Rasto bude urcite stastnym majitelom nejakeho toho "lacnejsieho" auticka (pevne verim, ze 6ka ked uz nie M6ka). Podobne finty robi aj Skodovka a tiez ma ich biky neoslovili.
rasto : asi som nejaky narocny, ale ked pozriem na toho zlepenca znacky BMW, tak 80 litrikov by som za neho urcite nedal!!! ako pozeram, tak pozeram...nic hodnotne na nom nevidim
Tiež sa mi zdá, že 50% hodnoty toho biku sú logá BMW na ňom
Tlmič Manitou Radium na biku takej cenovej kategórie nemá čo robiť, predstavec sa mi zdá byť nejaký moc dlhý (ale o to pokoj, každému môže vyhovovať niečo iné) a dať kombináciu kotúče + ráfiky na V-brake, to považujem za faux pas
reklamny tah,cenovo-to iste ako pri autach BMW,priplacas za znacku,niezeby tie auta neboli dobre,ale v tej kvalite je aj nova oktavia a za podstatne menej penazi,co sa tyka toho biku,skor si robia hanbu...
Matt ja som myslel,že tým nič moc narážaš na celkovú stavbu bike po konštrukčnej stráneÁno cena je prehnaná na to čo to má súhlasím.Ale čo sa týka jazdných vlastnosti hlavne zadnej stavby do pohody.
Audino jasné zadný tlmič mohli dať v tej cenovej triede iný,to že dali ráfiky aké dali je sice faux pas suhlasím ale na funkčnosť pri normálnom jazdení to nemá nijaký zásadný dopad.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tlmič Manitou Radium na biku takej cenovej kategórie nemá čo robiť, predstavec sa mi zdá byť nejaký moc dlhý (ale o to pokoj, každému môže vyhovovať niečo iné) a dať kombináciu kotúče + ráfiky na V-brake, to považujem za faux pas
Audino jasné zadný tlmič mohli dať v tej cenovej triede iný,to že dali ráfiky aké dali je sice faux pas suhlasím ale na funkčnosť pri normálnom jazdení to nemá nijaký zásadný dopad.