Ja len dufam, ze mi nebude padat retaz na klukach ako na Zvolenskom maratone... Slov. posta mi uz nosi treti tyzden zasielku s novymi prevodnikmi a kazetou
Prečítal som si príspevky.Som rád ,že stihnem túto klasiku na 2 kolá,čo som ešte nebol.Dúfam,že dôjdem do cieĺa.Idem to prvýkrát a som zatiaĺ vcelku rád.
Ahojte,
chcem sa spytat uhradzal niekto startovne na tento pretek prevodom na ucet? Lebo ja som tak prave urobil ale ako kukam cyklo.saotar
try nikto nema priznak, ze zaplatil takze myslite, ze kontroluju ucet? Viem v mojom pripade to je jedno lebo platba im dorazi az po preteku ale len ci nahodou...
Ja som to platil prevodom asi pred viac ako dvomi týždňami,dokonca to bolo v rámci jednej banky tak to tam muselo byť naneskôr na druhý deň, ale asi to nikto neodznačuje
takže počasie prialo, všetko bolo OK, prvé kolo bolo v pohode, druhé ešte lepšie, až pokial som nespadol v zjazde na Červenú studňu (týmto sa chcem poďakovať jazdcovi, ktorý ma nechcel pustiť pred seba a zúfalo ma vatláčal až sa mu to podarilo...) kde som zrušil prehadzovačku a to až tak, že som ramienko musel vyťahovať zo š*****v, všemožne naprávať aby fungoval aspoňjeden prevod, na kolese taký vakel, že keby som mal Včka, tak to možem rovno zabaliť no ale nejak som to sprevázdkoval a išiel ďalej aj ked som nad tým strávil 20 minút a posledný kopec poza Kalváriu som aj tak musel tlačiť, lebo to v zábere preskakovalo cez 3-4 prevody...
Hlavne že som celý!
A ešte úprimnú sústrasť tím, ktorí nekonečne dlho čakali na stravu a pitie
Inak organizácia v pohode ako vždy.
Aj mne sa trat pacila,trochu kamenista hlavne v zjazde bolo treba davat pozor.Vytraseny som ako stare detvy.Start mohli pustit v dvoch vlnach.V 1 60km a v 2. 30km trasu.Trochu chaos vo vyhlasovani a vydaji stravy.Niektorym neostalo jedlo,ale myslim ze este dovarili.Neviem.Sprchy hotove Benatky,p upratovacka by si mala vziat cizmy.Houg
S tym startom suhlasim mali to rozdelit...Inak paradicka...keby som nebol chytil defekta som u hobcov na bedni...trat bola vyborna taktiez s organizaciou som spokojny...Vyzdvyhnut by som chcel znacenie trate...organizatori inych pretekov by sa mali chodit ucit....
prezentacia bola O.K a kdo neskoro prišiel musel si počkať,na štarte sa mali rozdeliť tý čo išli na 30 km a 60 km ale nevadi, trať bola perfektná, po príjazde som si vystál rad na kofolu ale cestoviny som dostal asi po 2 hodinach ,ale bol to super maraton
minule roky bol štart 30 a 60 km oddelený, neviem prečo to tento rok spojili
A k tomu mojmu pádu ešte pridám, že si to odnieslo aj moje pekné sedlo - už ho možem rovno hodiť do koša - fotku pridám do rubriky demolácie
Dnes som absolvoval Stiavnicu prvy krat a musim pochvalit organizatorov. Organizacne zvladnute na urovni. Prezentacia, start vsetko ako ma byt. Mohli sa oddelit 30 a 60 trat. Vyzdvihol by som znacenie trate, ktore sa len tak nevidi, ale je jednoduchsie oznacit 30 km ako 100.
Rozhodol som sa prejst 120 a to sa mi podarilo a dokonca nie ako posledny a dostal som aj slusne body do celkovej CMS-ky.
Chcem pogratulovat vsetkym, ktori dosli do ciela a zvlast teamovemu kolegovi Palinovi Varhanikovi s cislom 14, konecne sa mu podarilo vystupit na bednu......... Drzim palce, len tak dalej.
Dufam, ze sa organizatori rozhodnu pokracovat aj v dalsich rocnikoch.
Tak stastlivo doma a male zhrnutie.
