Keďže som si povedal, že tento rok by som chcel najazdiť viac km ako po roky minulé, zúčastniť sa aj nejakých maratónov, a nechce sa mi jazdiť samému, zakladám túto tému, prostredníctvom ktorej Vám dám vedieť keď sa budem niekam chystať. Jazdím MTB aj cestu.
No a kto bude mať chuť, nech sa pridá!
posledný komentár: 2. 8. 2011 o 20:24
hura!
ja pojdem o 17:00 smer nuda, pohoda, rege, klidek, tabacek - hradza. sa niekto prida?
plán bol Smolenice a dalej, ale búrka to prekazila
P.S. Dankaa, zajtra sa vidíme? TCL časovka
Nebolo!
Pred šiestou to vyzeralo otrasne, po šiestej už pršalo... Stihol som to len tak-tak.
Pred šiestou to vyzeralo otrasne, po šiestej už pršalo... Stihol som to len tak-tak.
len zopar kvapiek padlo .... do 19 sa dalo v pohode jazdit ....
No ale zajtra by sme mohli niečo dať! Teda podľa počasia.
Kto môže?
Cesta.
Almdudler?
Dám si k tomu ešte niečo indi-vindi.
btw. gem ma pravdu, dalo sa v pohode bikovat do cca 18:40
(ze, Andy?
ide 18:30 z Vojky, tak uvidíme podľa tempa a počasia
"Spolkl jsem těch 74 km jak sklenici vody!"
Dano - keď povieš o piatej, tak o piatej alebo o päť minút skôr... Dankin odkaz som si prečítal až terazky.
Dano - keď povieš o piatej, tak o piatej alebo o päť minút skôr... Dankin odkaz som si prečítal až terazky.
To nie je ako na dráhe, že keď sa povie o štvrtej, tak 16:00 sa vyráža a "na nikeho sa nečeká".
Tu musíš počítať s tým, že keď o piatej, tak sa čaká 15 minút, a vyráža sa o štvrť na šesť. Ja som tam bol 17:03 a Joli ešte skôr.
Tak nabudúce, o púl pátej na chlpatej!!!
Joli tam mohol byť, boli tam tri cestné kolá - dve naše a tretí bol bez majiteľa. Teda, majiteľa asi mal, ale kolo bolo zastrčené v stojane a nevedel som, koho k nemu priradiť.
Na budúci týždeň budem snáď už pojazdný, takže môžme opäť niečo skúsiť. Teraz zadok bolí. Pre neznalých - bol som na drobnom chirurgickom zákroku a pribudli mi na tele dva-tri štichy.