Necyklo vrchné handry mávaju háčik - nepraktické vrecká ,krátky rukáv ,krátky chrbát a široký strih ...
07.09.2009 - 22:16:23
00
Rozumny kompromis kvalita a cena a este aj podporis slovensku ekonomiku. :)

http://www.nyna.sk/
07.09.2009 - 23:00:59
00
...a este aj podporis slovensku ekonomiku.

Počiatka a jeho dodrbaný rozpočet? Však aby som Ficovi nepomohol z brindy, tak aj benzín chodím kupovať do Rakúska!
07.09.2009 - 23:09:22
00
Je až žalostné ako niektorí ludia si nevážia zdravia a ich celoročný šatnik spočítam na prstom jednej ruky. Najma ak sa jedna o človeka ktorý sa venuje viac či menej cyklistike celoročne.

Ak ti mám poradiť, na veciach prechodných/zimných na termoprádle rozhodne nešetri. Aj v tomto platí pravidlo ceny. Na trhu je velke množstvo vyrobcov stačí si len vybrať. Moira, Klimatex, Sensor, Progress, Craft, Rogelli. to sú všetko značky, ktorých produkty sú špičkovej kvality a z vlastnej skúsenosti viem, že nesklamú. Mať nižšiu radu prehadzovačky, ťažké kluky, biedne kolesá na tom sa všetkom dá ušetriť ale na oblečení ktoré nám má spôsobovať zbytočný diskomfort a tým znepríjemnovať jazdu a ničiť zdravie sa neoplatí . Investuj a buď v pohode. Telo sa ti odvďačí.

Jezus: Nyna má možno dobré nefuk bundy a gaťe, no termoprádlo nič moc. Hlavne prihladnuc k cena, ktorá je porovnatelná s takým progressom či rogelli.


Naposledy upravil LittleFox dňa 07.09.2009 - 23:17:41, celkovo upravené 1 krát.

07.09.2009 - 23:14:12
00
Teraz do toho mozem dat maximalne 150 Eur.

Tak ten správny čas si si presral...
V sobotu vo Wildone:
dres s krátkym rukávom - v štartovnom za 30 E
krátke nohavice - 22,95 E
dres s dlhým rukávom - 29,95 E
dlhé gate - 44,95 E vesta - 14 E
palcové rukavice - 9,95 E
nákolenice a rukávky - 6 E
nohávky - 9 E

A to boli tohtoročné modely. Minuloročné modely za výrazne nižšie ceny. Vlani som kúpil také dlhé gate za 15 E, tento rok boli už za 9 E - avšak len veľkosť XS.

To je výbava na jeseň a teplú zimu - tak do 8 až 5 stupňov plus. Na nižšie teploty chýbala zimná bunda.

Prílohy:

P1130726.JPG
P1130726.JPG 278.43 KiB thumb_up0thumb_down

07.09.2009 - 23:15:54
00
Jezus: Nyna má možno dobré nefuk bundy a gaťe, no termoprádlo nič moc. Hlavne prihladnuc k cena, ktorá je porovnatelná s takým progressom či rogelli.

No, ja som to nesmeroval k termopradlu ale prave k vrchnej vrstve - da sa vyskladat set od navlekov na kolena cez dlhe neprefuk nohavice a dres az po ciapku pod prilbu a to v celkom dobrej kvalite a za celkom dobru cenu. Ked sa mam priznat, tak ani neviem, ze robia aj spodnu vrstvu. :) A co sa tyka toho setrenia v ramci oblecenia - este tak na letnom drese a bezprstovych rukaviciach sa usetrit relativne da (tam je relativne jedno akej je to znacky), ale napr. uz na dlhoprstych letnych rukaviciach sa setrit neoplati ak maju vydrzat a toboz nie na letnych nohaviciach s kvalitnou vlozkou a dobrym strihom - kvalitne nohavice su zaklad. Chyba mi tu teraz po novom :idea:.
07.09.2009 - 23:56:14
00
To Joko fotka ako z poľských trhov :D ale fakt dobré ceny :y:
08.09.2009 - 06:35:03
00
JoKo; € - pravy Alt+E alebo ALT+0128
08.09.2009 - 07:13:52
00
fajnove oblecko prenecham radsej slecnam.


Tak :) prichádza hodnotenie od srnky s fajnových oblečkom: keď som pred piatimi rokmi začínala jazdiť, videla som dres tak akurát v telke na profi-borcoch a dokázala som sa s drahým presviedčať do krvi, že načo mi také drahé zbytočnosti kedy budú...až pokiaľ som jediná nefučala biednych 20 kilometrov z 10kilovým batohom, v ktorom sa viezlo veeeľa náhradného oblečenia, poväčšinou hrubý rolák a bavlnené triká, ktoré som si prezliekala 3krát za 20 kilometrov - a poväčšine to aj tak skončilo zápalom priedušiek a hnusným prechladnutím... :(

Takže sa potom srnka zamyslela - a vyskúšala. Jednu handru, dve...najprv staré darované obnosené, potom o p a t r n e prvé svoje "také drahé". A keď sa po dvoch rokoch rozhodla, že cyklistika je NAOZAJ to, čo ju baví a chce sa tomu seriózne venovať, "fajnové oblečko", jedno, druhé, na zimu, na leto nenechalo na seba už dlho čakať. :) Nie som zámožná, živí ma jedna výplata - ale nabrala som potrebný rozhľad, viem zistiť, kde, ako, za akú primeranú cenu - a odmenou za to je pôžitok v ktoromkoľvek ročnom období, zdravý kus človeka, spokojné priedušky a spokojní všetci, hlavne ja. :$
08.09.2009 - 09:33:48
00
Tak ten správny čas si si presral...
V sobotu vo Wildone:
dres s krátkym rukávom - v štartovnom za 30 E
krátke nohavice - 22,95 E
dres s dlhým rukávom - 29,95 E
dlhé gate - 44,95 E
vesta - 14 E
palcové rukavice - 9,95 E
nákolenice a rukávky - 6 E
nohávky - 9 E


...no co sa da robit. Hadam sa este neaka podobna moznost ako lacno nakupit kvalitne veci objavi. Takto neak by som si spolu s linkom vedel predstavit to, na co sa v tomto vlakne pytam. Vdaka za info aj ked je to uz neaktualne.

