Akurát tu 2-3 krátke prehánky skropili trať, takže dúfam, že sa príliš prasit nebude.
01.08.2009 - 00:54:15
00
takže počasie prialo, všetko bolo OK, prvé kolo bolo v pohode, druhé ešte lepšie, až pokial som nespadol v zjazde na Červenú studňu (týmto sa chcem poďakovať jazdcovi, ktorý ma nechcel pustiť pred seba a zúfalo ma vatláčal až sa mu to podarilo...) kde som zrušil prehadzovačku a to až tak, že som ramienko musel vyťahovať zo špicov, všemožne naprávať aby fungoval aspoňjeden prevod, na kolese taký vakel, že keby som mal Včka, tak to možem rovno zabaliť :-) no ale nejak som to sprevázdkoval a išiel ďalej aj ked som nad tým strávil 20 minút a posledný kopec poza Kalváriu som aj tak musel tlačiť, lebo to v zábere preskakovalo cez 3-4 prevody...
Hlavne že som celý!
A ešte úprimnú sústrasť tím, ktorí nekonečne dlho čakali na stravu a pitie :?
Inak organizácia v pohode ako vždy.
01.08.2009 - 15:47:27
00
Mna v ustach ustipla osa :)
01.08.2009 - 18:01:46
00
Aj mne sa trat pacila,trochu kamenista hlavne v zjazde bolo treba davat pozor.Vytraseny som ako stare detvy.Start mohli pustit v dvoch vlnach.V 1 60km a v 2. 30km trasu.Trochu chaos vo vyhlasovani a vydaji stravy.Niektorym neostalo jedlo,ale myslim ze este dovarili.Neviem.Sprchy hotove Benatky,p upratovacka by si mala vziat cizmy.Houg
01.08.2009 - 18:07:50
00
Dovarili, ale straaasne dlho im to trvalo, vraj v kuchyni vypadol prud.
01.08.2009 - 18:31:14
00
S tym startom suhlasim mali to rozdelit...Inak paradicka...keby som nebol chytil defekta som u hobcov na bedni...trat bola vyborna taktiez s organizaciou som spokojny...Vyzdvyhnut by som chcel znacenie trate...organizatori inych pretekov by sa mali chodit ucit....
01.08.2009 - 18:40:25
00
prezentacia bola O.K a kdo neskoro prišiel musel si počkať,na štarte sa mali rozdeliť tý čo išli na 30 km a 60 km ale nevadi, trať bola perfektná, po príjazde som si vystál rad na kofolu ale cestoviny som dostal asi po 2 hodinach :cry:,ale bol to super maraton :mrgreen:
01.08.2009 - 20:04:49
00
minule roky bol štart 30 a 60 km oddelený, neviem prečo to tento rok spojili :?:
A k tomu mojmu pádu ešte pridám, že si to odnieslo aj moje pekné sedlo - už ho možem rovno hodiť do koša - fotku pridám do rubriky demolácie
01.08.2009 - 20:21:03
00
Ak to robia uz len zo zotrvacnosti tak aj pristup a asi aj vysledok bude taky. Bodaj by som sa mylil.

Nemylil si sa,to vyhlasovanie veteranov a kadetiek ked na nich zabudli :cry: .No neviem ci pridu nabuduce
01.08.2009 - 21:10:00
00
Dnes som absolvoval Stiavnicu prvy krat a musim pochvalit organizatorov. Organizacne zvladnute na urovni. Prezentacia, start vsetko ako ma byt. Mohli sa oddelit 30 a 60 trat. Vyzdvihol by som znacenie trate, ktore sa len tak nevidi, ale je jednoduchsie oznacit 30 km ako 100.
Rozhodol som sa prejst 120 a to sa mi podarilo a dokonca nie ako posledny :D a dostal som aj slusne body do celkovej CMS-ky.
Chcem pogratulovat vsetkym, ktori dosli do ciela a zvlast teamovemu kolegovi Palinovi Varhanikovi s cislom 14, konecne sa mu podarilo vystupit na bednu......... Drzim palce, len tak dalej.
Dufam, ze sa organizatori rozhodnu pokracovat aj v dalsich rocnikoch.

Prílohy:

DSCN4501.JPG
DSCN4501.JPG 262.88 KiB thumb_up0thumb_down


Naposledy upravil sly28 dňa 02.08.2009 - 06:44:14, celkovo upravené 1 krát.

