Brayenn, polovica veci na tom mojom je tiez fungel nova
skladal som to pre frajerku... jej to musi stacit
este jedna vec Brayenn, pises ze jazdis normal XC, no to co si si vyskladal, ani zdaleka nieje XC bike
kua jeden den som tuna neni a uz sa toho popise ...pohoda cital som aj dalej ze si sekol obrazok;)...ale aj tak mi neda , napisal som ze jazdim XC nie ze vlastnym XC bike....ale aby sme boli vsetci spokojny jazdim proste na horskom biku
brayenn, potom ked som pozrel co si to naozaj vyskladal za tie peniaze, tak som sa len utvrdil v tom, ze si si mohol bike rovnakej kvality kupit v obchode za menej penazi
len tych 18 litrov je aj s tym co som zaplatil za pracu ....a neviem u nas v obchode som nikde nevidel bike ktory by mal toru vidlu a zaroven alivio vybavu do 18 000;)
Tuning farbiciek a nove zadne radenie XTR za skvelu cenu 20 Ojro
Nevedeli by ste poradit, ako bike odlahcit? ma daco okolo 15,5 - 16 kg, co je trochu dost. napadaju ma nove kolesa a plaste, ze by som ich prehadzoval podla toho co idem jazdit.. ale ake? penazi nemam vela nazvys..
no tak Tora je do 140e takže by stačilo kúpiť nejaký bike so zlou vidlicou a len ju vymeniť
hej len ja som nikdy nemal naraz pri sebe 15 000 ....cize upgrading siel postupne ked sa nieco pokazilo a potom sa pridavalo...vidla bola len ceresnicka...a dost uz o mojom biku je taky aky je a zatial vyhovuje
Nedavno som prehodil 2 prevodniky (26 a 38) plus rockring naspat za 3 prevodniky. Mal som vyklbeny laket takze sa momentalne nechystam jazdit nejaky extrem, no a tie 3 prevodniky su o dost lahsie ako tie dva ocelove + rockring. Ked slapem tak viac silovo ako s vysokou frekvenciou, najvaciu pilu teda vyuzivam velmi casto, dokonca viac ako najmensiu.
Mňa by zaujímalo, či tie adaptéry a prednú časť predstavca si dal anodizovať? Teda lepšie napísané, kde si to dal robiť a koľko to zhruba vyšlo? /kľudne aj PM
nie, bohuzial na eloxovane komponenty mam hlboko do vacku je to obyc autolak modra metaliza plus este bezfarebny lak.. malo by to drzat, na sedlovej obimke je to uz dlhsie a je to ok, su to povacsine komponenty ktore nemaju nejaky velky styk s prostredim takze by sa to nemalo poodierat.
Mňa by zaujímalo, či tie adaptéry a prednú časť predstavca si dal anodizovať? Teda lepšie napísané, kde si to dal robiť a koľko to zhruba vyšlo? /kľudne aj PM
Lapierre chapem to tak ze asi ti ladi farba k bajku dresu a rukavicam!
Jerry chápeš zle, rukavice a dres síce ano, no na biku je modrá akurát páčka locku na Foxe a krytky na vzduchovom ventile. Však bike mám aj v podpise.
Mňa len zaujímalo v akej cene sa pohybuje elox, prípadne nejaké odporúčanie na konkrétnu firmu. S tým sprejom to vyzerá ako vcelku dobrý nápad, samozrejme aby to vyzeralo treba sa s tým aj pohrať. Ale v Tvojom prípade sa mi to páči.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skladal som to pre frajerku... jej to musi stacit
este jedna vec Brayenn, pises ze jazdis normal XC, no to co si si vyskladal, ani zdaleka nieje XC bike
kua jeden den som tuna neni a uz sa toho popise
Nevedeli by ste poradit, ako bike odlahcit? ma daco okolo 15,5 - 16 kg, co je trochu dost. napadaju ma nove kolesa a plaste, ze by som ich prehadzoval podla toho co idem jazdit.. ale ake? penazi nemam vela nazvys..
hej len ja som nikdy nemal naraz pri sebe 15 000
pls Mike7400 ziadny comment ok?
a ta modra farba tiez pridala na vahe
noo, ak sa naskytne nejaka ina za rozumnu cenu dam vediet!
Tidli , máš to krásne
Tidli , máš to krásne
Dakujem
Mňa len zaujímalo v akej cene sa pohybuje elox, prípadne nejaké odporúčanie na konkrétnu firmu. S tým sprejom to vyzerá ako vcelku dobrý nápad, samozrejme aby to vyzeralo treba sa s tým aj pohrať. Ale v Tvojom prípade sa mi to páči.