Keďže som si povedal, že tento rok by som chcel najazdiť viac km ako po roky minulé, zúčastniť sa aj nejakých maratónov, a nechce sa mi jazdiť samému, zakladám túto tému, prostredníctvom ktorej Vám dám vedieť keď sa budem niekam chystať. Jazdím MTB aj cestu.
No a kto bude mať chuť, nech sa pridá!
posledný komentár: 2. 8. 2011 o 20:24
Dnes som šiel červenou (komplet, Somár obchádzajú amatéri) na Pezinskú babu cestou do práce, čiže opačný smer. To ti asi nepomôže. Ak áno, tak BK-PB za 46 min. Nič moc, ale dá sa...
sorry za zasieranie ale: Jezus ked tu zltu od Snezienky celu das nezabudni sa tu pochvalit. Slusny vyslap. Mne sa to minule podarilo po krizovatku so singlacom ale bolo dost mokro a smykalo sa a tam je to asi najtechnickejsie a este treba silu na vrchol.
apropo singlac: davame s Mamelom ten Lacov Findlov (neviem aky je oficialny nazov) singlac hore dole ako besni a nevieme sa ho nabazit.
dajme krcmu
Buko Mamela možno vo štvrtok nepôjde. Zatiaľ nemá zadné koliesko. hehe
Tmax Kam si to šiel cez Somára? hehe
V principe je jedno kedy, ale dobry zaklad na planovanie najblizsich tras teda uz mame.
Buko Mamela možno vo štvrtok nepôjde. Zatiaľ nemá zadné koliesko. hehe
Pojde - on ma betar totiz este o jedno koliesko naviac..
Turbi zoberes ma so sebou ak pojdes niekam v nedelu?
ak budem mat do zajtra hotovy bajk tak sa pridam
kedy sme boli spolu bajkovat naposledy ? maratony neratam...tusim pajstun minuly rok v oktobri