Skicool: Musím poďakovať za pár pekných fotiek, díky moc :mrgreen: (štartovné číslo 2262)
22.06.2009 - 19:58:20
00
nazdar skicool...mozno si to ty komu som hodil okuliare pri prejazde Sulovom... mal som cislo 1205...

Ano padli asi tri metre za mňa ale zobrala ich pani aj si písala tvoje číslo a ,že ich odovzdá na vyhlásení v cieli tak som to potom už neriešil myslel som že to je vybavená vec!!Ak ich nemáš tak ma to mrzí :x
22.06.2009 - 20:26:16
00
Ano padli asi tri metre za mňa ale zobrala ich pani aj si písala tvoje číslo a ,že ich odovzdá na vyhlásení v cieli tak som to potom už neriešil myslel som že to je vybavená vec!!Ak ich nemáš tak ma to mrzí :x

...no nemam...zatial, bo som na vyhlaseni nebol...tak snad sa k nim nejako dopracujem...mam k nim taky zvlastny vztah... :)
inac, vdaka za foto, aj ostatnym a tiez dopredu i za tie este nepridane... :)


Naposledy upravil daniloxc dňa 22.06.2009 - 20:57:44, celkovo upravené 1 krát.

22.06.2009 - 20:33:17
00
...no nemam...zatial, bo som na vyhlaseni nebol...tak snad sa k nim nejako dopracujem...mam k nim taky zvlastny vztah... :)
inac, vdaka za foto...


Aj ja mám take veci s ktorými sa ťažko lúčim ma to mrzí mohol som ich zobrať no čo už :!: :!:
22.06.2009 - 20:56:09
00
nemáte niekto video alebo foto z odovzdávania tomboly?....zaujíma ma 1 cena..
dík... :D
22.06.2009 - 21:53:00
00
Pridam aj ja nejake fotecky, ked uz som sa teda 10 min. pred startom rohodol ze nakoniec zostanem len v roli fotografa. Mozno sa tam niekto najde.
http://picasaweb.google.sk/roborkk/BikeMaratonSulovskeSkaly2009?feat=directlink#
--
Dodatocne som zistil ze su tam aj kratke videjka urobene fotakom, ktore PICASA3 nahrala na web, co som ani netusil ze to aj takto funguje. :shock:
22.06.2009 - 22:34:10
00
Fajny maratonik, driftovanie v blate skutocne pobavilo, usporiadatelia odviedli kus poctivej roboty. Vdaka im za zvezenie.

Druhu polovicu 50-ky mi sprijemnili neustale komentare vysmiatej dievciny, ktora snad pocas celeho preteku nezosadla z biku a netlacila. Tak nejak bolo treba pristupit k tomuto necasu, po jej vzore som si to aj ja zacal vychutnavat.

Prílohy:

Komentár súboru: Pletova maska...
sulov2.jpg
sulov2.jpg 41.98 KiB thumb_up0thumb_down