01.08.2009 - 22:13:31
00
Tak stastlivo doma :wink: a male zhrnutie.
Pri prezentacii nastal problem pretoze nenasli synovu elektronicku prihlasku :roll: mal som svoju aj s datumom prihlasenia - vyriesili.
Start s kategoriou na 30 km velmi nestastne riesenie, pretoze v prednych lajnach :wink: boli nooo skratka nabudeny ale vykonostne slabsi pretekari a uz to prve sotolinove stupanie nezvladli pozoskakovali a urobili stupel :roll: Na luke sa to natiahlo a ako tak uz slo. A len tak na okraj ak tlacim tak nie dvaja vedla seba :roll: ale radsej za sebou aby ti netlaciaci mohli v pohode slapat.
Bolo vela defektov ale to neriesim ja som nemal, pretoze som nahustil na husto :lol: hoci ani to nebolo optimalne pretoze som si po prvej obcerstvovacke pri tej velkej mlake ustlal :lol: Okuliare zn Sensor v cervenom rame tam vpravo lezia doteraz :cry: boli moje oblubene :cry: Vela skaredych padov, ten prvy po tom kratkom travnatom zjazde ked si manik vyrobil 1 cm krvacajucu trznu ranu na koreni nosa asi nebol najhorsi. Dufam ze si OK a sorry nemal som ti na to co prilozit, dufam ze to regulovcik po mojej intervencii vyriesil. A zaroven sa spravedlnujem bikerovi do ktoreho som v prvom kole pri tomto kratkom zjazde nechtiac stuchol pri obiehani, nebolo tam vela miesta a uz som to nejako nestihol ubrzdit.
Trasa velmi pekna ten zjazd z 15 km ma stal vzdy viac sil ako ten vyslap :lol: zlaty X control :lol: Znacenie super zatial asi bezkonkurencne.
Sprchy :roll: bazen na dve tempa to bol :wink:
Cestoviny vyborne ale za ten cas co som na ne cakal by som ich uvaril aj na varici na pevny lieh. Pokazenu ruru nenaplanovali takze Murfyho zakony funguju. Skoda ze tam nebol stanok s jedlom a obcerstvenim aj pre divakov :wink:
A na zaver dakujem Jezusovi za motivaciu :wink: poznacene v kalendari " Dal som Jezusa " sice iba o galusku ale aj to sa rata :D
Vyhlasovanie vysledkov = statky zmetky :wink:
Ako celok hodnotim na 2

Prílohy:

DSC_0240.JPG
DSC_0240.JPG 549.09 KiB thumb_up0thumb_down

01.08.2009 - 22:15:21
00
Nejake fotky.http://picasaweb.google.cz/oveckaberta/Stiavnicky_maraton_09#
02.08.2009 - 09:15:46
00
Priatelia, kedze hlavni organizatori BS maratonu na tuto stranku nechodia, tak ako jeden s usporiadatelov napisem nejake poznamky:
Ak sa nemylim, celkovo vo vsetkych kategoriach startovalo 377 ucastnikov (v tom nie su zapocitane deti v kategorii Rodicia a deti). Pocasie vyslo a co je hlavne, opat nebolo ziadne vazne zranenie a vsetci ucastnici odisli domov v poriadku. Z pohladu usporiadatelov dopadol pretek dobre, aj ked boli nedostatky a snazili sme sa ich riesit okamzite (uz Vy musite posudit, ci sa to podarilo alebo nie :-) ). Tento rok sme to pojali v komornejsej atmosfere, t.j. bez sprievodneho programu a na moje prekvapenie sme mali viacero pozitivnych ohlasov - ludia sa mohli v klude rozpravat, nehucala stale nejaka kapela, nebolo to show, bol tam klud a pokoj. Priznam sa, ze mne sa to tiez viac pacilo.

