ani vlastne neviem z urcitostou povedat ze ci nejaky fičí momentalne na svk...
len si myslim ze doba je celkom priazniva urcite lepsia ako pred par rokmi... znacka MTBiker.sk sa rozrasta... cielenu bajkoreklamu na svk ani v podstate nie je kde robit (okrem netu a par magazinov), takze myslim ze s reklamou by sa tiez dalo co to vymysliet a uzivit ho...
fotecky by aj boli si myslim, fotografov a ludi co popisu o bajkovani tak ze sa to da aj vidiet aj citat je viacej...
ja len osobne by som do takeho dacoho asi nesiel (z business hladiska) ale chyba mi take smakove citanie...
celkom by ma aj zaujimalo ci CERVO sa nestretol s nakou ponukou alebo nerozmyslal nad tym...
edit: zmenil som nazov temy - katko
Je hlupe citovat sam seba ale chcem naviazat. Akonahle ma prestal zaujimat ma dobehol.
ja som bol dnes v Prahe v troch trafikach a nic...
Zatial len zbezne prelistovane, takze uvidime...
Druhý dojem: skutočne skvostne spracovaná titulka - prvá strana - Janka Števková - dôvody pre radosť
Do svojho vlastníctva som ho zatiaľ nezaobstaral. Pondelok to istí.
Inak som prekvapený, že druhé číslo sa predavalo do včera u nás ( Zl. Moravce ).
Len a len pozitívne.
okrem toho sú prazdniny (letná 'uhorková' sezóna) a iné médiá napr. televízne ti počas prázdnin ponúknu takmer iba reprízy
o cene časopisu sa nebavme tú pri časopise predsa určuje dopyt.kým si ho nepredplatíš tak ako si musíš predplatiť spomínaný tv kanál.
vieš si predstaviť že si kúpiš na leto časopis a máš v ňom reprízy starých článkov a ešte za to zaplatíš?
mne stačí že vyšlo na leto aspoň normálne číslo.a zaujalo ma v ňom veľa vecí a to som zatiaľ prečítal ani nie tretinu.spomeniem ďalšiu.strana 3 a krásna do zelena ladená fotografia.tá s tým vtipom vpravo dole o obilných klasoch a pravidelnom rozširovaní cesty.autor vtipu asi dúfa že tá zelená ukľudní zemědělcov v takto postihnutých oblastiach počas rozširovania cesty bikermi
Ano aj Huříková mala byť preložená aj keď to nie je rozhovor,ale jej výpoveď z pretekov.