22.06.2009 - 22:43:29
00
Myslíš tu Júliu - strieborný author modra SIDa ? Ak hej ,tak tej išla nie len huba ale aj nohy ! Rišpekt.
22.06.2009 - 23:22:01
00
uf..tak som sa konecne dostal na net a konecne prehrabal 15timi strankami vselijakych prispevkov.. :)
hm..ani neviem kde zacat a ci vobec...ale ako FINISHER 95ky asi nieco poviem.. :lol:
bol to zasa raz masaker!
po prichode do sulova som bol stale velmi optimisticky naladeny, ze ako vo fatre tak hadam aj tu sa tomu najhorsiemu proroctvu vyhneme-ee-nevyhli sme sa :roll: ...neni som si isty ci ta terryho kost navstivila sulovsky region..(a mozno fakt ten paska cosik privliekol-podvratak :evil: )..tak ci onak- po prezentacii uz aj spadalo z nebicka..a cim blizsie k startu tym viac-ale to nas od neho delila este minimalne hodina, ktoru sme stravili na parkovisku dumanim a pozorovanim okoliteho diania. snazil som sa, ale nejak som si nemohol vybavit priame spomienky na horala-pamätal som si uz len nasledky a mal som "taky divny pocit"! :roll: :lol:
...ale kedze sa to na ihrisku stale hemzilo pripravami,dokonca tam typek behal v papucach a v tricku (to ma teda dostalo :lol: ) a snad len 2-3 auta to otocili (z mojho pohladu),tak ma to nejak hriesne lakalo ist do toho "znova"...veru a este som aj laca kamosa z tn co sme prisli spolu do toho nejak navliekol (no nakoniec sa nestazoval :wink: )..skratka a dobre cim blizsie startu tym viac dazdu, a viac chuti neotocit sa a ist... a tak v lejaku sa ocitam na starte! :twisted:
na moje prekvapenie tam stalo kopec ambicioznych bajkerov-a samozrejme prva linia sa tvarila akoby slnko svietilo 8) ...start...a uz sa frcalo ..
velmi rychlo som sa dostal do veduceho balika co bol naozaj skvely pocit..voda striekala navokol a trebalo si davat pozor na tych predomnou,lebo obcas to vyzeralo na drzku hned na zaciatku :mrgreen: ... a valilo sa dalej,stale som stihal a zaroven si daval pozor aby som to neprepalil-ved som vedel do coho asi idem-a hlavne 95km neni hracka! :idea:
...prisiel kopec saltre zahrkali a spomalilo sa ...az sa zrazu v stupani cely balik zastavil a z cela niekto krical ze "zle asi!-pozna to tu niekto?"...ee..nikto..ale vsetci pochopili chybu a zaroven prilezitost..a tak sa to prudko zvrtlo a hladala sa cesta.."hej tam za lukou"..a to som uz zbadal icemana ako si slapka v pohodicke na ceste za lukou...dupacky cez luku a uz sme boli zasa na trase..ale tam sa ta sutazivost hned zachvilu prejavila -prve prudsie stupanie.. bahienko..smyk a hned sme stali kvoli jednemu..drb a hned nas 10 typkov obehlo..rychlo nasadnut a ide sa..drb a dalsie podsmyknutie...nadavam v duchu ako pes,"boze mantaci mali ste zostat vzadu" :oops: ... prervem sa 100metrov treba podradit..drb-a retaz sa namotala 1krat ..dopizze! nervy zacinaju hrat zostra-a to je len zaciatok..uz ma obehlo aspon 30 ludi... drb a znova retaz namotana...10 metrov a znova..."ja to .ebem" -to bol napad--debil :oops: :lol: --no co si poviem-uprimnost nadovsetko..preslo asi 10 km a ja som mal uz uzasnu stratu a neskutocnu naladu..bolo mi to treba :?: :!: :?: ...technika zradila,pocasie zradilo,vsetko sa drbalo...zrazu som bol nachvilu sam...15-27 kilometer sa niesol v riadnej depke a vo vidine konca v prvej moznej dedine..ale nejak som stale isiel dalej..retaz sa pravidelne namotavala...vzadnom naboji sa ozvali stare horalove rany :cry: vrrrrr..ale brzdy boli v pohode-zatial-zvolil som totiz taktiku brzdit len naozaj nevyhnutne :idea: a tu sa ukazal trening zo zimy -teda driftovanie a udrzanie sa zubami nechtami...fungovalo to po cely cas-ale hlavne v momente kde sa spojila dlha a kratka..to bol neskutocny moment-ked som zrazu zbadal cestu sta by po nej stado islo (vsak aj :lol: )...v nejakom dlhsom jazditelnom strkovom zjazde(znova sa namotala retaz a aj prehadzovaka uz sa zdrahala fungovat) ked som uz isiel asi 3km bez okuliarov som zrazu zastavil drbol bajk do travy a nasraty kopal do kopca :oops: :evil: :evil: :evil: ...sam vojak v poli..nikde nikto..asi po 2-3 minutkach som cosi zjedol,ukludnil sa ,uvedomil si ze treba dojst aspon do civilizacie, utrel okuliare nasadil,nasadol a dupal dalej dolekopcom.. :? ..neviem cim to bolo,ale zrazu sa aj technika nejak umudrila,aj sily sa nejak zcelili,aj chut sa vratila,dokonca sa na par kilometrov aj ta trat zdala jazditelnejsia...
v hlave mi ficali uz jasne spomienky na horala a porovnania co je horsie, v pozadi ako soundtrack zvucka vcielky maji v mojom podani-" v krajine kde sa piesok lial,tndntn tndntn.. a kde sa sypal blatopaaad ,tndntn tndntn...isli blazni na bajkoch ,tndntn tndntn,...a nikto to nemal vcelku raaad"............ :lol: :lol: :?: :!:
