Takto ,datum už máme.....ale dajte trasu ... lebo ja operujem aj okolo Švedlara ... tak chcem vedieť detail trasy....dik
inak z SNV na Kojšovku už to absolvovala jedna partia....začať som začal ale neskončil...zo zdravotno tech. príčin ale vraj sa to dá ale je to zaberak ... ale je tam jeden aspekt ....
priorita Kojšovka čo najkratšie ...bez zbytočných a dlhých prestávok ....
ale dajte trasu aku mate predstavu........
.... práve tak na pohodu by sme to chceli spáchať, akurát to natiahnuť v protismere maratónu na Jahodnú, potom po cestách a necestách lesom a lúkami popod Vysoký vrch, dole Ružínkom, cez Bujanov až do Margecian. Cca 75 km. Krásna trať.
Mne to staci s doverov sa zverim do ruk Mrazikovy a Endayovi dufam len, ze to nebude nejaka partizančina po kríkoch v štyle "ta skusme tadeto"
Trasu navrhne asi Mrazik s Endayom tak si na to pockajme, hoci mne osobne je to jedno kade, ak to nebude asfalt
Info pre Mikiho : dnes som menil povodne platnicky na zadnej brzde po 3627 km
Info pre ALL : nahanaci kilometrov poslite najazdene kilometre aby som ten graf neprerabal X krat
Info o trati: profil nedám, lebo nemám
Asfalt bude na začiatku, lebo z Margecian sa potrebujeme dostať na začiatok Gelnice, to je cca 5 km po hlavnej ceste. Následné stúpanie na vrchol Kojšovky je tiež po asfaltke, ale mizernej kvality, takže to až na pár úsekov pripomína skôr šotolinu. Dolina, ktorou pôjdeme je ale pekná a na rozohriatie a roztočenie nôh je to ideálne.
Z Kojšovky na jahodnú je to víceméňe dolekopcom, až na niekoľko krátkych protisvahov. Kto šiel 1.KBM, niečo bude poznať, niečo bude nové. Na Jahodnej sa dá najesť, napiť a oddýchnuť.
Z Jahodnej pod Vysoký vrch vedie technickejší chodníček-cesta, striedajú sa krátke výživné výšľapy a zjazdíky, na záver je kvalitná stojka do sedla.
Zo sedla následuje krátky zjazd a potom traverz pod Gaľovú, to je pohoda.
Zjazd Malým ružínkom je veľmi pekný, dlhý, vypľuje nás to na most cez vyrovnávaciu nádrž Lodina - to je pod Ružínom.
Okolo priehrady pôjdeme cca 2,5 km po starej asfaltke proti prúdu, potom odbočíme doprava a čaká nás stúpanie na Bujanov, to je opäť asi 2,5 km ťažkej práce
Z Bujanova už len pozvoľný zjazdík do Margecian cez starý železničný tunel.
Ak mi minulý rok ukazoval palubný počítač dobre a pamätám si to , bude to cca 70 km...
Tak toto asi staci vsetkym Taky asfalt mozem ak nebude mat dlzku 15 km lebo mi potom trpne noha od tolkeho sedenia Dlzka vyhovuje tiez, samuraji co budu mat malo mozu pokracovat az do SNV ale az do uplneho rozmontovania sa A prida sa aj Zusky a Zuzka tesim tesim
No veru tak to vyzera...na celkom slusnu particku..... ...este objednam primerane pocasie, zabezpecim vychladenie min...3 piva na hlavu....x pizzu = sobota jak stvorena na bike
a aby sa nezabudlo stretnutie mozme dat...pri Zeleznicnej stanici....su tam aj potraviny, mäsiareň ak by niekto potreboval dokupit... klobásku,slaninku,iooontaka......
Pri takej účasti treba rezervovať pivnú oázu len pre nás .
Nepožiadame o doprovod policajný zbor aj s húkačkami
A rezervovať treba jeden vagón na bajky.