Nie som zámožná, živí ma jedna výplata - ale nabrala som potrebný rozhľad, viem zistiť, kde, ako, za akú primeranú cenu - a odmenou za to je pôžitok v ktoromkoľvek ročnom období, zdravý kus človeka, spokojné priedušky a spokojní všetci, hlavne ja. :$


ak to nieje tajne, vedela by si mi doporucit panske oblecenie na bike na cely rok? Nieco na sposob ako je uvedene vyssie. Ak to nechces pisat do verejneho vlakna, mozes aj do posty. Diki moc.
08.09.2009 - 09:35:45
00
Nič tajné :) len som začala pred troma rokmi objavovať, skúšať, testovať. Prvotné zdroje informácií - cyklistické časopisy, postupne aj outdoorové. Veľmi dobré zdroje informácií sú zdanlivo "nudné" rozhovory s cyklistickými hviezdami - niekde sa napríklad popisuje, v akých handrách jazdia, veľa o vrstvení napovedia aj fotky. Každá časť cyklistického oblečka má svoje presné využitie, treba obkukať, prípadne sa prísť pozrieť na preteky, zoznámiť sa, pýtať. Ďalší nesmierne cenný zdroj sú cykloknihy a cyklopredajne - a potom skúšať, ladiť, prispôsobovať. :) A samozrejme internet. :)

Takže - skúsme: najprv by si sa mohol skúsiť zamerať na základnú spodnú vrstvu - tričko alebo tielko. Skús kúpiť najprv jedno, dve - ideálne každé inej značky, aby si vedel porovnať, ako sa Ti telo skamošilo s tou ktorou tkaninou. Moje osvedčené značky na spodnú vrstvu sú Storm, Moira, Q-lite. Potom letný dres. U mňa platí zásada: NIKDY supermarket. Supermarketové handry sú väčšinou anonymných značiek a sú chabými náhradkami kvality.Jediné, čo v supermarkete kúpim, sú doplnky, aj tie už mám vytipované, ktoré vydržia a sú kvalitné (rukavice). Pomerne dobre sa dajú na vyskúšanie kúpiť dresy v Gigasporte alebo v Exisporte, ale je to za málo peňazí málo muziky, väčšinou nie je možnosť väčšieho výberu, ale pre začiatok postačí.

Ber to ale všetko len ako možný návod, časom sa sám rozhľadíš, čo Ti najviac vyhovuje a poskytuje Ti na biku komfort. :)
08.09.2009 - 10:06:20
00
mila srnka, pre mna je to az prilis drahe aby som si len tak nieco kupil, skusal to a potom zistil co je pre mna dobre.. tiez nemam tolko casu aby som cital cyklocasopisy, zucasnoval sa cyklopretekov, zoznamoval sa s x ludmi.. aby som si nakoniec vybral neaky textil. Ktory mimochodom budem potrebovat ani sa nenazdam.. nemam na to tolko casu. Mozno som sa vyjadril trosku nesikovne, ale moja predstava je, ze mi sem niekto napise zoznam jeho celorocnej vybavy textilu na bike prip. aj s neakym odkazom na predajcu, webshop s dobrymi cenami.. alebo kompletny set s linkami z aktualnej ponuky ktory podla jeho skusenosti rozhodne nebude zla kupa (ako po stranke kvality, tak ceny). Neaky ten comment comu sa vyhnut alebo co sa mu osvedcilo/neosvedcilo.. Viem ze je na nete vela zalozenych vlakien a diskusii ku konkretnemu ciastkovemu typu pradlu, ale tip na komplexnu vybavu som zatial nikde nenasiel. Nechcem zhanat informacie ciastkovo ale chcel by som ich mat ucelene.
08.09.2009 - 12:17:16
00
austin nepisal ti tu uz niekto www.nyna.sk ... a pripadne skus www.craft.sk tam je myslim aj popis vrstiev
08.09.2009 - 12:34:36
00
....ale moja predstava je, ze mi sem niekto napise zoznam jeho celorocnej vybavy textilu na bike prip. aj s neakym odkazom na predajcu,

Najlepsie by bolo, keby mu to niekto aj rovno kupil, idealne aj zaplatil. Nosit to bude uz sam. :clap: :clap: :clap:
08.09.2009 - 13:20:19
00
mila srnka, pre mna je to az prilis drahe aby som si len tak nieco kupil, skusal to a potom zistil co je pre mna dobre.. tiez nemam tolko casu aby som cital cyklocasopisy, zucasnoval sa cyklopretekov, zoznamoval sa s x ludmi.. aby som si nakoniec vybral neaky textil. Ktory mimochodom budem potrebovat ani sa nenazdam.. nemam na to tolko casu.
:o :o :o Na zaklade toho co si napisal sa radsej venuj štrikovaniu. A vies co vlastne chces ? A ak chces konkretne nieciju celu vybavu, tak ti ju mozem poslat aj so skriňou :rofl: :n: :envy:
08.09.2009 - 13:36:05
00
keyboard_arrow_up