Kurnik chlapi...take hardcore vyjazdy to vyzera ako trening na Dubnicak. Ale akosi vas tam este nevidim prihlasenych
No ani nás neuvidíš. Mňa najskôr uvidíš asi až na šprintpolome. A ani to nebol nejak hardcore výjazd, šlo sa pohodovým tempom. Skôr pôvodný plán bol zaujímavý, ale to sme akosi nestihli
jj prefuklo ma troska dal som to u nas v Lietave na tej luke ako sa kedysi na sulovskom maratone slapalo hore z Lietavskej svinnej nad Majer....... a nad 80 by to tam este islo....
Poznam tu "lucku", take nesympaticke stupanie z tej Svinnej Na tom kusku nabrat taku speed, klobuk dole Pravdou je ze tachac nevozim, takze moc velky prehlad o moznych rychlostiach nemam ale tipujem ze si to dal dole so sprintom
!!!Zajtra robime bike trip od Oscadnice po turistickych cestach, chodnickoch, lukach, hrebenoch az na Racu a spat..cca 50km, 1500 vyskovych metrov. Odjazd cca o 9h zo ZA. Ide Berco, Iceman, ja a mam este jedno miesto volne v aute, ak sa chce niekto pridat - viac info cez PM u Icemana (na nete dnes moc nebudem, tak on vas nakonaktuje na mna a dohodneme sa).
No kedze dneska akosi nikto nemohol, tak som sa okolo druhej vybral solo. ZA-Liet.Lucka-po poliach do Podhoria-Rohac-Po zltej zjazd do Sulova-Odtial do Sedla pod Bradov-Sulov-Mala Cierna-Zbynov-Rajecke-Kunerad-Turie-po poliach do Rosiny a na zaver este romantika okolo vodneho diela pri zapade slniecka
Inak to stupanie na Rohac je po dazdi pekne rozryte... takze kto si chce precvicit svoje silove schopnosti tak odporucam, hlavne pretlacanie sa s pieskom stoji za to
Otestoval som zaroven aj nove tretry a zaver je taky, ze by som nikdy nepovedal aky rozdiel moze byt medzi dvoma modelmi tej istej znacky...to su proste papucky ale zaroven je podrazka taka tuha, ze ked dupem na stojaka tak ani neviem ze mam pod sebou pedale
cafte, potreboval by som zabehnut zadnu kotucovku a niekde som cital ze naj je bahno,voda a piesok ..... tu v okoli ma nic nenapada jedine zist daky potok alebo pobehat vsetky kaluze po lesoch .... chcem sa spytat ako to mate poriesene a odskusane vy
Chlapi vazne , nie je to moj bike a chcem to majitelovi odovzdat aspon trochu zabehnute, t.z. brzdiace. A ked ste nacali ten Duben, tam sa predsa nikde poriadne nebrzdi Ja nevazim metrak takze mne rovinka nepomoze
My sme dnes s kajcom vybehli tak light na Starhrad, odtial starou zvaznicou ponad Strecno az na Jedlovinu, dalej cez Kotrc lucku do Zastrania a do mesta na pivko, kde sme stretli Gira a spol.
Tak ja som bol dneska na Straníku a stalo sa niečo neskutočné. Celý som ho vyšlapal bez prestávky, vrátane toho koncového stupáku! Dodneska som neveril že to niekedy dokážem, a podarilo sa mi to v takejto slabučkej sezóne. Pritom pred desiatimi dňami som tam bol a cestou hore som mal pocit že zomriem. Som šťastný...
My sme dnes s kajcom vybehli tak light na Starhrad, odtial starou zvaznicou ponad Strecno az na Jedlovinu, dalej cez Kotrc lucku do Zastrania a do mesta na pivko, kde sme stretli Gira a spol.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No ani nás neuvidíš. Mňa najskôr uvidíš asi až na šprintpolome. A ani to nebol nejak hardcore výjazd, šlo sa pohodovým tempom. Skôr pôvodný plán bol zaujímavý, ale to sme akosi nestihli
jj prefuklo ma troska
Inak to stupanie na Rohac je po dazdi pekne rozryte... takze kto si chce precvicit svoje silove schopnosti tak odporucam, hlavne pretlacanie sa s pieskom stoji za to
Otestoval som zaroven aj nove tretry a zaver je taky, ze by som nikdy nepovedal aky rozdiel moze byt medzi dvoma modelmi tej istej znacky...to su proste papucky ale zaroven je podrazka taka tuha, ze ked dupem na stojaka tak ani neviem ze mam pod sebou pedale
Rád tiež pomôžem až tak bude hrať farbami
inak písal som o tom, že som to na Straník na 3 miestach musel tlačiť, keď som tam šiel prvý krát...v 94-tom
dokelu, skoda ze som nemohol
inak písal som o tom, že som to na Straník na 3 miestach musel tlačiť, keď som tam šiel prvý krát...v 94-tom
To vôbec nie je hanba a pozrite kde je dnes tak len trénovať a trénovať páni.