Keby som bol zena tak urcite si kupim bike ktory sa mi najviac paci (farba a tak)
Keby som bol ja tak si kupim asi bike s najlepsou vybavou a jednoznacne by som siel do kotucov ale aj farba ci design by museli byt na urcitej urovni.
Keby som bol niekto dalsi tak kupim to za co najmenej zaplatim.

-author je pohoda ale skaredýýý
-tmava merida nieje nic pre zenu ta cervena uz skor
-cube je peknucky a je to bicykel co nema tak vela ludi

Myslim si ale ze by som si nekupil zas tu istu znacku ako predtym siel by som do novych veci aby som skusil aj nieco ine ved zmena je zivot

Co sa tyka vybavy od deore nahor su vsetky komponenty kvalitne a bezproblemove niet co riesit
je to uz len o peniazoch a prestizi, frajerine. XTR je top a je urcene do extremov a este je aj lahucke ale naco ked nemame sponzora tlacit prachy do vysokej sady.
O vidlici je skoda rozpravat ked kvalitna vidla stoji 500€ a ako KATIKA pisala bude jazdit hlavne cestu a len malo les + extrem vobec.

S tou nizkou hmotnostou suhlasim to je aspekt co ma zmysel riesit.
19.06.2009 - 09:40:26
00
moje nervy, to jej radíš bike s XCM :shock: a s mechanikami od shimana(myslím ten cube- je neporovnatelný s modusom)?
No to radšej nie.
Podľa mňa je ten autor pekný (modus). Určite lepšie nech má bike lepšiu vidlicu ako so slabšou a lacnými kotúčmi (viac starostí ako radosti).

má to RST First Air (vlastne ekvivalent Manitou R7) ,čo je celkom schopná a hlavne ľahká vidlica, ktorú si pekne nastaví podľa svojej váhy a nieje odkázaná na tuhú pružinu ktorú tam vložil výrobca.

Keby som nebol v marci kúpil GT, tak by som teraz určite bral toho modusa (len vtedy stál o dosť viac)

Tie ostatné autory majú hydraulické kotúčové shimano 485 čo aspon podľa toho čo čítam v diskusiách tu a aj na BF majú ľudia s nimi problém že tečú.

Tiež by som určite nezovšeobecňoval a vravel že máš brať s kotúčmi, lebo nieje kotúč ako kotúč (stačí si prečítať tu na fóre ako každú chvíľu niekto rieši nedostatky a nedobrú funkčnosť týchto lacnejších kotúčov). Určite radšej V ako mechaniky (možno s výnimkou Avid BB5/7)

ale asi "pe3k" chce mať nového zákazníka do servisu :lol: (nič v zlom)
19.06.2009 - 13:22:40
00
Ahojte,

dakujem Vam vsetkym za zastavenie a za Vase nazory. :lol: Vsetky som si precitala a priznam sa, ze som nedufala, ze tou mojou prosbou o radu rozburim taku diskusiu.....

[quote=""]Keby som bol zena tak urcite si kupim bike ktory sa mi najviac paci (farba a tak)
Keby som bol ja tak si kupim asi bike s najlepsou vybavou a jednoznacne by som siel do kotucov ale aj farba ci design by museli byt na urcitej urovni.
Keby som bol niekto dalsi tak kupim to za co najmenej zaplatim.

ja si nekupim len bike ktory sa mi paci... ja chcem kvalitu za rozumnu cenu a vzhladom k tomu ze som momentalne na materskej mam obmedzeny rozpocet. Ten author modus 08 nie skaredyyy, ale na druhej stranej ani nema nejaky super design. Je to taka klasika, dobra vybava a teraz ma aj super cenu, tak preco to nevyuzit???
19.06.2009 - 21:31:11
00
keyboard_arrow_up