chcem sa spytat ze ako riesite ked sa vam dostane kusok teplaky medzi retaz a zuby viem ze niektory si davaju stipce poznate aj nejaky iny sposob ? chrannic na trojkolesku mam a aj tak mi to tam beha !
mne za zase vkuse zamotavaju snurky z topanok do pedalov...iba bicyklujem ked ma zrazu sekne a neda sa mi pohnut ani nohou ani pedalom
asi si budem musiet kupit nejake kratsie snurky ......
Bráško, možno stará téma, ale ja oživím né ?
Ja to robim tak. Bud to dam do ponozky, alebo zoberiem suchy zips a tym si dole teplaky stiahnem, teda nic sa nezamotava. Aj tak nieje idealne nosit na bike teplaky...
Bráško, možno stará téma, ale ja oživím né ?
Ja to robim tak. Bud to dam do ponozky, alebo zoberiem suchy zips a tym si dole teplaky stiahnem, teda nic sa nezamotava. Aj tak nieje idealne nosit na bike teplaky...
Tak vtedy si das teplaky a zoberes suchy zips Ja mam taky v podsedlovej kapse pre istotu. Normalne omotam dole teplaky okolo nohy (tu zvysnu latku) a poistim to tym zipsom a je.
A môžem si dať tzv. čapáky (dlhé cyklogate)? Alebo krátke gate a na nohy natiahnuť návleky (tzv. nohávky - môj novotvar podľa vzoru na ruky rukávky, na nohy nohávky)?
Ja to volam nohavniky. A co sem JoKo vobec tahas take fajnovosti ako capaky, chalana v teplakoch nebudu trapit ani nejake cykloponozky pre fajnovky. A ked bude zima, tak si proste da oteplovaky.
Inak nohavy sa mi velmi osvedcili. Pokial nie je stabilne teple pocasie, automaticky ich pribalujem do vybavy. Zaberu minimum miesta a dokazu naozaj urobit neuveritelne sluzby. Rukavy nemam. Staci mi pertexova bunda, ktora v zbalenom stave nie je vacsia ako past.
Ja uz teraz jazdim v elestakoch, ale za svojich starych cias som tiez jazdil v teplakoch ktore sa mi potom zdali byt dost nepohodlne tak som presiel na kratke gate a ked bolo chladnejsie dal som si bundu a kratke gate a vzdy to stacilo, od skorej jary az do neskorej jesene, tak som vyriesil svoj teplakovy problem
mliecko, mliecko..... asi by si si mal kupit nieco ako toto copyrightdema.dynatech.sk dema.dynatech.sk
to by uplne vyriesilo tvoj problem....
alebo zeby si prestal nosit teplaky? ... no necham to na teba......
...staci ked sa preorientuje na kolobezky, tam sa mu to stat nemoze
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
do normalnych cyklo ponoziek to uz bude asi problem
asi si budem musiet kupit nejake kratsie snurky ......
do normalnych cyklo ponoziek to uz bude asi problem
nemusis mat ani podkolienky stacia obycajne ponozky od vietnamcov z trhu
no ale co potom ked sa trosken ochladi
Tak tomu hovorim oldschool
Ja zase nohavy (podla vzoru rukavy
Inak nohavy sa mi velmi osvedcili. Pokial nie je stabilne teple pocasie, automaticky ich pribalujem do vybavy. Zaberu minimum miesta a dokazu naozaj urobit neuveritelne sluzby. Rukavy nemam. Staci mi pertexova bunda, ktora v zbalenom stave nie je vacsia ako past.
Zdar!
to by uplne vyriesilo tvoj problem....
alebo zeby si prestal nosit teplaky? ... no necham to na teba......
...staci ked sa preorientuje na kolobezky, tam sa mu to stat nemoze