V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
tiez som neveril vlastnym ociam...niekto je tu fakt traget...
inak eazy, z toho riaditelovania si tazku hlavu nerob, v ovb pripadne inych podobnych poistovaco-neviem akych spolocnostiach je regionalnym riaditelom kde-kto, staci si spravit tu spravnu pyramidu...
V tychto dvoch prispevkoch nizsie su fotky ktore boli upravene vsetky v tom istom programe, ulozene s tou istou kompresiou a v tom istom rozliseni a napriek tomu sa niektore nezobrazuju. Doteraz som vlastne nezistil, v com spociva vyhoda toho noveho sytemu zobrazovania fotiek a teraz ked ich ani nezobrazuje uz vidim skor len nevyhody...
viewtopic.php?f=6&t=16577&st=0&sk=t&sd=a&start=77
viewtopic.php?f=6&t=16577&st=0&sk=t&sd=a&start=78
To fakt sa nenájde normálnejšie slovo?Ešte zdvihnúť ruku,malíček a ukazovák,potriasť hlavičkou hore-dole a aspoň sa zabavím...
To fakt sa nenájde normálnejšie slovo?Ešte zdvihnúť ruku,malíček a ukazovák,potriasť hlavičkou hore-dole a aspoň sa zabavím...
A čo tak namiesto "RESPECT" použiť slovíčka "serem pačky z Teba?"
Lapaloma,nedráždi,lebo poviem tadeášovi,nech ti to vráti na výjazde..
Soráč,to šom ša pomýlil.
PS: zvysil som limit na oznacenie temy ako 'popularna' na 100 prispevkov.