň, trochu chladnejšie a teraz v noci ešte vidím hviezdičky a nie je žiaden vietor. Šaman Terry ešte aj večer odháňal malé mraky...
Ráno sa uvidíme na prezantácii a potom na štarte!
trať tradičná, úsek do Trnového fajne zvolený, tá stojka v lese bola na krv...inak trolinku sklamanie, že sa vynechal asi najkrajší zjazdík z Dolnej Rovne a išlo sa dole po zjazdovke...
s výkonom aká taká spokojnosť, až na kŕče, ktoré som začal pociťovať vo Vrútkach a vyvrcholilo to v Strečne v tých serpentínach... môžem byť rád, že som to silou vôle došiel...(myslím, že dnes tých kŕčov bolo celkom veľa)
fotečky od osobných fotografov nahodím až budú k dispozícií...
suma sumárum: výborný tréning pred MTBTrophy
inak hodnotím akciu na 1*