Ak som správne pochopil, tak z Košíc neprídu Z+Z, škoda
Namiesto nich prídu ešte dvaja domáci, a síce Paťo a Tomáš.
Pozeral som na Aladina a napriek tomu, čo sa deje vonku, na zajtra hlási počasie bez zrážok, to je dobreeee.
To Kinetik: nepoznám tvoju výkonnosť, ale na tých 70 km máme v podstate celý deň, najdlhšie stúpanie máme hneď na začiatku, po ceste sú dve oficiálne občerstvovačky + jedna v cieli. Tempo môžeš udávať ty, skrátka, nikoho nepustíš pred seba a hotovo. Neváhaj a pridaj sa.
Ak som správne pochopil, tak z Košíc neprídu Z+Z, škoda
...máš príliš bujnú fantáziu mrazik ...to neznamenalo, že neprídeme, takú radosť vám neurobíme...
...ale rozhodli sme sa, že pôjdeme z KE po červenej na Kojšovku a niekde sa tam stretneme...
...tak sa už na vás tešíme...
P.S. aj robka2 a jfab by sa mali motať medzi KE a Lajoškou...
to Zusky: hej, aj moja manželka tvrdí, že mám bujnú fantáziu
Tak či onak, hlavne že pojazdíme, nee?
Ešte čosi smutnejšie: chudák Paťo sa dnes zrúbal na biku , jeho rameno to nevydržalo, je hospitalizovaný vo FNLP - asi to budú operovať. Zajtra mu pripijeme nazdravie ionťákom.
Prave som tiez obdrzal info ze Pato je OFF zajtra...vlastne na dlhsie...info zisime zajtra... ....dufame ze je na tom OK....
Počasie je síce pod psa...ale Ráno múdrejšie...
to Zuzky....dufam ye to stretko sa podaí spolu s Jfabom a robka2 ...ostal uz len jerrymouse.....no info yet...
Tak sme to absolvovali.....Kojšovská hoľa.po presune vlakom do Margecian. a stretavke s domácimi v počte asi 15 bikerov-ky + 1 pes sme abs. uctyhodných 80 km cez už spom.Kojšovku ce Chatu Lajošku Jahodnu aaaaž cez Bujanov.tunel nazad do Margecian.. Touto cestou chcem podakovať Mrazikovy jakošto našho team leadera.... že nás v poriadku doviedol do civilizacie
PS: Košičania nám predstavili ich singlík z Jahodnej na hlavnú...skvelé pojazdeničko slalom medzi stromami...guut..
aspoň kusok zo včerajšieho výjazdu... GPS tel slaba bateria http://www.bikemap.net/route/240399#lt=48.79386&ln=20.98783&z=13&t=2
Tak ja len dodam, ze väcsia cast partie si opiekla klobasky a slaninku,dali sme si nejake 1,5 l pivko pokecali pri ohniku a do ruzova sa vyspinkala v lodenici na Ružine. Planovany navrat cez Turzov prekazilo roztrhnute radiace lanko na Mathusovom biku, tak som sa nim vratil spät do Margecian a vlacikom pekne domov. Za vsetkych to dokoncili Vladika s Wilkinsonom. Ale v sumare to dalo 92 km a 1855m/v. Na zaver vdaka Endayovi, Mrazikovy za servis a samozrejme vsetkym zucatnenym ( matthus, evka, wilkinson, vladika, mrazik, enday, craft, kelysiky,majobull, strapaty, jerry mous, zusky, zuzka, jfab, robka, ja a dalsi traja domaci ) za pekne straveny vikend. A na zaver par poucnych viet :
1. SD karta do fotaku sa nikdy nepokazi, ked je doma v sufliku
2. olej na retaz, dlhe radiace lanko a pätka vela miesta vo vaku nezaberu ale ked ich nemas
3. Lenka s Evkou to dali bez problemu, POKLONA
4. pol litra vody na cely den je malo ( to sa netykalo mna )
4. A prekvapenie sa nekonalo, ale to vlastne uz ani prekvapenie nebolo
tak uz sme aj my s vladom doma dnes sme si ti vyzrali aj za vas ale bolo to fajn, krasne lesy nad turzovom zjazd zo sedla pod krompasskym vrchom do sloviniek boli super a potom uz len znamou krajinou domov
dnesne kilometre:57,6km
pridam aj ja par fotiek ta prva panorama sa nemvidarila takze sorac
Som rád, ak sa vám trasa páčila.
Kopcov bolo asi trochu viac, najmä tých predposledných ale chcel som vám ukázať okruh, ktorý mám rád, jeho prejazd beriem ako taký malý sviatok.
Včera som si to vychutnal, ako dávno nie - dobré počasie, pekná trasa a super partia. Jazdí sa s vami fajn, dúfam, že to nebolo naposledy.
Kopcov bolo asi trochu viac, najmä tých predposledných ale chcel som vám ukázať okruh, ktorý mám rád, jeho prejazd beriem ako taký malý sviatok.
