Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
si ma odhalila
tak to si bola ty čo ma upozorňovala v zjazde , aby som dodržiaval 50-ku v obci
gratulujem k umiestneniu a slušnému času v cieli
aj by sme ti robili garde pri tom tiahlom stupáku za vrutkami, ale s kolegom z klubu sme mali na začiatku krízu, ...no a akurat po tom fajnovom zjazde sme chytili druhý dych
ano ano, to som bola ja ...sak som videla, ze tam stoja policajti, aj na nas uz mavali... kebyze Ta nespomalim, uz by si znacili tvoju spz-tku (ahaaa, tak uz viem, preco si mal inofarebne cislo na dlhej, si ich chcel pekne pomotat)
...ale nie, no dufam, ze som v tom zjazde velmi nezdrzovala
a vdaka za gratulace! ...aj ked cas mohol byt lepsi, ale vzhladom na moznosti treningu za posledne 2 tyzdne som rada, ze som to voobec presla
Jarko, Alenka, piste si dalsie velke + prisluchajuce tomuto maratonu - Dancu to konecne primälo k aktivnej ucasti tu na fore
Kirdajovci a Jankovičovci - pani Janka s foťákom má nádherné galérie v rámci cyklomaratónskej série - videl som Svätý Jur a Vlkanovú. Vrele ju dávam do pozornosti. Fotila aj Fatranský MTB maratón. Ak získam od nej fotky, dám vedieť.
Vďaka.Už pekných pár hodín surfujem po nete a zháňam svoje fotky.Už mám asi tri vrátane tejto.A ešte som našiel tri fotky mojich parťákov.Dá sa potom nejako prísť k tomu DVD s fotkami?
Vďaka.Už pekných pár hodín surfujem po nete a zháňam svoje fotky.Už mám asi tri vrátane tejto.A ešte som našiel tri fotky mojich parťákov.Dá sa potom nejako prísť k tomu DVD s fotkami?
Veľmi dôležitou súčasťou maratónu sú fotografi, máte potom perfektnú pamiatku. Nie sú všetci nami objednaní, sú to profíci, amatéri, manželky pretekárov, Vaši kamaráti. Treba sa nám s nimi kontaktovať a snímky vypýtať. Prípadne by nám mohli snímky ponúknuť. A to trvá nejaký čas.
Iba ja mám len náhodných 282 fotiek v kvalite obrázkov 2MB. A to len z priestoru štartu a cieľa.
Chceme dať tieto súbory na DVD. Myslím, že Terry riešil pred pretekom aj videozáznam pre nás a aj pre Vás. A určite teraz začína bežať šot v televízii Patriot.
Paradny maraton. Pacilo sa mi. Len neviem preco ten nafukovaci obluk v cieli nenechali aj pre mna. Ved mi to netrvalo ani 7 hodin...
Esteze sa mi usla klobasa. Bola super aj napriek tomu, ze som neunavne vyzieral vsetky obcerstvovacky a hladny som po dojazde do ciela naozaj nebol.
Dakujem aj ludom z chvosta dlhej, ze ma pocas tych dlhych hodin drzali pri zivote...
Oblúk nevydržal preto, lebo celkový odber v jeho fáze rozžeravil vedenie a zásuvku a prehrialo aj istič. Nahodiť hneď ho nebolo možné. Oblúky sme držali, ale aj tak spľasli.
A ešte jedna fotka zo štartu dlhej pre Teba a aj pre ostatných chalanov.
No ja budem na tento inak vydarený pretek spomínat so smútkom..lebo niekde v polke mediana som zrusil moj milovany šalter sram x.0 a tak som to mal dobre rozbehnuté..ach..
fotecky učastníkov dlhej trate budu zverejnene onedlho vzhladom na mnozstvo /cca 380ks/ a nedostatok casu na ich upravu...fotil som useky, stupanie po luke z Višňového na Turie, a usek z Višňového nad ovčínom smerom na Javorinu...
