Keďže som si povedal, že tento rok by som chcel najazdiť viac km ako po roky minulé, zúčastniť sa aj nejakých maratónov, a nechce sa mi jazdiť samému, zakladám túto tému, prostredníctvom ktorej Vám dám vedieť keď sa budem niekam chystať. Jazdím MTB aj cestu.
No a kto bude mať chuť, nech sa pridá!
posledný komentár: 2. 8. 2011 o 20:24
Napriek urputnej výrobe elektriky veterných turbín sme odolali aj týmto nástrahám.
Konečne som si mohol zajazdiť v mini balíku, a nie sám ako obyčajne, za čo zvyšným dvom kráľom ďakujem.
rekapitulácia o trase tu:
http://www.gps-tour.info/sk/92/detail.39100.html
Na druhej strane, mohol by si trošku zmohutnieť, aby aj ten hák bol lepší. To za Dankou bol lepší - aspoň sa bolo na čo pozerať.
Na druhej strane, mohol by si trošku zmohutnieť, aby aj ten hák bol lepší. To za Dankou bol lepší - aspoň sa bolo na čo pozerať.
....zmohutnieť..žrať viem..to by sa dalo, ale kto by potom financoval zas tie nové dresy a gaťe ? A kto by tie kilá ťahal do kopca ?
To si žiaľ nemôžem dovoliť, šlo by to moc do peneží.
dakujem dvom kralom za spolubiking a ze ma vytiahli po dlhej dobe zas do rakús
ps: inak dneska ked tak kukam von oknom, si inak gratulujem ze sme sa vcera tak bombovo pobikovali
michalz: akú trasu ste nakoniec dali
michalz: akú trasu ste nakoniec dali
stačilo pozrieť "dozadu" ale znova pripájam:
rekapitulácia o trase tu:
http://www.gps-tour.info/sk/92/detail.39100.html
Aj ja by som sa pridala, ale nechcem narusat pripadnu cisto chlapsku jazdu
Osobne to vidím 17:30 na cestu (zraz na Bajkalskej pri nadchode a smer hrádza) alebo 18:00 na MTB (zraz pod lesom v Krasňanoch a smer Biely kríž). Prípadne asfalt v lese (Rača- BK-Košarisko)
Osobne to vidím 17:30 na cestu (zraz na Bajkalskej pri nadchode a smer hrádza) alebo 18:00 na MTB (zraz pod lesom v Krasňanoch a smer Biely kríž). Prípadne asfalt v lese (Rača- BK-Košarisko)
Ok, ok,
Casovo by mi vyhovovali obe trasy, ale urcite sa rozhodne podla vacsiny, tak pockam co sa z toho vykluje..
No, ide o to aký máš bike, či MTB, trekový alebo cestný, lebo ak máš MTB, tak na cestu asi nepôjdeme. Tak si to premysli a daj vedieť. Ako žena máš možnosť výberu a chlapi sa prispôsobia.
No, ide o to aký máš bike, či MTB, trekový alebo cestný, lebo ak máš MTB, tak na cestu asi nepôjdeme. Tak si to premysli a daj vedieť. Ako žena máš možnosť výberu a chlapi sa prispôsobia.
viem, myslela som casovo, ze je to ok
mam MTB, ale ok moze byt aj smer BK (po asfaltke?), kde by potom bolo presne to stretko, ako je colny sklad na Peknej ceste?
Ludkovia, idem uz domov, takze nechajte tu info co a ako, a doma si to precitam, to je asi o pol piatej, takze na tu 18 by sa to stihalo aj pre ostatnych