Ôsmy ročník cyklomaratónu Okolo Martinských holí 15. septembra 2006. Trasa „A„ tohto už tradičného cykloturistického podujatia vedie zo Žiliny (Lesopark Chrasť) cez Višňové - Polom - Podstráne - Valču - Kláštor pod Znievom - Vričanské sedlo (675) - Fačkovské sedlo - Rajeckú Lesnú - Kamennú Porubu - Turie späť do Lesoparku Chrasť. Dĺžka: 114 km, prevýšenie: +2300 m. Trasa „B„: skrátenie z Valče cez hlavný hrebeň do Kuneradu. Dĺžka: 83 km, prevýšenie: +2140 m. Trasa „C„: z Polomu zjazd do Strečna a okolo Vodného diela do Žiliny (37 km, +620 m).
Prezentácia bude v Lesoparku Chrasť v blízkosti kaplnky a detského ihriska od 7.15 h. Organizátormi sú Cyklistický spolok Žilina a Gymnázium sv. Františka z Assisi v Žiline.
Pozor! Nejedná sa o preteky, ale o cykloturistiku.
katko išlo sa pol na pol, tí čo si chceli oddýchnuť šli asfaltom, a keby som dopredu vedel aké to tam je zarastené a blatisté idem s nimi tiež vôbec o nič neprišli....
fajn ešte že tak , podľa mňa mohla trasa ostať vo formáte z minulého roku, pekné stúpanie smerom do Vríčanského sedla z Rajeckej Lesnej (netreba sa trepať desiatky kilometrov po ceste kvôli jednej zvažnici do Fačkovského sedla) a Javorinka na záver z Vrútok to už by bola taká čerešnička...takto je to zase len návrat k rokmi omieľanej trase..
katko išlo sa pol na pol, tí čo si chceli oddýchnuť šli asfaltom, a keby som dopredu vedel aké to tam je zarastené a blatisté idem s nimi tiež vôbec o nič neprišli....
Ale zase to nebolo také hrozné, tie 3 bažiny sa dali v pohode prejsť a ani sme sa tam tak veľa nezablatili Ja by som teda určite nešiel dole po asfalte. Ale tá časovka do Fačkova nemala chybu
Pozerám do reportu a tie 4 km nám trvali 5:55 min s priemerom 40,0 km/h . Inak trasa pekná z oboch strán, myslím že to je to skoro jedno kade sa pôjde. Skôr by som sa prikláňal k variante z minulého roku, len keby sa tam podarilo zaradiť aj hrebeň z Fačkovského sedla do Vríckeho sedla (nie zvážnicou ako sme šli teraz ale po červenej po hrebeni). No obávam sa že to bez asfaltu nebude možné (nie že by mi to prekážalo, keď sa trochu postriedame na š*****).
škoda že som vás stratil, myslel som že stojime na tom rázcecti tak som prestal šlapat a už som vydel len vaše zadky,nechtiac som stiahol ja berca a už nebola šanca vás dobehnut. Inak super maraton,môj osobný rekord km.skrátka super akcia.
eeeeej veru vyborna akcia berco: dik ze ste nas zobrali foristi prostredie super . ..tempicko akurat,..pohoda, mi chutili..palenky tiez.
nakoniec 129.84km
rit poznala stredovek doviezol som si dnes full ram na skusku
fotecky budu az zajta ...mob. pripojenie nezvlada...
gulasek a pivko v cieli dobre padlo;)
a ceresnicka na zaver,meskanie vlaku 90min
aj bufety s pivkom nam o 20tej zavreli
nakoniec ..o pol 23 doma
vecernu oslavu som este stihol ,musel som dobiehat palenkou , navrat 4;00....
dnes uz len
tesim sa na dalsie spolocne akcie
Včera to bola úplna parádička:) Jeden z najkrajších výjazdov tohto roka a môj najdlhší A trať sa nám veľmi páčila, takže keď nás teraz čaká také pekné počasie, pôjdeme pozrieť do Valčianskej doliny. Partia bola poriadna, počasie lepšie ani nemohlo byť, všetko vyšlo úplne perfektne, dokonca som aj vládala takže táto akcia má 100 bodov zo 100!
A som rada, že moravské koláčiky chutili a ženy sľúbili, že v prípade priaznivého počasia sa 10.10. vyškrabú po vlastných na polom s niečím dobrým sladkým
Tak ticho závidím Mna rodinne povinosti zaviedli na turistiku na Rosutce,ale myšlienkami som bol s vami a pekne si nadával.No hádam asi až Šprintpolom,ak sa zadarí.
aj ja som dumal či pôjdem ale po včerajšku nieje o čom , ak nebudu padat krompáče a hrozit rozvod [čo je pravdepodobnejšie] tak idem aj ja . už len pre tu dobru jablkovicu a zoberiem aj ja niake tuhô.
I ja si myslim, ze to bola dost vydarena akcia so vsetkym co k bikovaniu patri: pekne pocasie, priroda, teren, partia..
Pacila sa mi i jazda v "pelotone" vo Fackove a pred Vrickom..stupania boli asi len 2 take dlhsie a to hned zrana Javorina a potom popod Vraniu skalu k fackovskemu..trat som presiel original ako ma byt, takze spokojnost..ak ma niekto moje foto poprosim poslat na mail:[email protected], nech mam i ja pamiatku..
Aj keď MTB veľmi nemusím a moja skupinka si pomýlila výlet s maratónom, táto akcia bola naozaj podarená. Trať mi bola šitá na mieru, asfaltové úseky mi pomohli prekonať zatiaľ rekordný počet km na mtb.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale zase to nebolo také hrozné, tie 3 bažiny sa dali v pohode prejsť a ani sme sa tam tak veľa nezablatili
nakoniec 129.84km
rit poznala stredovek
fotecky budu az zajta ...mob. pripojenie nezvlada...
gulasek a pivko v cieli dobre padlo;)
a ceresnicka na zaver,meskanie vlaku 90min
aj bufety s pivkom nam o 20tej zavreli
nakoniec ..o pol 23 doma
vecernu oslavu som este stihol
dnes uz len
tesim sa na dalsie spolocne akcie
A som rada, že moravské koláčiky chutili a ženy sľúbili, že v prípade priaznivého počasia sa 10.10. vyškrabú po vlastných na polom s niečím dobrým sladkým
aj ja som dumal či pôjdem ale po včerajšku nieje o čom , ak nebudu padat krompáče a hrozit rozvod [čo je pravdepodobnejšie] tak idem aj ja . už len pre tu dobru jablkovicu a zoberiem aj ja niake tuhô.
Pacila sa mi i jazda v "pelotone" vo Fackove a pred Vrickom..stupania boli asi len 2 take dlhsie a to hned zrana Javorina a potom popod Vraniu skalu k fackovskemu..trat som presiel original ako ma byt, takze spokojnost..ak ma niekto moje foto poprosim poslat na mail:[email protected], nech mam i ja pamiatku..
http://*****saweb.google.sk/zihadlo5/OkoloMartiniek1990903#
Dúfam, že sa skoro vyzdravieš. Keď si mi povedala, že si prešla tú 113tku, skoro som spadol zo stoličky. Smekám klobúk a klaniam sa. Vážne.