Ked tu vidim tie fotecky oveciek, pripomina mi to situaciu asi 3 minuty pred prejazdom prveho jazdca z mediana... este tesne pred jeho prejazdom sme spolu s "kraviarom" z visnoveho rozhanali stado krav, ktore sa rozhodlo ze sa ide past presne na tej ceste smerom na visnove :)
z mojho miesta som stale len pocul nejake vykriky kusok odo mna, tak som sa siel pozriet ci sa tam cosi nahodou nestalo. No videl som len kravicky ako na mna blbo cumia a za nimi jednoducheho chlapca ako ich rozhana spat na svoju luku (pozn. slovami "K*rvy *po*ebane sproste, sa na to mozem vys*at, to neni mozne ake ste *ebnute" :D:D:D:D)
no a k tomu Hanusovi sa neda nic mudre povedat...snad len to ze tam kde boli ostatni jeho rovesnici z brutale a mediano za 17-20 minut, on bol az za 25minut, a asi 2 minuty za nim slapal 10 rocny chlapec na obrovskom bicykli (preklapal sa jednej strany na druhu:D), ktory ten kopcek podo mnou vyslapal bez zosadnutia...Ukradnut vyhru takemuto malemu borcovi je teda fakt hanba, ale co cakat od "borca" ktory nesiel "cisto" uz viacero maratonov...
Vážený Plukovník, farba Tvojho čísla je jedinečná a neprehliadnuteľná, posielam Ti fotečku. Nájdeš sa?
Jaroza, srandicky srandicky s inou farbou cisla???
Na prezentacii sa vam zase nieco podarilo, tratovym kontrolam ste samozrejme nedali vediet a ja som mu skoro odobral cip na Vrutkach...
Pre neho by to asi nebolo potom moc vtipne...
Na prezentacii sa vam zase nieco podarilo, tratovym kontrolam ste samozrejme nedali vediet a ja som mu skoro odobral cip na Vrutkach...
Yombayz, veď vieš, že sme Ti to s Terrym urobili naschvál, aby ste tam za kopcom nedriemali. Toto Vás aspoň zobudilo a prinútilo rozmýšľať - čísla 1 až 200 sú predsa dlhá. A pán Plukovník má nárok na žltú, ako farba jeho výložiek a troch hviezd .
Novinka, nádherné akčné fotky z trate v počte asi 500 budú spracované do konca týždňa, zatiaľ chuťovka...
Bolo tu povedane/napisane hadam vsetko.. Naozaj pekny kraj super organizacia, super ludia a naozaj desiatky znamych.. O rok snad na trati mediano!
Dakujem Robertovi za ochotu pomoct a p. Pilny ma u mna pivo, ak Danica dovoli
Jarko, Alenka, piste si dalsie velke + prisluchajuce tomuto maratonu - Dancu to konecne primälo k aktivnej ucasti tu na fore [/quote]
Livi, je mi až trápne, že ľudia píšu- Alenka, Jarko dík, bolo to super a tak.
Totiž, ja osobne som len veľmi máličkom prispela k zdarnému priebehu maratónu. Sú tam ľudia,
ktorí sa na ňom podieľali výrazne viac a intenzívnejšie. Ja som len malá kvapôčka v mori.
Viem, že fóristi ostatných možno tak nepoznajú, ako nás s Jardom, preto ďakujú menovite práve nám.
Rada by som privítala od Teryho, ak bude mať čas, takú malú štatistiku maratónu.
Napríklad- koľko ľudí sa na ňom podieľalo priamo, nepriamo a také nejaké pikošky zo zákulisia príprav.
ked už Jarko takto vyzval. usporiadatelom velké + značenie, občerstvovačky, atmosféra, skratka všetko. Alenke za výborný vajíčkový rez pod kopcom. čo je umiestnenie na bedni, oproti tým tvojim zákuskom. nie že by som útočil na bedňu, no možno keby aj tak by som zastavil. a pridám tiež jednu fotečku čo urobila pani konkyová. a ja že z čoho tie bajky tak krásne prírodne voňajú
Konnky, tak také krásne vyznanie mojím koláčikom.....som dojatá. Bude to pre mňa inšpiráciou do budúcna.Dík.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak to si bola ty čo ma upozorňovala v zjazde , aby som dodržiaval 50-ku v obci
gratulujem k umiestneniu a slušnému času v cieli
aj by sme ti robili garde pri tom tiahlom stupáku za vrutkami, ale s kolegom z klubu sme mali na začiatku krízu, ...no a akurat po tom fajnovom zjazde sme chytili druhý dych
ano ano, to som bola ja
...ale nie, no dufam, ze som v tom zjazde velmi nezdrzovala
a vdaka za gratulace! ...aj ked cas mohol byt lepsi, ale vzhladom na moznosti treningu za posledne 2 tyzdne som rada, ze som to voobec presla
Jarko, Alenka, piste si dalsie velke + prisluchajuce tomuto maratonu - Dancu to konecne primälo k aktivnej ucasti tu na fore
Táto fotka je lepšia.
