posledny vikend sa mi podarilo spravit peknu osmicku na zadnom kole a rafik pojde do srotu. S tou mojou technikou jazdy to nevyzera aspon v najblizsej dobe na pretekarske zlepsenie a tak zvazujem nad vymenou za nieco co by bolo dostatocne pevne a znieslo aj horsie zaobchadzanie. Zohnat nieco v SR a este aby mali na sklade sa zda byt "mission impossible". Doteraz som jazdil Sun EQ SL 2.3 ale chcel by som rozhodne nieco pevnejsie. Na vahe mi az tak nezalezi(mimo extremov samozrejme). Jazdim XC. Zvazujem rovno nad vymenou celych kolies a pouzivval by som asi dve sady. Jedny na cestu a druhu do terenu na plastoch o rozmeroch 2.2-2.4. (ak sa zmesitia do ramu :P ). Tak ak by mal niekto tip ci uz na poriadny 29" rafik na mtb alebo rovno cele kola, budem vdacny. Chcel by som skusit bezdusove plaste, takze rafiky by mali byt na to usposobene.

Co sa tyka rafkov cital som velmi dobre referencie na: http://www.notubes.com/product_info.php/products_id/345 ale cenovo to bude dost masaker a netusim ci by som to zohnal aj u nas.
07.10.2009 - 09:51:20
00
u nás se ty NoTubes dají sehnat bez problémů, nově je mám nahozené na Nineru bez duše s tmelem, ale díky stěhování a dalším okolnostem sem ještě neměl čas se na tom projet, ale snad příští týden už bude klid. Jinak díky té šiřce ráfku je to na kole masakr, fotky snad brzo dodám.
Pokud bys je chtěl sehnat není problém když tak PM
Jo v případě zájmu mě zůstaly ráfky DtSwiss TK7,1d a ty snesou taky opravdu hodně :lol:
07.10.2009 - 10:19:14
00
keyboard_arrow_up