Start bude o 10,00 hod. na Partizanskej luke. Trate budu mat dlzku 31 a 73 km... Kratsia je urcena pre rekreacnych cyklistov a rodiny s detmi, dlhsia preveri cyklohobikov slusnym prevysenim...
Dalsie info bude coskoro...
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
posledný komentár: 25. 8. 2025 o 22:07
posledný komentár: 23. 7. 2025 o 23:16
Ano, ak mate zaujem nam pomoct pri organizovani, v stredu o 19,00 v predajni Green bike na Klincovej 35 bude porada, kde sa dohodneme, v com treba pomoct.
niektore konare ktore som vladal som jaksi mierne odstranil ale ten co je v zjazde do medenych hamrov das von iba s nejakou pilou alebo nieci takym ono to je koren ktory trci von
Mozme to po strede poriesit sukromnou spravou... Dam vediet...
A môzem sa opytat mate uz informacie o pocasi na den startu maratonu??
A môzem sa opytat mate uz informacie o pocasi na den startu maratonu??
Informacie su: ma byt cca 32 stupnov s moznostou burok... Ale je to este daleko, takze ta info je tak na 50 percent...
ja viem ze to je daleko ja sa len tak priebezne informujem
nie nasou vinou nefunguje stranka www.kellysgreenbiketour.sk , padlo viac serverov nasho providera. Na oprave sa intenzivne pracuje, prosime tych, co sa chcu prihlasit na nas cyklomaraton Kellys Green bike Tour 2009, aby ste mali trpezlivost, a skusili sa prihlasit po odstraneni chyby u providera nasho serveru.
Za pochopenie dakujeme.
tmax, veci od Meridy budeme davat vtedy, ked budes Ty jazdit na Kellyse....
Tie veci su kvalitne...vsak uvidis sam...
EDIT: Nejako mi vypadla diakritika.
Mohli by ste mi v skratke povedat o com to bolo? velmi vam dakujem
Mohli by ste mi v skratke povedat o com to bolo? velmi vam dakujem
Organizatori sa dohodli na rozdeleni uloh na Kellys Green bike Tour 2009. Ale to Ta asi nezaujima...
Co sa cistenia trate tyka, jedna skupina ide cistit v sobotu cast trate z Kamzika smerom do ciela na Partizanskej luke. Ostatne je na dobrovolnosti, ochote ostatnych bikerov, ktori su ochotni pomoct pri cisteni trate... Treba vycistit plnu sirku lesnych ciest od popadanych konarov, pripadne odstranit nejake presahujuce malincie, zihlavu do trate...
Ak ma niekto zaujem o takuto pomoc, nech napise, aky dlhy usek chce nam pomoct vycistit, a ja mu mozem poslat mapku, ktory usek by bolo vhodne vycistit... Prosim piste mi na sukromnu spravu,nech tato tema je vecna..dakujem vopred.