Vždy treba mať nejaké veci porobené pripravené ( napr. nákup - potraviny...)aby bolo čím argumentovať, ale pri 17 mes. a 12 ročnej dcére ( a pracujúcej druhej polovičke 10-12h denne) veľa času nie je, ale keď vyrazím na 1 až 4 hod výjazd alebo tobôž na celodenný výjazd-maratón, musím sa pripraviť že mi to bude vyhadzované na oči ešte niekoľko mesiacov....
Takže aj po každom schválenom a odobrenom výjazde nie je nič isté....tak 2-4 dc vína ( vo mne) potom eliminujú "prístup informácií".

Dosť chlapov asi ovláda pôvodom východoázijské "taktické počúvanie" známe už z 1. tis. pred naším letopočtom... "jedným uchom dnu, druhým von".


No v podstate platí čím viac spoločných záujmov tým lepšie pre budúcnosť.
Veď skús odložiť kolo a kúp si na balkón nejaké basy piva a začni piť... :beer: \o/
...ešte ťa budú prosiť,aby si začal zas jazdiť. :hai:
06.10.2009 - 22:08:46
00
Mailer, neviem síce aká maličká je vaša bambuľka ale myslím, že teraz je celkom dobrý čas na turistiku. Je ešte maličká, čiže nieje až taká ťažká :) a nemáte problém čo jej zobrať papať. Maminka má vždy so sebou :-). My sme s našou boli takto pred rokom na Kamienke na Chopku a to mala 3,5 roka a 20kg. No manžel mal čo robiť kým ju hore vyniesol. Tento rok sme už nemohli ísť. Musíme so spoločnou turistikou počkať kým malá nezosilnie tak, že by mohla ísť na dlhšiu trasu aj po svojich. Takže zatiaľ musíme občas využiť starkovcov, ak sa niekam chceme vybrať.


Ja by som siel, len moja draha polovicka velmi nie. Nie ze by nechcela, ale ju to nebavi, Ona ked vylet tak maximalne niekam 2h slapania, a nie na cely den, alebo doobedie, a malinka je este stale zavysla na prsniku, tak pockam do jari, potom kupim nejake krosna a budem slapat aspon karpaty.
Navyse ked dojdem z roboty domov, tak manzelka je rada ze si trochu vydychne a malinku zabavam ja, a vecer o osmej padame obaja unavou a mlada sa vyskiera jak slniecko na hnoji a nie a nie spat :angel: .
07.10.2009 - 07:35:10
00
hej a ak by nejaka mala zaujem, nefajcim, nepijem, varim, periem, do prace chodim, som proste idealny chlap :rofl: :rofl: :rofl:

A hlavne aby mala spoločné záujmy ako varenie, pranie ..... :rofl: :rofl: :rofl:
07.10.2009 - 07:52:32
00
Ona ked vylet tak maximalne niekam 2h slapania, a nie na cely den, alebo doobedie .

Vždy lepšie ako nič aspoň si prevetráte všetci traja hlavy. Ja som vďačná aj za pol hodinku alebo hodinku (keď sa idem trošku prebehnúť) a hneď mi je lepšie. Trošku sa pri tom odreagujem a hneď mám lepšiu náladu a neviem čím to je ale nemám taký pocit únavy a lenivosti :?: :) Alebo sa chodíme často prechádzať so psíkom všetci traja a tiež máš taký pocit že aspoň nesedíš alebo netrčíš doma ale si na čerstvom vzduchu. Viem, že pre tých čo sú zvyknutý na 4h a viac času stráveného aktívne, je to málo, ale aspoň dačo ;)
a malinka je este stale zavysla na prsniku, tak pockam do jari, potom kupim nejake krosna a budem slapat aspon karpaty. .

