....dnes bolo supééééér....20 ks ....najkrajší výjazd roka ....ako pre koho ...Juraj je v nemocnici v Martine ...klučna kosť .....fotečky budú v Rivííí
Zajtra si teda tie fotky ráno vyzdvihnem. Dúfam, že sa Juraj dá rýchlo dohromady. Inak naša skupinka dnes aj mierne zablúdila. Nejak sme zbehli zo zelenej značky a skončili sme až na zvážnici čo ide z Turia. Našťastie Sylvatic si spomenul na ten pekný singláčik, čo ide smerom na zelenú značku a odtiaľ sme pokračovali ďalej po zelenej.
Tak dnes sme pojazdili avizované Martinky. Trasa: VD - Strečno - Saračníky - po zvážniciach ku studničke - Martinky - po zelenej zjazd do Turia.
Partia a počasie super. Jediný čierny bod dnešného výjazdu bola jedna zlomená kľúčna kosť. Detaily neskôr. Zjazd po zelenej do Turia je úplne super, ako písal aj Zino1. Podľa môjho názoru je ďaleko krajší ako zjazd z Minčola. Na celom zjazde sú len asi 4 stromy, cez ktoré treba bajk preniesť. V hornej časti sa ide dole lúkami a potom po krásnych singláčikoch a trailíkoch, až ku koncu sa cesta mení na zvážnicu, ale aj tá je dosť technická, lebo je dosť rozbitá.
Prenášať trebalo asi len jeden. Stormy boli na dokorenenie fajn zjazdíku. Minčol má tiež svoje čaro, technickejší. Ale musím uznať zjazdík to bol veľmi pekný.
Čo sa týka výjazdu ako oblo psíané takmer všetko super až na tú Jurajovú kľúčnu kosť. Volal som s nim a vraj je to už ok, napravili mu to v MT a ide domov, 4-5 týždňov PN, no dá sa dokopy. Takže skoré uzdravenie prajem ...
Inak paria bola fajn, na budúci rok repete !
peknee, párkrát som nedobrzdil, ale bolo to fajne, príjemný tréning na sobotu...
načo su ti brzdy , a už tolko netrenuj lebo budeš lepsí ako bracho . inak pekná akcia škoda že nám to nevydalo ist s vami ,malo času,ale daly sme divinku dlhe pole ponad vel. rovne svedernik,bolo pekne, dobre a ciro po chorobe nevládal tak bolo akurát.
Aj ja sa pripajam k skoremu uzdraveniu nasho maroda..
Vyjazd bol pekny (az na to moje koleso ), pekna jesenna idylka, az na ten chlad na Krizave a krasne fotky si urobil Iceman..
Inak partia bola skvela, teren bol fajn, len skoda, ze v tej mojej 6clennej skupinke cez Skalky na Cistiny nebolo viacej HT, niekedy si uz pripadam ako hendikepovany
Tak dnes sme pojazdili avizované Martinky. Trasa: VD - Strečno - Saračníky - po zvážniciach ku studničke - Martinky - po zelenej zjazd do Turia.
Partia a počasie super. Jediný čierny bod dnešného výjazdu bola jedna zlomená kľúčna kosť. Detaily neskôr. Zjazd po zelenej do Turia je úplne super, ako písal aj Zino1. Podľa môjho názoru je ďaleko krajší ako zjazd z Minčola. Na celom zjazde sú len asi 4 stromy, cez ktoré treba bajk preniesť. V hornej časti sa ide dole lúkami a potom po krásnych singláčikoch a trailíkoch, až ku koncu sa cesta mení na zvážnicu, ale aj tá je dosť technická, lebo je dosť rozbitá.
inak už som to tu raz písal, netreba chodiť až k tomu smerovníku - kde je Licho chrbtom, ale o niečo vyššie je betónová skruža a okolo nej sa krajšie napojíte na tú zelenú značku...nemusíte ísť cez to blatko pri smerovníku
Možno Berca aj nahovoríte. Ja zajtra idem raftovať, takže to nemôžem a vo štvrtok idem cez deň. Navyše ani nemám svetlá, naposledy ma zásobil Berco a aj to som bol rád, že som ku koncu výjazdu čosi videl, lebo už dochádzali batérie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inac pekny vyjazd, trocha veterny a uz aj chladny. ale konecne som prekrocil 5 000 km tento rok.
Prenášať trebalo asi len jeden.
Čo sa týka výjazdu ako oblo psíané takmer všetko super až na tú Jurajovú kľúčnu kosť. Volal som s nim a vraj je to už ok, napravili mu to v MT a ide domov, 4-5 týždňov PN, no dá sa dokopy. Takže skoré uzdravenie prajem ...
Inak paria bola fajn, na budúci rok repete !
načo su ti brzdy
Vyjazd bol pekny (az na to moje koleso
Inak partia bola skvela, teren bol fajn, len skoda, ze v tej mojej 6clennej skupinke cez Skalky na Cistiny nebolo viacej HT, niekedy si uz pripadam ako hendikepovany
inak už som to tu raz písal, netreba chodiť až k tomu smerovníku - kde je Licho chrbtom, ale o niečo vyššie je betónová skruža a okolo nej sa krajšie napojíte na tú zelenú značku...nemusíte ísť cez to blatko pri smerovníku