umysly skoncit ma znova opustili a tak za buracajucich povzbudeni od konnkyho,zihadla &co. som len prefrcal cez sulov,a valil dalej -ved ked uz som toto presiel nemozem to vzdat! 8)
...dokonca uz som si aj uzival niektore useky ako napr.ten prechod pomedzi skaly-slapat sa tam moc toho nedalo..vlastne na celej trati bolo tolko tlacenia co som este ani nezazil-myslim,ze ani na krejzikovy :!: ...skoda,ze moj oblubeny singel uz bol rozorany od krataskov,takze som tlacil aj kde by som inak nemusel. :| ...a znova prisli sialene blata...luky kde som musel ist cez hlboku travu-radsej ako sa vozit po smyklavkach vymiesenych od stada( :oops: ) predomnou...vzdy ma napadlo pri pohlade na tu spust,ze stohoto sa asi dlho bude sulovska priroda spamätavat :roll: :wink:
...na nejakom 55kilometri som si znova zacal hovorit ,ze "preco som sa neprehlasil na 50tku-mohol som to mat uz za sebou",alebo "preco ja sa do takychto prdeli furt zeniem" :?: :?: :?: ...asi potrebujem zistit ,ze nie su hranice ludskeho bytia,ktore by sa nedali prekrocit..teda nie su ziadne! :idea:
....aby som nezabudol,tak naozaj som vdacny typkom na obcerstvovackah, ktory velmi ochotne cistili a olejovali moj bajk zakedy som sa ja natlacal dobrotami aby som aspon nachvilu zabudol na ten mazec v horach :wink: ...aj bryle mi vsade vycistili!!! :mrgreen: aj ked po par metroch to bolo zasa v povodnom stave :lol: ...
na 67km sa mi uvolnil magnet a tak som isiel bez akejkolvek orientacie kde som,kolko este do ciela a to mi sposobovalo naozaj desne stavy,kedze som bol sam, v blatach nenormalnych,terenoch sialenych a zjazdoch pekelnych (a stale som brzdil,len ked uz som fakt musel :twisted: )...myslienka, ze "keby sa mi tu cosi stalo"...bola ako nocna mora...hlavne v tom udoli medzi skalami dole potokom a kamenmi....ale nastastie som hodil drzku iba raz,aj to taku "v pohode do mäkkeho" na lukach kdesi :lol: :roll: ...
blizil sa ciel pomali,ale isto-uz som rozoznaval luky kadial som si to minuly rok v pohode dupkal na 2.2- a teraz sa nedalo nic ine len tlacit ten uzasne dlhy kopec na vrchu ktoreho si mladici opekali..no parada...hovorim si,ze aspon ta "rovinka " sa snad bude dat slapat...ee...kusok a zrazu bajk o 10kg tazsi...vybuchy nervov zdvih a tresk o zem-snad opadne pliaga..eee..drzalo sa to ako kliest...sil bolo pomenej...ale po par zdvihoch sa dal bajk aspon akotak niest...a uz sa dalo znovu nasadnut... zjazd cez barsco,kamene kde som minuly rok s radostou skakal a tuzil po tazkych zdvihoch boli teraz len ikonou strachu a adrenalinu...udrzat to a nespadnut...dalsi nervydrasajuci zjazd zasebou...a dlhe skoro posledne stupanie predsebou-ale na to som sa tesil,lebo som vedel,ze to sa da slapat-strk a kamene...dokonca sa zacali zjavovat nejaky typci z dlhej co ma niekde na zaciatku obehli a tak som s riadnou davkou radosti slapal akoby som este len vystartoval..co ma posuvalo neskutocne rychlo do ciela...posledna obcerstvovacka-nestojim,len pocujem este 2 apol do kopcaa potom ciel..ale to bolo jedno uz som ho citil v kostiach...koniec martyria...brzdy kvicali,ale vydrzali-ja tiez!..posledny zjazd a konecne asfalt...tempicko do ciela,kde som dezorientovany hladal niekoho s kym sa mozem privitat a nejak sa vratit do reality-skoro 8 hodin v mokrom hnedom ocistci...masaker,kosa,sopel z nosa,oci plne piesku, pod zubami tiez..tuzba po teple a sprche....jaroza vybieha a vita ma...zrazu si ma foti typek z ciech-ze "tak takhle jsem taky vypadal,ale nemnel mne kdo odfotit.."! :roll: :wink:
ruky ako utopenec...vytahujem mobil z 2sackov -prezil-volam laca..zacinam sa spamätavat...sprcha...5cicerkov tecucich vo vyhriatom stane-no aspon cosi...nevyhnutne zoskrabanie nanosov blata-zovsetkych zahybov :mrgreen: ...masaker...je to za nami...vidina kuriatka ma taha do kuchyne...je koniec...mnam...dobre ale malo ,hned dorazam klobaskou a dvoma ladovymi ( :roll: ) pivami, pri fajn pokece s dankou,greywolfom &co. ...
mazec..zas jeden zarez na toteme extremov...dumam,ci este niekedy niekde taketo cosi podstupim...asi nie...asi (99%)..zostava 1%-tak ako aj na krejzy...za rok to dokaze narast...zabudlivost je ludska...tak mi prosim pripomente do coho idem...do blata!... :mrgreen: :twisted: :roll: :?: :!: :shock: :mrgreen:
...co dodat...bajk som este nemal odvahu ani cas pozriet...skody nevyzeraju byt ako z horala-ale kto vie...platnicky vpredu su urcite v prdeli...bovdeny ani nehovorim...stred mi nesiel ani otocit ked som sa dnes len tak na minutku priblizil....uvidime,wdcko to isti :mrgreen: ...
...dalsia zaujimava skusenost...

