ty ma raz zabijes s tymi tvojimi snahami sa ukazat a co si myslis ze kde najviac natrenujes? tam kde sa hecujes 2 aj pol hodiny vkuse alebo tam kde 3hodiny ides na maximal zopar minut?Na treningu ked uz mas dost ides hranu tak este nezrychlis a nehecnes sa, ale na preteku ano! A pretek ako stupavsky maraton berem ako kvalitny trening do inych dolezitejsich pretekou!
tak to sa uz musim zapojit - ty si fakt myslis ze trening znamena ist 3h maximalnu tepovku ?
aspon si nastuduj teoriu...
kto tu hovori o maximalnej tepovke? Splietol si si jednu vetu z druhou
Ved maximalny tep 3h nemoze ist ani sam majster Julien Absalon, ale Lance Armstrong!
ty ma raz zabijes s tymi tvojimi snahami sa ukazat a co si myslis ze kde najviac natrenujes? tam kde sa hecujes 2 aj pol hodiny vkuse alebo tam kde 3hodiny ides na maximal zopar minut?Na treningu ked uz mas dost ides hranu tak este nezrychlis a nehecnes sa, ale na preteku ano! A pretek ako stupavsky maraton berem ako kvalitny trening do inych dolezitejsich pretekou!
myslim, ze jediny kto sa tu chce ukazat si ty tak si to uvedom, to, ze si Bike Team este naozaj nic neznamena
ale drzim Ti palce na majstrovstvach sveta ci ani tam nejdes ? rovno olympiada ? sa uvedom, kde zijes a prisposob sa realite
Napisem len tolko najlepsie sa natrenuje na preteku lebo tam je clovek nuteny ist na rychlost a aj techniku a okrem toho ma viac "adrenalinu" takze sa maka lahsie. Co sa tyka profi maratonov tak tych je fakt malo mozno Salzkammergut alebo nejake etapaky ako su Traps Alp a podobne (myslim iba Europu)...
asi hej , len neviem preco divakom tlacit koncert a nie cyklistiku-take protichodne mi to pride...skor by som to bral ako prostriedok, ktorym sa da cyklistika priblizit beznemu divakovi, ktory sa aj tak vo vacsine pripadov k dvd-cku ani nedostane
kazdopadne to ma moze stvat iba ako divaka, keby som jazdil nic take nezbadam
no dufam ze hej, len hento mi prislo take divne, ludia chodili do ciela a nevenovala sa tomu verejna pozornost, min. ti prvi teda, nevravim, ze treba sledovat niekoho kto dojde 320ty,ale pokial ma hlava neklame tak ked dosiel prvi do ciela, tak tam hrala daka hudba z podia a od miesta cielu, do reprakov neslo nic...na dvdcku to bude, to som videl, ze je natocene a zmoderovane, ale chybalo mi to live z toho tam vtej chvili...ale ak to tak bolo a ja si to nepamatam tak asi nebudem normalny, neviem
ked uz som bol za divaka, tak musim riesit detaily ineho charakteru, kedze neviem nic o znaceni trate a pod
to ma byt konstruktivna kritika zo strany mna ako divaka
no dufam ze hej, len hento mi prislo take divne, ludia chodili do ciela a nevenovala sa tomu verejna pozornost, min. ti prvi teda, nevravim, ze treba sledovat niekoho kto dojde 320ty,ale pokial ma hlava neklame tak ked dosiel prvi do ciela, tak tam hrala daka hudba z podia a od miesta cielu, do reprakov neslo nic...na dvdcku to bude, to som videl, ze je natocene a zmoderovane, ale chybalo mi to live z toho tam vtej chvili...ale ak to tak bolo a ja si to nepamatam tak asi nebudem normalny, neviem
ked uz som bol za divaka, tak musim riesit detaily ineho charakteru, kedze neviem nic o znaceni trate a pod
Tento rok som postavil scenar aj pre siroku verejnost, kedze v minulosti sa najde kopec pretekarov, ktori nedocenili celu akciu...jednoducho akcia bolo aj pre rodicov s detmi, ktore si odjazdili detsky maratonik a potom si vychutnavali na zivo Marcela Berkyho a Barboru Baluchovu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a este lepsie
ked si uz taky profik, tak by si mohol vediet, ze na pretekoch sa netrenuje
kto tu hovori o maximalnej tepovke? Splietol si si jednu vetu z druhou
Ved maximalny tep 3h nemoze ist ani sam majster Julien Absalon, ale Lance Armstrong!
myslim, ze jediny kto sa tu chce ukazat si ty
ale drzim Ti palce na majstrovstvach sveta
tak isto stracam slova pri tychto detskych kravinach ...
ale drzim Ti palce na majstrovstvach sveta
jasneeeeeee - Mr.Helmuth - teraz uz viem kto sa skryva za nickom destik
fullstop
tak tak
kazdopadne to ma moze stvat iba ako divaka, keby som jazdil nic take nezbadam
lukas si normalnY?
http://www.mtbiker.sk/index.php?modul=clanky&id=1208
Pohodička pred štartom: mipo13, lapaloma, tadeáš.
Tento rok som postavil scenar aj pre siroku verejnost, kedze v minulosti sa najde kopec pretekarov, ktori nedocenili celu akciu...jednoducho akcia bolo aj pre rodicov s detmi, ktore si odjazdili detsky maratonik a potom si vychutnavali na zivo Marcela Berkyho a Barboru Baluchovu.