padol tu návrh, že treba otestovať šikovnosť chrtov (ale aj nás nechrtov-lenivcov) v jazde dolu kopcom. predpokladaný termín akcie je nedeľa 16. novembra o 11.00, zraz pri bufetoch na kamzíku. jazdiť sa bude trať "kameňák" a priľahlá lokalita, fotografi a kameramani budú prítomní.
ak sa niekto najde tak samozrejme pojdem, len to sem treba napisat, aby som sa vedel zariadit
Myslim ze cez vikend by sa nazbieralo viacej ludi, nemuseli by sme ist len na kamenak, kludne zo zaciatku nejaky singel, mozno nejaky singel okruh -> z rotundy lacovym singlom az po asfaltku, odtial singlom popri asfaltke smerom na biely kriz len by sme odbocili na zelenu (trasa greenbiku) a dalsim singlom az na kamzik kde by sme mohli dat kofolku a pustit sa na kamenak. Pripadne len kamenak a zakoncit to pivkom.
Kto by teda siel buduci vikend ? Sobota, nedela ... podla dohody.
A co sa tyka vikendu ... ja by som dal urcite ak sa nas viacej nazbiera a dnesnym kamenakom sa skotulam bez ujmy na zdravy
sukromne-akcie-vyjazdy-treningy/bratislavsky-mikro-am-en-kame-ak-nedela-16-novembra-t18143-90.html
to tam ani nemusíš chodiť
Samozrejme HT, maratony a obycajne vyjazdy stale vedu.
no o 4 síce áno, ale hore na kamzíku pri bufetoch...