Ôsmy ročník cyklomaratónu Okolo Martinských holí 15. septembra 2006. Trasa „A„ tohto už tradičného cykloturistického podujatia vedie zo Žiliny (Lesopark Chrasť) cez Višňové - Polom - Podstráne - Valču - Kláštor pod Znievom - Vričanské sedlo (675) - Fačkovské sedlo - Rajeckú Lesnú - Kamennú Porubu - Turie späť do Lesoparku Chrasť. Dĺžka: 114 km, prevýšenie: +2300 m. Trasa „B„: skrátenie z Valče cez hlavný hrebeň do Kuneradu. Dĺžka: 83 km, prevýšenie: +2140 m. Trasa „C„: z Polomu zjazd do Strečna a okolo Vodného diela do Žiliny (37 km, +620 m).
Prezentácia bude v Lesoparku Chrasť v blízkosti kaplnky a detského ihriska od 7.15 h. Organizátormi sú Cyklistický spolok Žilina a Gymnázium sv. Františka z Assisi v Žiline.
Pozor! Nejedná sa o preteky, ale o cykloturistiku.
Tak nakoniec som šla aj ja, hoci iba štyridsiatku. Z mojej strany spokojnosť, ďakujem Romanovi a Tonovi /nie môjmu/ že mi robili spoločníkov na trati.
V cieli výborná atmosféra, zlatý klinec programu boli moravské koláčiky ad maminy Žužu a Miška Hraška. Mamina, ak čítaš, tak vedz, že také ani sama neupečiem.
Počasie vyšlo na 100%
Ozaj... a nezabudnite pozerať zajtrajšie televízne noviny.
Martinčania sa totiž vydali pred ôsmou večer už za čiernej tmy domov cez Polom.
Chalani, ja som Vás varovala. Ale keby že dorazíte v poriadku, dajte vedieť.
Tak nakoniec som šla aj ja, hoci iba štyridsiatku. Z mojej strany spokojnosť, ďakujem Romanovi a Tonovi /nie môjmu/ že mi robili spoločníkov na trati.
V cieli výborná atmosféra, zlatý klinec programu boli moravské koláčiky ad maminy Žužu a Miška Hraška. Mamina, ak čítaš, tak vedz, že také ani sama neupečiem.
Počasie vyšlo na 100%
Alenka, rado sa stalo, to bola jasnačka. Ja som mal tušaka, že ti to nedá a pôjdeš. Tie kolačiky boli super. Pozdrav pre Žužu a jej maminu.
táááááááák a sme doma. poviem vam, ze to bola strasidelna cesta domov cez polom... teraz sa mi moc nechce pisat, tak dufam,m ze zajtra niekto hodi report. posielam aspon dve fotecky zo saračníkov...
Začnem od konca. Cesta cez Polom bola v pohode - teplota prijateľná, smerom hore to už síce išlo pomalšie, ale zjazdík do MT bol výborný, medvede sme nevideli. Tento úsek si najviac užíval Charlie, ktorý po opustení civilizácie v Stráňavách začal v stúpaní na Polom ujúkať (pre úplnosť musím dodať, že ja som vypiskoval, Živčo občas zaručal, čo nás ostatných buď rozosmialo alebo vystrašilo, no a Kiri sa moc neprejavoval) a v tejto užitočnej činnosti pokračoval aj v zjazde, pričom sa zvýšila aj intenzita aj počet opakovaní za minútu. Vrchol ujúkania nastal tesne pred koncom zjazdu, potom ako sme minuli čerstvé medvedie ..... . Teraz akurát rozmýšľam, či sa to nepo.... z toho hluku, čo sme robili. Inak, ak boli v hore nejakí poľovníci, tak mali na chvíľu o zábavu postarané.
Pohostenie pri priehrade bolo výborné - guláš chutil, aj keď cestou na Polom sa trocha v žalúdku vzoprel, ale nakoniec si to rozmyslel a ukľudnil sa, čo ukľudnilo aj mňa. Nemôžem nespomenúť aj moravské koláčiky, ktorými nás viackrát ponúkla Žužu - týmto chcem poďakovať jej mamine a tiež jej - a ktoré boli naozaj vynikajúce.
Celkovo hodnotím celú akciu výborne, či už ide o počasie, partiu, atmosféru alebo trasu (aj keď mi zas nevyšlo ísť "na pohodu" - tempo síce bolo dobré, len tých kilometrov bolo nakoniec trocha viac ako som čakal ).
...počasičko..10.....partia...10......trasa....10 .....zatiaľ najlepšia .....oravská slivovica chutila všetkým ......gulášik na záver a ... koláčiky no proste parááda ......Iceman ten kostitras ta akosi zmohol ....keď ešte niesú fotečky ...Žihadlo vďaka za pomoc pri defekte a stíhaciu jazdu za ostatnými
S fotkami sa mi veru už večer babrať nechcelo. Je to komplikovaná operácia. Vybrať zopár najlepších, zmenšiť ich na prijateľnú veľkosť a nakoniec ich ešte uploadnúť. Ale idem na to
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Terry už ma v tejto chvíli nakrájané mäsko na guláš!!! Teším sa na Vás v cieli
mozes lutovat! a mohol si icemanovi zavolat, ze nejdes. nemusel som ta rano zhanat po stanici
Počasie vyšlo na 100%
Počasie vyšlo na 100%
Alenka, rado sa stalo, to bola jasnačka. Ja som mal tušaka, že ti to nedá a pôjdeš. Tie kolačiky boli super. Pozdrav pre Žužu a jej maminu.
Veru pravdu máš. Dnes to bol veľmi fajn deň. Som bol rád, že som bol.
Pohostenie pri priehrade bolo výborné - guláš chutil, aj keď cestou na Polom sa trocha v žalúdku vzoprel, ale nakoniec si to rozmyslel a ukľudnil sa, čo ukľudnilo aj mňa. Nemôžem nespomenúť aj moravské koláčiky, ktorými nás viackrát ponúkla Žužu - týmto chcem poďakovať jej mamine a tiež jej - a ktoré boli naozaj vynikajúce.
Celkovo hodnotím celú akciu výborne, či už ide o počasie, partiu, atmosféru alebo trasu (aj keď mi zas nevyšlo ísť "na pohodu" - tempo síce bolo dobré, len tých kilometrov bolo nakoniec trocha viac ako som čakal