vdaka vsetkym dobre naladenym a napomocnym ludkom z obcerstvovaciek, znacenie sa tiez dalo,nikde som nezabludil,len obcas som len tazko rozoznaval sipky na zemi cez blato na okuliaroch v rychlejsich zjazdoch(2-3x)...fraforky boli super...

jedine co by som vytkol,resp. na co by som upozornil je ,ze za takychto podmienok malo byt zopar ludi navyse v terene pod zjazdami ktore boli naozaj na hrane...tam keby sa niekdo vytrepe a ma nieco zlomene alebo aj nieco horsie nebodaj tak je pruser...ja som zoparkrat stal aj na dlhsie ako 5 minut a nikto nikde siroko daleko! :idea: ...to treba!...aspon ako moralna podpora..!
...
respect vsetkym co to presli hlavne 95tku-to bolo naozaj za hranice beznych moznosti!-a to mi potvrdil aj vitaz z profikov(ktorych vobec nechapem ako to tak rychlo prepadlovali 8) )
...
prisiel som,presiel som,pridem znova-hlboky zazitok zostava!
...
vsetkym povzbudzujucim vdaka! :wink:
...cau o rok.... :?

PS:-a zasa chybali akcny fotografi priamo v terene :roll: ,myslim ze znova ako aj na horalovi zostane toto peklo len v spomienkach ucinkujucich...skoda,verim,ze tie zabery "z pekla" by stali za to!! :idea: kludne by som si za to aj zaplatil..fakt je ,ze dobrodruhov je na slovensku s objektivom asi malo!...a ty co su robia pre tv :roll:

Prílohy:

P6206141.JPG
P6206141.JPG 247.76 KiB thumb_up0thumb_down

22.06.2009 - 23:26:12
00
shickmo opäť nesklamal :lol:
22.06.2009 - 23:40:00
00
:lol: :wink: ..a je to vonku...ked budem stary hupat sa v kresle budem to citat vnucatam :mrgreen:
22.06.2009 - 23:42:15
00
nazdar skicool...mozno si to ty komu som hodil okuliare pri prejazde Sulovom... mal som cislo 1205...


Zdravim,

neviem kto ich do kancelarie maratonu priniesol, ale kazdopadne okuliare pre cislo 1205 mam u seba. Tak isto sa nasli aj nejake nohavice v sprchach. Zial stratene kluce od auta nie. Ozvite sa prosim, ako to s tymi okuliarmi doriesime.

Slavo
22.06.2009 - 23:53:41
00
ale ja nemam ani jeden komponent hope :-)


100 bodov :lol:
23.06.2009 - 00:04:12
00
Marecej strácaš pamät - brzdy maš čo zač ? :-P
23.06.2009 - 07:29:02
00
asi mope :mrgreen:
23.06.2009 - 07:46:38
00
keyboard_arrow_up