Tak toto bude na SPIŠI záver pretekárskej sezóny. Starý organizátor s novým Webom. Ak nebude 20 xcm snehu prídem vyskúšať.
Info : http://www.mtbmlynky.sk/mtb-o-akcii.php
Drotar: Máš (alebo vieš zohnať) GPS trasu jednotlivých tratí? U trate SPORT nasedí výškový profil a popis trate. Čo je vlastne pravda pre aktuálnu trať?
Bohuzial nemam, ale kedze netusim ako sa dopracovali k profilu, ci su to relevantne udaje na zaklade GPS alebo len naklikane cez nejaky program, tak sa t tomu neviem vyjadrit. Trasu poznam celu hoci som ju takto v jednom kuse neodjazdil, ale tie nastupane metre sa budu blizit k realu. Skusim tu trat naklikat do bikemap a uvidim o kolko sa to rozide. V konecnom dosledku je to ale jedno.
Kazda trasa bude musiet byt kusok pozmenena . Toto su trate minuleho rocnika ale vdaka lesakom tento rok uz niektore useky niesu prejazdne . Bolo mi povedane ze uprava trate je uz vymyslena ale akosi sa im to nehce dat na web . Blizsie info budem mat mozno po weekende .
Nuz k tomu nieco viem aj ja napisať, pretoze napr. sedlo Pukanec už nieje ten krasny singel pomedzi čučoriedkovy porast lesaci vyhrnuli v useku cca 500 - 600 m radlicami do širky 3m A bolo to skoro nezjazdne smerom dole. Takze treba napisat na [email protected] a ziadat o doplnenie informacii pretoze najhorsi web je mrtvy web.
v sedle Pukanec som bol v sobotu, ... ak sa nemýlim ... (v ramci E.T.)
a mal som možnosť vidiet, AKO sa organizuje "ochrana prírody" v podaní lesníkov,
v 5. slovom piatom stupni ochrany v oblasti európskeho významu,
tak sa snažili brániť prírodu, že nezostal ani kameň na kameni ...
gratulujem lesníkom, poľovníkom ich úradníckym klonom na príslušnom ministerstve, lobistom v parlamente
a taktiež všetkým, z našich daní plateným pracovníkom štátnej ochrany prírody, ktorí TOTO somozrejme nemôžu a ani nechcú vidiet spoza svojho "teplého kancelárskeho stola"
Aha, takže už je to jasné. Ani profil, ani popis trate nie je aktuálny. No čo život je zmena, ale dva týždne pred štartom by bolo dobré zverejniť aktuálne plánované trate.
Drotár: Na mtbmlynky som písal a čakám na odpoveď, tak som skúsil, či náhodou nevieš ty.
v sedle Pukanec som bol v sobotu, ... ak sa nemýlim ... (v ramci E.T.)
"
Ano je to presne ono, ja som tam bol 1. septembra a padla mi sanka od udivu co tam dokazali lesaci napachat.
Ale este k maratonu. Kazdy novy organizator si vymysla svoje vlastne propozicie a delenie kategorii. Otazkou ale je : načo je to dobre. Rozdelit muzov iba do dvoch kategorii je dost nestastne riesenie, pretoze hlavne pre mladsie kategorie je tymto padom pretek nezaujimavy. Tazko je porovnavat "muzov" vo veku 15 - 40 rokov Potom taketo preteky stracaju na sportovej vaznosti a je to viac menej iba o ľudovej tvorivosti.
Skoda, ze tohto rocnika sa ja asi nezucastnim, aj ked som velmi chcel (kedze to mam vlastne doma), posunuli to na tento termin a to je den pred Kosickym maratonom mieru, takze obe veci asi nezvladne... Co sa tyka tych trati som im pisal asi pred 2 tyzdnami, ze im nesedia profily a mapa, ale nic, ani sa neozvali a na webe sa tiez nic nezmenilo... Na tej ich stranke tiez dost veci nefunguje, tak ja neviem ako to chcu vsetko organizovat. A tiez myslim, ze dlzky trati a ich narocnost tiez niesu najidealnejsie pre prilakanie vacsieho mnozstva ludi... Hadam tohto roku vyjde aspon pocasie
Nuz vela ucastnikov bude musiet trpiet schyzofreniou pretoze mna prihlasilo na dve trate sucastne to sa budem musiet asi rozdvojit. Na email mi neprisla ziadna odpoved
zda sa mi, alebo zase nejaky vymysel typu juniori a kadeti nemozu?
