V poslednom case zistujem ze mi vobec nejde slapanie v strmsich kopcekoch. Aj sa snazim dostat na s***** sedadla ako sa ma ale ten predok mi stale dviha a i ked nohy maju sil skratka to nezvladnem technicky a ten predok mi uleti mimo. Skuste mi nieco prosim poradit.
Oh man. Mam vcelku rychly internet, ale to video mi taha rychlostou 1,78 kb/s.....a odhaduje to na hodinu 10 minut...brutalne pomaly server...dufam ze je to aspon dobre video, ked ho budem hodinu stahovat...
Oh man. Mam vcelku rychly internet, ale to video mi taha rychlostou 1,78 kb/s.....a odhaduje to na hodinu 10 minut...brutalne pomaly server...dufam ze je to aspon dobre video, ked ho budem hodinu stahovat...
Ooops, sorry. Zda sa, ze som vybral zly freehosting. Dajte pls nejake typy na lepsie a ja to tam uploadnem.
Ja este k teme: asi naj techniku mal na kopce nebohy Babovka (vacsinou na vyslapoch do vrchu nemal konkurenciu a porazal aj takych borcov ako Milan Barenyi apod.). Princip je (a je dobry, ja som si to tiez osvojil), sediet na spicke sedla (co najviac vpredu, ale sucasne tlacit na sedlo), ruky na rohoch, nalahnuty vpredu a hlavne: vysoka frekvencia tocenia. Takto sa dostanete vsade.
ja by som tiež chcel, nohy fachčia ale nestíhajú pľúca a hlavná pumpa. Ja sa zadýcham aj keď idem peši po schodoch na prvé poschodie , holt športovec na pohľadanie...
2cervo ta teoria moze byt dobra na sfalte, ale do lesa sa mi nepozdava - hlavne na prudsi kopec.
pali garantujem ti, ze sa s nou vyhrabes na kopce, na ktore by si sa inak nedostal. Je to idealne rozlozenie hmotnosti a plynulostou je zabranene prehrabavaniu zadneho kolesa
pali garantujem ti, ze sa s nou vyhrabes na kopce, na ktore by si sa inak nedostal. Je to idealne rozlozenie hmotnosti a plynulostou je zabranene prehrabavaniu zadneho kolesa
no ved ta plynulost sa mi zda lahko narusitelna...staci konar, kamen alebo nieco podobne. a to este nehovorim o vlhkom podklade.
no ved ta plynulost sa mi zda lahko narusitelna...staci konar, kamen alebo nieco podobne. a to este nehovorim o vlhkom podklade.
praveze cim vyssia frekvencia (analogicky lahsi prevod), tym mensia sanca, ze ti preklzne koleso (nizsi narast/pokles tociveho momentu, ked to beries fyzikalne)
Ja este k teme: asi naj techniku mal na kopce nebohy Babovka (vacsinou na vyslapoch do vrchu nemal konkurenciu a porazal aj takych borcov ako Milan Barenyi apod.). Princip je (a je dobry, ja som si to tiez osvojil), sediet na spicke sedla (co najviac vpredu, ale sucasne tlacit na sedlo), ruky na rohoch, nalahnuty vpredu a hlavne: vysoka frekvencia tocenia. Takto sa dostanete vsade.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak takto nejak to zvykne riesit moja nezna polovicka
Ooops, sorry. Zda sa, ze som vybral zly freehosting. Dajte pls nejake typy na lepsie a ja to tam uploadnem.
Zdar!
Na to by som potreboval Tvoju mailovu adresu.
RAR nemam, ale je to zazipovane. Takze "rychlici" mozu stahovat z Rapidshare. Obe ukazky su v tom jednom zipe.
Inak zdoraznujem, ze su to iba parsekundove shoty vytrhnute z kontextu. Treba zhladianut cele DVD. Urcite stoji za to.
Zdar!
vacsinou to prave na tej frekvencii zlyha...
ja by som aj chcel ale nohy nefachcia
ja by som tiež chcel, nohy fachčia ale nestíhajú pľúca a hlavná pumpa. Ja sa zadýcham aj keď idem peši po schodoch na prvé poschodie
praveze cim vyssia frekvencia (analogicky lahsi prevod), tym mensia sanca, ze ti preklzne koleso (nizsi narast/pokles tociveho momentu, ked to beries fyzikalne)
realne mam opacne skusenosti. poriadny kopec, trosku vlhko, podklad taky lesny(ale ziadne smyklave listie), sem-tam konar a kamen.
na lahkom prevode(vyssia frekvencia) mi zacne zadne koleso skor presmykovat...
Asi si nemal na mysli aj na pravnicku fakultu.