Pri prezentacii nastal problem pretoze nenasli synovu elektronicku prihlasku mal som svoju aj s datumom prihlasenia - vyriesili.
Start s kategoriou na 30 km velmi nestastne riesenie, pretoze v prednych lajnach boli nooo skratka nabudeny ale vykonostne slabsi pretekari a uz to prve sotolinove stupanie nezvladli pozoskakovali a urobili stupel Na luke sa to natiahlo a ako tak uz slo. A len tak na okraj ak tlacim tak nie dvaja vedla seba ale radsej za sebou aby ti netlaciaci mohli v pohode slapat.
Bolo vela defektov ale to neriesim ja som nemal, pretoze som nahustil na husto hoci ani to nebolo optimalne pretoze som si po prvej obcerstvovacke pri tej velkej mlake ustlal Okuliare zn Sensor v cervenom rame tam vpravo lezia doteraz boli moje oblubene Vela skaredych padov, ten prvy po tom kratkom travnatom zjazde ked si manik vyrobil 1 cm krvacajucu trznu ranu na koreni nosa asi nebol najhorsi. Dufam ze si OK a sorry nemal som ti na to co prilozit, dufam ze to regulovcik po mojej intervencii vyriesil. A zaroven sa spravedlnujem bikerovi do ktoreho som v prvom kole pri tomto kratkom zjazde nechtiac stuchol pri obiehani, nebolo tam vela miesta a uz som to nejako nestihol ubrzdit.
Trasa velmi pekna ten zjazd z 15 km ma stal vzdy viac sil ako ten vyslap zlaty X control Znacenie super zatial asi bezkonkurencne.
Sprchy bazen na dve tempa to bol
Cestoviny vyborne ale za ten cas co som na ne cakal by som ich uvaril aj na varici na pevny lieh. Pokazenu ruru nenaplanovali takze Murfyho zakony funguju. Skoda ze tam nebol stanok s jedlom a obcerstvenim aj pre divakov
A na zaver dakujem Jezusovi za motivaciu poznacene v kalendari " Dal som Jezusa " sice iba o galusku ale aj to sa rata
Vyhlasovanie vysledkov = statky zmetky
Ako celok hodnotim na 2
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kazdopadne ja startujem, takze sa uvidime s niektorymi uz v piatok vecer a s ostatnymi v sobotu
Ako sa spoznáme? Mna spoznáš podla biku čo mám v podpise a ty?
chcem sa spytat uhradzal niekto startovne na tento pretek prevodom na ucet? Lebo ja som tak prave urobil ale ako kukam cyklo.saotar
try nikto nema priznak, ze zaplatil
Hlavne že som celý!
A ešte úprimnú sústrasť tím, ktorí nekonečne dlho čakali na stravu a pitie
Inak organizácia v pohode ako vždy.
A k tomu mojmu pádu ešte pridám, že si to odnieslo aj moje pekné sedlo - už ho možem rovno hodiť do koša - fotku pridám do rubriky demolácie
Nemylil si sa,to vyhlasovanie veteranov a kadetiek ked na nich zabudli
Rozhodol som sa prejst 120 a to sa mi podarilo a dokonca nie ako posledny
Chcem pogratulovat vsetkym, ktori dosli do ciela a zvlast teamovemu kolegovi Palinovi Varhanikovi s cislom 14, konecne sa mu podarilo vystupit na bednu......... Drzim palce, len tak dalej.
Dufam, ze sa organizatori rozhodnu pokracovat aj v dalsich rocnikoch.
Pri prezentacii nastal problem pretoze nenasli synovu elektronicku prihlasku
Start s kategoriou na 30 km velmi nestastne riesenie, pretoze v prednych lajnach
Bolo vela defektov ale to neriesim ja som nemal, pretoze som nahustil na husto
Trasa velmi pekna ten zjazd z 15 km ma stal vzdy viac sil ako ten vyslap
Sprchy
Cestoviny vyborne ale za ten cas co som na ne cakal by som ich uvaril aj na varici na pevny lieh. Pokazenu ruru nenaplanovali takze Murfyho zakony funguju. Skoda ze tam nebol stanok s jedlom a obcerstvenim aj pre divakov
A na zaver dakujem Jezusovi za motivaciu
Vyhlasovanie vysledkov = statky zmetky
Ako celok hodnotim na 2