No to počasie ozaj nepraje. Tak Ondro my teda ja Palino a Majo plánujeme k umartemu potom pokračovať cez Strihovské sedlo na morské oko a cez tri tably na hamru. Všetko po spevnenej ceste tak blata by tam malo byť málo. Ak bude počasie aké také tak na morskom oku dáme malú opekačku. Dúfam, že dnes sa už vyprší.
tak tieto prazdniny boli celkom fajn..pobicyglovala som si s bratranocom aj sestrou len tak po table a po rybnikoch....
no dufam ze o rok,dve ma uz ondro dakde svami zobere na dajaky mini vyjazdik
dam este dajake foto z celych prazdnin..
Sevas Ondro..Tak môj príspevok, môžem povedť že som bol medzi priekopníkmi MTB v Snine...
Bukovské vrchy, Starina, Vihorlat,Kameň, Oko...
Jak vy ste s Lacom jazdili po cestách, my s jarom sme brázdili lesy a hôrky okolia Sniny..Po čase, keď som sa tam vrátil, tak som sa znova pustil starými chodníčkami.. veď vieš, ke´d som ťa bol pozrieť..
Dnes to vyzeralo , že sa na BIKE nedostanem , no nakoniec som sa rozhodol , že keď už oschly cesty , tak si dám aspon nejaké kolečko okolo Humenného , no nedalo mi sa nepozrieť troška i do lesa a takto to dopadlo.......(viď foto) ......nerad umývam BIKE Wapkou ....ale inak by som ho len tak ľahko neumyl..... ....najskôr išiel do myčky BIKE , potom tretry a všetko oblečenie ....a nakoniec ja......
Tak jo ,zajtra smer Morske oko ,ak nebude pršat tak stretávka -no nevieme kde...nenapísali ste-ani o jekej rád sa pridám ak bude rozumné tempo... či Vam budem stíhat ...
Hmm...ja môžem ,až okolo 11:30...ale nevadí , ja sa možno niekde objavím na ceste , prípadne vás počkám na OKU... ...ak bude počasie.... , a dojdem......
Vcerajsok ????......supeeeeeeeeeeeeeer vylet s opekackou a mladou bikerkou Stevkou,ktora to zvladla na jednotku...Stevka klobuk dole Vsetko very very gut az na môjho tigra z ktoreho mam narazeny malicek na nohe comu nechapem (krasna modra,alebo fialova farba ),ale ved aj to patry k tomu....este aj defekt proste asi smola
Ondro Panďula môze lutovat....Ondro aj sme ti volali ...ty sa na nas hnevas,alebo my sme uz slaby na teba
Konečne včera po dlhom čase nejaká slušná zostava dobre bolo a tie klobásky fuha Vydalo to nejakých 50km v zložení Orim Pe, Bača Ondrej, Cegevara, Palino,Miloš, Bikerka S a ja. Trasa Hamra, Snina, Pri Umartom, Strihovské sedlo, Morské Oko, Tri Table, Babie skaly - opekačka.
No tak po dlhšom čase ale predsa...Venian vytaj na našom vlákne -neboj pamatám ako si nás bol pekne navštívit vo svojom rodnom kraji...aj v servise No viem že sedláš skvelí bajk aj ja si ešte furt pochvalujem.No som aj ja rád že my hobíci sme sa znovu stretli v takom hojnom počte na krásnom výjazde-musím pochválit všetkých tolerantných-zvlášt aj džentlmanov Nedelna akcijka sa v celku vydarila len den mi akosi prirýchlo pri Vás ubehol-dakujem všetkým a klobúk dole pred všetkými čo to dali-a absolvovali...zvlášt pred Tebou šTevka len tak dalej-na budúce ideš z nami Pridám aj ja nejaké to foto
Nazdárek JerrryMouse no jo dobre pamatáš tadial sa ide na oko a na sninsky kámen -a ako sa máme my Bačovci ,no újde to zatím sme zdravý a smakuje nam z každeho rožka troška,nuž ked bude to nejaké babie leto tak dondzi k nám na nejaký ten výjazdík,alebo na dva.... Dnes mi Orim Pe priniesol fajnove DvD z nedele-no parádička klobúk dole,Miro pekne si sa s tým vyhral,dnes som odovzdal BikerkeS-pre tú to bude pamiatka a zážitok jak lusk-samozrejme aj pre nás Vrelá vdaka za snahu
chlopi, som rad, ze som Vas na tom Morskom Oku stretol a mohli sme kus pokecat . zajtra uz letim opat prec a tesim sa ked dojdem späť, ze pojdeme na Vihorlat bo tam som este nikdy nebol a mozno bude aj 12 rocný Janko Chodič
btw: Ondro, ked bude prirastok nezabudni dat vediet
Zdravim vsetkych, ja som tu dost cerstvy, prave sa mi podarilo zaregistrovat...))
Kedze pochadzam zo SV, tak sa velmi tesim, ze sa tam deju paradne MTB vyjazdy..., som uz sice 10 rokov prec zo Sniny, ale urcite by som sa rad pridal na nejaku bikovacku po okoli SV...
Zdravim vsetkych, ja som tu dost cerstvy, prave sa mi podarilo zaregistrovat...))
Kedze pochadzam zo SV, tak sa velmi tesim, ze sa tam deju paradne MTB vyjazdy..., som uz sice 10 rokov prec zo Sniny, ale urcite by som sa rad pridal na nejaku bikovacku po okoli SV...
Pozdravujem noveho bikera Jarina .....a hadam si s nami uzijes volakej tej srandy a dobrych vyjazdikov....v nedelu by sme mohli volakde vyrazit....zalezi na pocasi
Takze ak citas toto forum mal by si sa dozvediet kde a o ktorej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no dufam ze o rok,dve ma uz ondro dakde svami zobere
dam este dajake foto z celych prazdnin..
Bukovské vrchy, Starina, Vihorlat,Kameň, Oko...
Jak vy ste s Lacom jazdili po cestách, my s jarom sme brázdili lesy a hôrky okolia Sniny..Po čase, keď som sa tam vrátil, tak som sa znova pustil starými chodníčkami.. veď vieš, ke´d som ťa bol pozrieť..
Ondro Panďula môze lutovat....Ondro aj sme ti volali ...ty sa na nas hnevas,alebo my sme uz slaby na teba
btw: Ondro, ked bude prirastok nezabudni dat vediet
Pozdravujem noveho bikera Jarina
Takze ak citas toto forum mal by si sa dozvediet kde a o ktorej