Kto sa chysta?
Ja este neviem, ale ak ano, tak asi na 50tku...
viac info na http://www.1kbm.sk
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 16. 7. 2015 o 16:33
posledný komentár: 10. 12. 2012 o 6:21
http://*****saweb.google.sk/benedik.juraj/1kbmJahodna#
dakujem za fotky, a nechcem byt hnusny ale fotograf by sa mal nad sebou zamysliet, takto fotka naozaj vyzerat nema, a takychto je vacsina
maraton super, trat sa mi pacila, na znacenie sa stazovat nemozem (asi preto ze som domaci a isiel som 50tku ?
Organizácia mohla byť lepšia, aj ja som zaháňal zopár zblúdivších cyklistov, keďže som to mal už predom prejdené. Ešte poklopem na drevo: 0 defektov, 0 pádov, odniesol to len prehadzovač a čiastočne brzdy (blato na kotúčoch...)
Dík za fotky, energizer. Niektoré fotky sú na ..., ale keď model nespolupracuje, ťažko sa robí dobrá fotka.
Ja som sa rozpraval v cieli s Radom Birosom a hovoril, ze s Misom Lamim boli stale na cele. Pobludili aj oni, ale zachadzku mali len 400 m, lebo Miso rychlo volal organizatorom a overil si trat telefonicky u organizatorov. To uz mali obrovsky naskok. Miso Lami vraj v stupani na Lajosku okolo Zelezneho vrchu zaradil zrazu podstatne tazsi prevod a uz ho viac Rado nevidel. Vsimnite si vo vysledkoch mladeho F. Lamiho, chlapec ma len 16 r. a skoncil celkovo druhy na 50 km trati. O par rokov budu jazdit spolu z bratom Misom a pred cielom si "strihnu" kto vyhra.
Súhlas, myslel som skôr na tú sklopenú hlavu, tú fotograf neovplyvní.
bol som celý deň v robote (tak ako aj cez vyšliapni si jahodnú) inak by som pravdepodobne prišiel aspoň pozrieť a trošku popodrypkávať
tie fotky som ešte nevidel všetky ale energizerovi sa možno nepáčia pretekárske nohy ani šaltre ani píly ani kolesá tak pofotil len to čo sa mu páčilo
Som domaci cize som siel naslepo na znacky som nepozeral teda neviem ako to bolo so znacenim, pravda je ze na trati sa par krat riesilo kolko km sa vlastne ide ci 48 alebo 50, málokto vedel že 54 asi. Jeden usek som tahal s Martinom (z Čadce asi) bol to jeho prvy kosicky a pochvaloval si ze je to pekna makačka.
Co sa fotiek tyka, tak ja Dakujem ze nejake fotky vobec su.
A tesim sa na dalsi rocnik 1kbm a dufam ze nebude sucho lebo to bude nuda
http://buno.rajce.idnes.cz/kosicky_bikemaraton_2009/
vopred sa ospravedlnujem za kvalitu ale nejako sa mi nie najlepsie fotilo
Štart krátkej prebehol v pohodke. Snaha nezmáčať si sedlo pri prevoze umocnená najmä množstvom igelitu na ňom stratila svoj význam cca na 1km. V druhej zákrute okolo mňa pesvišťal "malý" Lami - naozaj ako šarkan . Začali sa tvoriť skupinky a už do prvého miernejšieho zjazdíku šlo štartovné pole pekne potrhané. Rozbahnené úseky, ktoré dokázali bike spomaliť doslova na metri sa striedali s relatívne suchšími podkladmi. Slabé náznaky šotoliny utopenej v nánosoch posledných dní dlaždili širokú lesnú cestu. Rovnejšie úseky nahrádzali osviežujúce dolekopce no dominoval jednoznačne horekopec. Pár kilometrov pod vrcholom Koišovej hole sme vošli do hmly. Pôsobilo to ako v nejakom hororovom filme. Každý videl len asi na 10m pred seba a ja som vytrvalo šľapal aby som nestratil svoju skupinku a koniec koncov aj sám seba. Nadôvažok sa cesta zúžila a spod povrchu vyrašili šmykľavé korene. Niektorí na ne aj doplatili... Zrazu som zbadal, že predo mnou zastavujú. Hmla mierne zredla, nuž naťahoval som krk čo sa mohlo stať. Z vysokej trávy sa vymotával ... človek ... Zastal som aby som zistil, že potrebuje multikľúč. Spýtavo som sa pozrel na ostatných, čo tam už stáli. Vravím reku ja mám. Ale čo keď mi ho bude treba?... Vzápätí mi došlo, že v živote som na preteku multikľúč nepotreboval nuž vybral som ho z vrecka a hodil mu ho so slovami: Veď aj tak ma dobehneš
Nasledovala asfaltka, ktorá sa tiahla až k vrcholu. Šľapal som si svoju frekvenciu, len o chĺpok pomalšie ako jazdec predo mnou. Vravel som si: šetri sa- Koišovkou to nekončí...! Na občerstvovačke som nestál. "Zablúdil" som asi 5 metrov... Dijckov blesk ma prebral k životu a nabudil na prichádzajúci zjazd... Tešil som sa na ten zjazd ako malé dieťa na vianoce. 1. 1/3 bola v pohode... a potom pozerám- predo mnou to zbiehajú. 2 možnosti skúsiť to zozjazdovať a pritom sa ešte vyhnúť tým čo ležérne kráčajú dole kopcom, alebo zoskočiť a dúfať, že i tí lepší jazdci to zbiehali. Zbehol som- ako správny zbeh. Pod tou najstrmšou, najšmykľavejšou a najkrajšou časťou som pri naskakovaní na bike netrafil sedlo
Moje hodnotenie 1 (nenašiel som nedokonalosti v organizácii a na 55 bolo značenie ok- šiel som podľa stôp plášťov, ale zmeňte prosím ten dojazd do cieľa nech je z kopca
Kúsok dlhší report... ospravedlňte gramatYku ... dnes (písal som to včera) som mal ťažký deň
skúšal som sa zamyslieť, ale nedá sa ...možno preto, že nie som fotograf,ale len hobbík, ktorý nemohol byť medzi vami,aj keď chcel....tak som aspoň zobral foťák(obyčajný digitálny,nie zrkadlovku s objektívom) a spravil niekoľko fotiek....a viem,že nie profesionálnych. A dúfam,že niekomu som s nimi spravil radosť. Aj nedokonalá fotka je lepšia ako žiadna (môj názor), preto som tam zavesil všetky, nech si každý nájde tú svoju...a ak sa mu nebude páčiť tak si ju jednoducho nestiahne do PC....
neda mi nereagovat na kritiku , ktoru tu niektori z Vas vzniesli na fotografie autora Jubena..nakolko..zo srdca neznasam ludi, ktorí si ani za svet nevedia vazit snahu fotografov, ktori svojim fotkami chcu potesit oci, srdcia a ponechat v ucastnikoch bikemaratonu aspon daku pamiatku, aj ked nie je dokonala podla Vasich prestav. Radsej mat nekvalitne , ako nemat ziadne fotografie. Takze nabuduce by som rada poprosila radsej slusne podakovat zato, ze si Vas tí ludia fotia, aby Vam urobili radost. No mojho kritizovania by uz aj stacilo a tu JA tiez cista amaterka prikladam fotky z bikemaratonu 2009...tak prijemne sledovanie.
http://*****saweb.google.sk/ivuska83/KosickyBikemaraton2009#