Mozu ale budu zaradeni do kategorie Muzi 15-40 rokov je to cele tym ze to neorganizuju cyklisti, preto je to taka "ľudova tvorivosť" snád to ale doriesia.
ako pisal drotar organizacia ma v tom trochu zmätok.
Podla mňa zbytočne 3 trate a z toho vyplíva rozdelenie len na dve vekove kategórie. Podla mna keby boli 3 trate a este k tomu 3-4 vekove kategorie tak by bol pri pocte bikerov ktory pravdepodobne navstivia tento pretek na bedni kazdy. Mozno by stalo za uvazenie dat len 2 trate ale zato rozdelit na viac vekovych kategorii. Ale to uz je otazka na organizatorov ....
Bolo mi povedane ze uprava trate je uz vymyslena ale akosi sa im to nehce dat na web . Blizsie info budem mat mozno po weekende .
Mas nieco nove? Bude vobec ten pretek? Na maily neodpovedaju (a asi nielen mne). Necele dva tyzdne pred startom by uz mohli zacat komunikovat s potencialnymi ucastnikmi.
Mas nieco nove? Bude vobec ten pretek? Na maily neodpovedaju (a asi nielen mne). Necele dva tyzdne pred startom by uz mohli zacat komunikovat s potencialnymi ucastnikmi.
Bohuzial info ohladom trate nemam, ale vyzera to tak, ze pretek by mal byt.
Presne toto ma na tomto preteku s...e. Amaterizmus a ignoracia. Ak to ma byt seriozny pretek, tak nech to roba poriadne. A ked nie tak to bude len taka dedinska zabava. Samozrejme komunikacia a odpoved na email po tyzdni 0 bodov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a mal som možnosť vidiet, AKO sa organizuje "ochrana prírody" v podaní lesníkov,
v 5. slovom piatom stupni ochrany v oblasti európskeho významu,
tak sa snažili brániť prírodu, že nezostal ani kameň na kameni ...
gratulujem lesníkom, poľovníkom ich úradníckym klonom na príslušnom ministerstve, lobistom v parlamente
a taktiež všetkým, z našich daní plateným pracovníkom štátnej ochrany prírody, ktorí TOTO somozrejme nemôžu a ani nechcú vidiet spoza svojho "teplého kancelárskeho stola"
Drotár: Na mtbmlynky som písal a čakám na odpoveď, tak som skúsil, či náhodou nevieš ty.
"
Ale este k maratonu. Kazdy novy organizator si vymysla svoje vlastne propozicie a delenie kategorii. Otazkou ale je : načo je to dobre. Rozdelit muzov iba do dvoch kategorii je dost nestastne riesenie, pretoze hlavne pre mladsie kategorie je tymto padom pretek nezaujimavy. Tazko je porovnavat "muzov" vo veku 15 - 40 rokov
- štart je povolený od 15 rokov / do 18 rokov s povolením zákonného zástupcu/
Muži - do 40 rokov
Muži - nad 40 rokov
Ženy - do 40 rokov
Ženy - nad 40 rokov
Z tohto vyplyva ze je to kategoria Muži - 15-40 rokov
Podla mňa zbytočne 3 trate a z toho vyplíva rozdelenie len na dve vekove kategórie. Podla mna keby boli 3 trate a este k tomu 3-4 vekove kategorie tak by bol pri pocte bikerov ktory pravdepodobne navstivia tento pretek na bedni kazdy. Mozno by stalo za uvazenie dat len 2 trate ale zato rozdelit na viac vekovych kategorii. Ale to uz je otazka na organizatorov ....
Bohuzial info ohladom trate nemam, ale vyzera to tak, ze pretek by mal byt.