Esteze sa mi usla klobasa. Bola super aj napriek tomu, ze som neunavne vyzieral vsetky obcerstvovacky a hladny som po dojazde do ciela naozaj nebol.
Dakujem aj ludom z chvosta dlhej, ze ma pocas tych dlhych hodin drzali pri zivote...
Veľmi dôležitou súčasťou maratónu sú fotografi, máte potom perfektnú pamiatku. Nie sú všetci nami objednaní, sú to profíci, amatéri, manželky pretekárov, Vaši kamaráti. Treba sa nám s nimi kontaktovať a snímky vypýtať. Prípadne by nám mohli snímky ponúknuť. A to trvá nejaký čas.
Iba ja mám len náhodných 282 fotiek v kvalite obrázkov 2MB. A to len z priestoru štartu a cieľa.
Chceme dať tieto súbory na DVD. Myslím, že Terry riešil pred pretekom aj videozáznam pre nás a aj pre Vás. A určite teraz začína bežať šot v televízii Patriot.
Oblúk nevydržal preto, lebo celkový odber v jeho fáze rozžeravil vedenie a zásuvku a prehrialo aj istič. Nahodiť hneď ho nebolo možné. Oblúky sme držali, ale aj tak spľasli.
A ešte jedna fotka zo štartu dlhej pre Teba a aj pre ostatných chalanov.
no pekne jaro, ty si iný paparazz
z mojho miesta som stale len pocul nejake vykriky kusok odo mna, tak som sa siel pozriet ci sa tam cosi nahodou nestalo. No videl som len kravicky ako na mna blbo cumia a za nimi jednoducheho chlapca ako ich rozhana spat na svoju luku (pozn. slovami "K*rvy *po*ebane sproste, sa na to mozem vys*at, to neni mozne ake ste *ebnute" :D:D:D:D)
no a k tomu Hanusovi sa neda nic mudre povedat...snad len to ze tam kde boli ostatni jeho rovesnici z brutale a mediano za 17-20 minut, on bol az za 25minut, a asi 2 minuty za nim slapal 10 rocny chlapec na obrovskom bicykli (preklapal sa jednej strany na druhu:D), ktory ten kopcek podo mnou vyslapal bez zosadnutia...Ukradnut vyhru takemuto malemu borcovi je teda fakt hanba, ale co cakat od "borca" ktory nesiel "cisto" uz viacero maratonov...
Yombayz, veď vieš, že sme Ti to s Terrym urobili naschvál, aby ste tam za kopcom nedriemali. Toto Vás aspoň zobudilo a prinútilo rozmýšľať - čísla 1 až 200 sú predsa dlhá. A pán Plukovník má nárok na žltú, ako farba jeho výložiek a troch hviezd
Novinka, nádherné akčné fotky z trate v počte asi 500 budú spracované do konca týždňa, zatiaľ chuťovka...
Dakujem Robertovi za ochotu pomoct a p. Pilny ma u mna pivo, ak Danica dovoli
Livi, je mi až trápne, že ľudia píšu- Alenka, Jarko dík, bolo to super a tak.
Totiž, ja osobne som len veľmi máličkom prispela k zdarnému priebehu maratónu. Sú tam ľudia,
ktorí sa na ňom podieľali výrazne viac a intenzívnejšie. Ja som len malá kvapôčka v mori.
Viem, že fóristi ostatných možno tak nepoznajú, ako nás s Jardom, preto ďakujú menovite práve nám.
Rada by som privítala od Teryho, ak bude mať čas, takú malú štatistiku maratónu.
Napríklad- koľko ľudí sa na ňom podieľalo priamo, nepriamo a také nejaké pikošky zo zákulisia príprav.
Konnky, tak také krásne vyznanie mojím koláčikom.....som dojatá. Bude to pre mňa inšpiráciou do budúcna.Dík.