Ja urcite bike ako keby som sa s tym sportom narodil alebo co. Strasne ma to upokojuje pomaha mi zabudnut na ine veci odreagovat sa od skutocnosti je to ako droga raz to vyskusas a ked ti to zachuti tak ti uz nepomoze nikto.
Ako by ste sa rozhodly vy?
Ste tiez zavisly?
ale najradsej asi oboje
Ale zalezalo by od toho kolko by som mal..asi by som si nekupil daky cannondale za 170 000..alebo podobne..na tom by som sa bal vobec ist niegde..a nie to ho dakde zamknut a nechat bez dozoru..
TREK session77 alebo HONDA crf250x??????????CORRATEC bump machine alebo KAWASAKI kx250f??????????Alebo sa obesit??????????
Ja som mal najprv bike a potom auto, teraz mam oba a som neskonale happy
TREK session77 alebo HONDA crf250x??????????CORRATEC bump machine alebo KAWASAKI kx250f??????????Alebo sa obesit??????????
co si "urobil" nejaku banku??
co si "urobil" nejaku banku??
Nie nie,kšeft zo starožitnostami
Jednoznacne sa obes ale predtym mi napis kde byvas.
Pre seba osobne by som si vedel predstaviť tak 3-4 ktoré by som striedal podľa situácie a účelu cesty.
jedine, ze by si zil v nemecku...na slovenskych cestach ani nezahrejes motor