Dnes som sa po týždni konečne dostal na bajk. Počasie nič moc, tak som si vybehol na Polom, aby som sa vyhol blatu. Od odbočky k obecnému úradu na Javorinu som mal čas 31:45. Dá sa povedať, že to bola taká testovačka na jesenný šprintpolom. Dosť som sa potrápil v stúpaní a na ceste domov ma už pomaly začala chytať kríza.
Kedze ma alpy vcera nastvali , tak som dnes hned ako sa spravilo schopnejsie pocko (okolo 18:00) vyrazil na bike. Zacinal som v Turi a siel som vlastne po trase Fatranskeho maratonu, nasledne som siel aj tym krasnym chodnickom (ktory zahadne zmizol pri znaceni trasy ) ku vlekom, odtial na Polom kde som kukol zapad slniecka a po priehrade domov. Domov som prisiel akurat este za svetla o 20:45.
Rozbitejsia cesta v smere na chatu pod suchym (miesto napojenia sa z doliny a cesty od fatranky) by mala byt zaciatkom novej lesnej cesty, ktora povedie na hreben cervenej a hreben nad dolinou hoskora..kratky cca 2-3km usek.
dnes po práci sme si dali s Imrom Súľov a okolie..ZA - Brezany - L. Závadka - Roháčske sedlo - lúka nad Súľovom - po žltej do Súľova - dolinou do Vrchteplej - novými zvažnicami ponad Bodinú - sedlo nad Hradnou - Malá Čierna - Zbyňov - L. Lúčka - Lietava Majer - Bánová - ZA...cca 58 km super bajkovačky, trolinku blata, teploty ideálne...len tých ovadov by mohlo byť menej...
No dneska to bola vazne parada...objavili sme novy prechod aj ked miestami to nevyzeralo ze by to niekam viedlo Miestami to bol celkom letecky den, stupania sme sli celkom svizne... Inak clovek sa celkom lahko hecne ked ma za zadkom roj ovadov
trochu od temy, ale kedze sem chodia povacsinou domaci: chceme kamosovi kupit taky drziak GPS /Garmin Colorado/ na bike a neviem kde by sa to dalo v ZA zohnat, nemate nejaky tip? Dost to suri takze net shop nepomoze....
V najbližšom období by som sa rád vybral smer Vrátna / Štefanová. Trasa smer Poludňový Grúň a Stoh. Bude aj tlačenie a technické zjazdy. Ak má chuť sa niekto pridať tak > PM.
Lapierre a nezabudni si vziat aj financnu hotovost pre ochranarov, strazcov parku, obhospodarovatelov, polovnych hospodarov a pod..keby ste sli v noci, tak vas nechytia..chod radsej na turistiku, to si viac uzijes..ved uvidis kolki ludia ti pohrozia palicou
trochu od temy, ale kedze sem chodia povacsinou domaci: chceme kamosovi kupit taky drziak GPS /Garmin Colorado/ na bike a neviem kde by sa to dalo v ZA zohnat, nemate nejaky tip? Dost to suri takze net shop nepomoze....
Ako písal Imroman tak v hypertescu, alebo potom na Murgašovej ul. hneď pri ceste je priamo servis, ľahko to nájdeš.
Tam som to zohnal , ale 15 eciek za taku srandu , keby to bolo pre mna tak skusim nejaky home made ale je to darcek tak snad potesi . Bol som aj na Murgasovej no ani "styri oci" mi nestacili na to aby som ten servis nasiel . Ale faktem je /zdravim pana Bakalare/ ze som celu Murgas street nepresiel, ked sa teraz divam na mapu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nic sa predavat nejde ja ho darujem
Ako písal Imroman tak v hypertescu, alebo potom na Murgašovej ul. hneď pri ceste je priamo servis, ľahko to nájdeš.
aj v carefoure je predajna garmin pri t mobile
Tam som to zohnal