NEDEĽA
Tí čo neplanuju v nedelu Kralovku mozu sa pridat. Ideme na Porac vyznacit dalsiu trasu pretoze termin campu sa blizi a ..................Odchod 9.00 beriem auto, GPS, mapy, stuzky, spray. Navrat do 16.00 hod. Kto sa prida nech sa ozve aby sme sa nejako pomestili.
1. Drotar
2. Matthus
3. Enday
NEDEĽA
Tí čo neplanuju v nedelu Kralovku mozu sa pridat. Ideme na Porac vyznacit dalsiu trasu pretoze termin campu sa blizi a ..................Odchod 9.00 beriem auto, GPS, mapy, stuzky, spray. Navrat do 16.00 hod. Kto sa prida nech sa ozve aby sme sa nejako pomestili.
1. Drotar
2. Matthus
3. Enday
Ak sa vlado po preteku rozhodne ze nejdeme na Kralovku rataj aj so mnou ktoru trasu chces prejsť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak z SNV na Kojšovku už to absolvovala jedna partia....začať som začal ale neskončil...zo zdravotno tech. príčin
priorita Kojšovka
To akože ma nebudete čakať?
Ináč tá trasa zaujíma aj mňa.
Info pre Mikiho : dnes som menil povodne platnicky na zadnej brzde po 3627 km
Info pre ALL : nahanaci kilometrov
Asfalt bude na začiatku, lebo z Margecian sa potrebujeme dostať na začiatok Gelnice, to je cca 5 km po hlavnej ceste. Následné stúpanie na vrchol Kojšovky je tiež po asfaltke, ale mizernej kvality, takže to až na pár úsekov pripomína skôr šotolinu. Dolina, ktorou pôjdeme je ale pekná a na rozohriatie a roztočenie nôh je to ideálne.
Z Kojšovky na jahodnú je to víceméňe
Z Jahodnej pod Vysoký vrch vedie technickejší chodníček-cesta, striedajú sa krátke výživné výšľapy a zjazdíky, na záver je kvalitná stojka do sedla.
Zo sedla následuje krátky zjazd a potom traverz pod Gaľovú, to je pohoda.
Zjazd Malým ružínkom je veľmi pekný, dlhý, vypľuje nás to na most cez vyrovnávaciu nádrž Lodina - to je pod Ružínom.
Okolo priehrady pôjdeme cca 2,5 km po starej asfaltke proti prúdu, potom odbočíme doprava a čaká nás stúpanie na Bujanov, to je opäť asi 2,5 km ťažkej práce
Z Bujanova už len pozvoľný zjazdík do Margecian cez starý železničný tunel.
Ak mi minulý rok ukazoval palubný počítač dobre a pamätám si to
SUMAR:
Enday
Mrazik(senior)
Drotar
MajoBull
JerryMouse
Strapaty...?
Marek001
Lenka001
Siki
Wilki?
vladika
SUMAR:
Enday
Mrazik(senior)
Drotar
MajoBull
JerryMouse
Strapaty...?
Marek001
Lenka001
Siki
Wilki?
vladika
Zuzka&Zusky
Ja sa pre zmenu tešujem a radostím
KED SUMAR TAK SUMAR :
1.Enday
2.Mrazik(senior)
3.Drotar
4.MajoBull
5.JerryMouse
6.Strapaty
7.Marek001
8.Lenka001
9.Siki
10.Wilki?
11. Matthus
12.vladika
13.zusky
14.zuzka
To all : celkom fajne číslo.
a aby sa nezabudlo stretnutie mozme dat...pri Zeleznicnej stanici....su tam aj potraviny, mäsiareň ak by niekto potreboval dokupit...
Nepožiadame o doprovod policajný zbor aj s húkačkami
A rezervovať treba jeden vagón na bajky.
1. Drotar
2. Matthus
3. Enday
1. Drotar
2. Matthus
3. Enday
Ak sa vlado po preteku rozhodne ze nejdeme na Kralovku rataj aj so mnou ktoru trasu chces prejsť
kralovka sa odklada toto je teraz prednejsie drotik daj vediet s cim budeme znackovat