Co sa tyka vyssie uvedenych problemov:
Cakanie na stravu:
Vysvetlenie je proste – boli sme pripraveni na 300 ucastnikov, prislo Vas 377 a tak tak bolo treba priebezne dorabat porcie. Kuchari kmitali ako besni, ale fyziku a bod varu neoseries a tak to chvilu trvalo. Navyse fakt prisli aj technicke problemy, nieco so sporakmi, ale odstranilo sa to. Velky pocet ucastnikov a divakov bol aj dovodom na dlhsie rady... skratka sme az tolko ludi necakali, po ine roky prislo vzdy menej :-)
Sprchy:
Sprchy nezvladli taky napor a ucpali sa. Sprchy na internate skratka nie su stavane na zmyvanie prachu a blata. Vytopili sa nielen samotne sprchy, ale aj susedne miestnosti vratane kancelarie, kde voda znicila nejake papiere. Samozrejme, ze sa to riesilo okamzite (aj na tie cizmy prislo), ale cast pretekarov sa osprchovat nemohla a my sme v tom okamihu neboli schopni zabezpecit iny sposob (samozrejme okrem hadice na umyvanie bicyklov, co cast ludi aj vyuzilo).
Vyhlasovanie vysledkov:
To bol fakt trapas, neostava nic ine, ako sa ospravedlnit tym, ktorych to postihlo. Robil to externy moderator, budeme to uz robit inak.
Pady a zranenia:
Drotar, ten „manik“, co si vyrobil skaredo krvacajucu ranu, nakoniec skoncil relativne dobre – okamzite islo ponho auto s lekarkou, nakoniec nebolo treba ani sit, motal sa po areali potom cely den, tak snad je v poriadku. Ostatne zranenia tiez neboli vazne, boli to skor poranenia – klasicke odreniny, obcas nejaka hlbsia, ale nijake vazne veci. Najvaznejsiu nehodu mala posadka usporiadatelskej stvorkolky, kde bolo potrebne aj sitie tvare a rentgen, ale vsetko je v poriadku (samozrejme, odhliadnuc od nasledkov v podobe jaziev a soku).
Straty a nalezy
sa vyriesili takmer kompletne, ostali na dve flasky a jedna pumpa a este aj tri eura za kupenu dusu, ale urcite ich nejako dopravime adresatovi.
Po tych stratenych okuliaroch Senzor sa este pozrieme, ak sa najdu, tak dame vediet.


Naposledy upravil Jaroh dňa 02.08.2009 - 18:23:36, celkovo upravené 1 krát.

02.08.2009 - 11:33:22
00
Jaroh vdaka za vysvetlenie. Dufam ze " manik" je uz v poriadku a stvorkolkari tiez :wink: Veci ako pokazeny sporak sa samozrejme nedaju ovplyvnit takze v pohode, ale stal som v rade a nestihol pozriet vyhlasovanie vysledkov. Takze opravujem hodnotenie na 1- :lol: a okuliare prezijem vdaka za ochotu :wink:
02.08.2009 - 12:28:08
00
Na stiavnickom maratone som bol prvykrat, ako vlastne na kazdom doposial... Ale jazdit tie styri kola bolo skutocne psychicky namahave... Prve dve sli uplne v pohode, to sme sli nejaki osmi pokope a slo sa takym vegetackym vyhliadkovym tempom. Tretie kolo som uz siel sam, pretoze na Gallika som nemal, este som ich dvoch asi polku trate videl pred sebou, no potom som slapal uz sam. Po stvrte kolo sa to este dalo, lebo sa este trusili po trati ludia so strednej trate, ale stvrte kolecko bolo na zdochnutie! Ides sam jak vojak v poli a furt si nadavas, ze preco som sa nedal radsej na tu kratsiu... A potom sa mi (uz tradicne) 7 km pred cielom roztrhla retaz, hresil som jak pohan, aj ma poculi dve baby, sa hanbim, ale strasne som sa nasral... Ale aspon ma dobehli dvaja z dlhej trate a sli sme takym rezkym tempom az do ciela, kde ma obaja samozrejme predbehli :evil: :evil: :mrgreen: Ale aj stvrte miesto je pekne, zvlast ked su to len sekundicky 8) Celkovo ma sklamali sprchy a dlhy rad na napoje a jedla, ale kedze viem, kolko maju organizaqtori roboty a ze vela veci sa neda dopredu predvidat, tak som to bral v pohode, aj som sa najedol aj napil a sprchu som si hodil az doma.
Na dalsiu stiavnicu sa tesim, no zobral by som jedno kolo, nemusi mat 115km, staci v pohode aj do stovecky, ale nech to neni taketo krutenie sa dokola...
02.08.2009 - 14:39:55
00
keyboard_arrow_up