Včera som si to vychutnal, ako dávno nie - dobré počasie, pekná trasa a super partia. Jazdí sa s vami fajn, dúfam, že to nebolo naposledy.
ja som sa včera vybujačil ako už dlho nie vlastne to bola premiera v týchto končinách .... až keď som vlastne pozrel z vrchu kade sme išli tak to bola šupa posledne to bolo Pilsko na Orave keď som hádzal bike do borovčakov... lepsie
Dnešok som venoval rodine a len a len pešo.. dnes
Dúfam,že to nevravíš len zo zdvorilosti,že sa Ti s nami jazdilo fajn a tých par vybraných slov(hlavne pri
šľapaní do kopca)neber vážne mi sa tak hecujeme k lepšiemu výkonu
neberte to ako rýpanie je to skôr prosba nemohli by ste ten výlet alebo budúci taký mrázikovský výjazd okolo kojšovky písať priamo k nemu do volovských vrchov?takí ako ja čo sa viac-menej nemohli zúčastniť hľadáme kedy sa išlo kde ste boli kto vlastne bol kade ste išli ako bolo a foto v troch či štyroch vláknach nerobte nám zle (v spišskom prešovskom a košickom vlákne by stačil oznam že sa niečo také ide a odkaz na dané vlákno)
Dúfam,že to nevravíš len zo zdvorilosti,že sa Ti s nami jazdilo fajn a tých par vybraných slov(hlavne pri
Čo som napísal, myslím úprimne a stojím si za tým - teším sa na ďalší spoločný výjazd.
Hecovanie k spoločnému jazdeniu patrí, všetci na to máme svoju formu a slovník
Bola to super sobota a fantasticky sa mi slapalo najma na Kojsovku a predpovedany dazd sa nekonal. Lajoska HUMUS-KOFOLA akoze to mala byt kofola, ale bola to nejaka sra..a za 1.50,- .Zjazdik z Lajosky jedna basen .Ruzin konecne som sa stretol so spisiakmi tak sme pofrcali trochu spolocne az do uspesneho konca. Dobra partia a super nalada prevladala aj v pizzerke pri posedeni.Na zaver chcem podakovat Endayovi za navigacne sluzby a pomoc pri presune mojho auta na zakladnu, len skoda ze som sa nanho v zavere omylom tak trochu vykaslal. Mrzi ma to Endayko sorry !
Ale nie.Bol to superný výjazd, superná trasa, superná partia.Ale pár postrehov mám aj ja.
1. voda nemmaže dobre(kto nemaže nejede)
2. blato pod kojšovkou má špecifickú chuť a je tak zvláštne chrumkavé
3. spadnúť sa dá aj bez pádu
4. konáre treba brať keď sú v hornej úvrati
5. myši v pivnici mi vadia menej, ako myši v lese
6. lane nevedia skákať.
A pre mňa je prekvapenie že som to v zdraví prežil.
A v neposlednom rade helmu dole pred babami a Lucasom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Namiesto nich
Pozeral som na Aladina a napriek tomu, čo sa deje vonku, na zajtra hlási počasie bez zrážok, to je dobreeee.
To Kinetik: nepoznám tvoju výkonnosť, ale na tých 70 km máme v podstate celý deň, najdlhšie stúpanie máme hneď na začiatku, po ceste sú dve oficiálne občerstvovačky + jedna v cieli. Tempo môžeš udávať ty, skrátka, nikoho nepustíš pred seba a hotovo. Neváhaj a pridaj sa.
je to skratka gentleman..........
2Bea nevahaj ......aby si to neolutovala potom neskor...
...máš príliš bujnú fantáziu mrazik
...ale rozhodli sme sa, že pôjdeme z KE po červenej na Kojšovku a niekde sa tam stretneme...
...tak sa už na vás tešíme...
P.S. aj robka2 a jfab by sa mali motať medzi KE a Lajoškou...
Tak či onak, hlavne že pojazdíme, nee?
Ešte čosi smutnejšie: chudák Paťo sa dnes zrúbal na biku
Počasie je síce pod psa...ale Ráno múdrejšie...
to Zuzky....dufam ye to stretko sa podaí spolu s Jfabom a robka2
http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_num_mgram#tab
PS: Košičania nám predstavili ich singlík z Jahodnej na hlavnú...skvelé pojazdeničko slalom medzi stromami...guut..
aspoň kusok zo včerajšieho výjazdu...
http://www.bikemap.net/route/240399#lt=48.79386&ln=20.98783&z=13&t=2
Takže pár foto ako spomienka na super akciu.
1. SD karta do fotaku sa nikdy nepokazi, ked je doma v sufliku
2. olej na retaz, dlhe radiace lanko a pätka vela miesta vo vaku nezaberu
3. Lenka s Evkou to dali bez problemu, POKLONA
4. pol litra vody na cely den je malo
4. A prekvapenie sa nekonalo, ale to vlastne uz ani prekvapenie nebolo
dnesne kilometre:57,6km
pridam aj ja par fotiek ta prva panorama sa nemvidarila takze sorac
http://www.bikemap.net/route/240957
Kopcov bolo asi trochu viac, najmä tých predposledných
Včera som si to vychutnal, ako dávno nie - dobré počasie, pekná trasa
ja som sa včera vybujačil ako už dlho nie vlastne to bola premiera v týchto končinách .... až keď som vlastne pozrel z vrchu kade sme išli tak to bola šupa posledne to bolo Pilsko na Orave keď som hádzal bike do borovčakov...
Dnešok som venoval rodine a len a len pešo..
Čo som napísal, myslím úprimne a stojím si za tým - teším sa na ďalší spoločný výjazd.
Hecovanie k spoločnému jazdeniu patrí, všetci na to máme svoju formu a slovník
Ale nie.Bol to superný výjazd, superná trasa, superná partia.Ale pár postrehov mám aj ja.
1. voda nemmaže dobre(kto nemaže nejede)
2. blato pod kojšovkou má špecifickú chuť a je tak zvláštne chrumkavé
3. spadnúť sa dá aj bez pádu
4. konáre treba brať keď sú v hornej úvrati
5. myši v pivnici mi vadia menej, ako myši v lese
6. lane nevedia skákať.
A pre mňa je prekvapenie že som to v zdraví prežil.
A v neposlednom rade helmu dole pred babami a Lucasom