Treba tie drobčeky už od malička priúčať aby neskôr nemysleli na hlúposti :)
07.10.2009 - 08:08:06
00
snazim sa bicyklovanim neobmedzovat rodinu a naopak...a sice na bicyklovanie vyuzivam cestu do a z prace a ak sa niekedy jedna o vikend, treba ho vynahradit nejako inak...dcera sa javi, ze ma rada pohyb, cize da sa vyuzit aj to...ale napr. tazko sa vysvetluje taka vec, ze naco nam je uz stvrty bicykel, ked nemame este dvere v dome alebo fasadu
07.10.2009 - 08:55:42
00
2h nie je problem, to chodievame kocikovat v ramci okolia domu kazdy den (aj ked zaprsi), ale myslel som nieco vacsie, a to zatial nejde. Snad na jar ked bude mala samostatnejsia.
08.10.2009 - 06:31:09
00
A čo tak toto

Prílohy:

195101.jpg
195101.jpg 56.54 KiB thumb_up0thumb_down

08.10.2009 - 10:27:23
00
A co tak toto :)

Prílohy:

6n.jpg
6n.jpg 127.2 KiB thumb_up0thumb_down

08.10.2009 - 11:37:00
00
:rofl: :rofl: :y: :y: :clap: :clap:
08.10.2009 - 11:44:51
00
Vozik sme mali pozicany, bolo dobre :y: , na jar skusim pozicat znovu, kupovat sa mi vozik moc nechce, je dost drahy na to co ho vyuzijem, radsej tie krosna.
08.10.2009 - 12:29:05
00
zaujímavá téma ^_^

na dlhé výjazdy cca 8hod. sme si brávali z práce dovolenku, kedže cez víkend chcem byť s rodinou.Keď idem na nejaký kratky výjazd, tak to závisí od toho ako kedy zaspia poobede deti- a ja hned štartujem, niekedy ešte s plným žaludkom, takže grgám celý výjazd :lol: - nikededy to tažko naplanovať.Parťáci z klubu sa mi prispôsobili, takže im hned zavolam a už točíme pedále.
Občas trenujem s mladším tak , že ho dám do cyklosedačky a mastím do kopcov a potom diétny zjazd :) - občas tam zaspí, takže potom ho doma preložím do postele a potom dospí aj cyklistickou prilbou :nod:.Čo sa týka pešej turistiky, tak používam krosná, baby vak a baby šatku, je to super.
Ináč manželka je tolerantná, niekedy ma normálne vyháňa bajkovať 8)
...no a buduci rok chcem kúpiť teleskopickú tyč + vozík budem mať mať požičaný :y:
08.10.2009 - 12:40:27
00
No, napisem teda kusok ako to funguje u nas, manzelku prave caka navrat do prace (po dvoch materskych t.j. 5 rokoch doma).

Ked sme cakali prve, chodievala na brusne tance. Po porode neviem ci treti tyzden, ked sa citila dobre, som uz kocikoval okolo telocvicne. Po pol roku, na jar sme kupili vozik. A jazdil som pravidelne, z domu autom ma vylozila pod lesom a pokracovala, kym jej skoncila hodina tak som ja dojazdil a spolu sme isli domov. Maly to vacsinou prespal. :) Neskor ked uz zjedol aj nejaku detsku vyzivu a podobne, som ho zobral aj na dlhsie. Po 2 rokoch sa narodila dcera, predal som 1miestny a kupil 2miestny a od jari som zase tahal. Casom im prestalo stacit "len sa vozit", tak sme zacali chodit na ihriska (zelezna, petrzalka). Casto som ich braval aj na cely den (cez vikend).

Samozrejme, ma to daleko od bajkovania. Ale vysledok bol asi taky - niekedy som bol s vozikom aj 2x za tyzden, k tomu som pridal jeden den co som si zobral bike do roboty a vyrazal priamo po praci (a prisiel domov az vecer), a pripadne este kratsi vyjazd cez vikend... A so zenou som v tomto nikdy nemal problem. Asi najviac zabralo to, ze aj ja sa prisposobujem jej - na materskej zacala chodit dialkovo do skoly (kazdu sobotu som s detmi), z casu na cas si ide zaspievat so zborom kam chodila, niekde sadnut so spoluziakmi... Alebo, som jej proste povedal, beriem decka na cely den do vozika, ideme na ihriska, urob si program. :) Takze potom nema pocit, ze stale trci doma a ja sa niekde tulam.

Este by som dodal, ze samozrejme vyrazame aj spolu (ci uz na bike alebo na turu). Ale ma aj dost svojich zaujmov - rozdielnych od mojich.

Tak drzim palce :)
08.10.2009 - 13:44:27
00
keyboard_arrow_up