.
kilometrov to neni vela, pamatam si ze som to niekedy na jar spravila na Meride za 6 h uplne klidek, takze teraz ked budeme dupat podlahu ....
koordinaciu vidime s PalimTT tak, ze sa stretneme v TT, do NMnV sa odvezieme vlakom (bohuzial nie je to okruh, ale z bodu A do bodu B
.
pokial si pamatam vlak z TT ide cca o 10:00, a o 11:00 je v NMnV. ten cas stretnutia v TT by hadam takto vyhovoval. keby sa nam nechcelo z Bukovej asfaltom, 17:15 ide vlak z Bukovej do TT (15min)
.
apelujem na nasledovne osoby
paliTT, trencania: schickmo, greedy, dutchman, pointer, konnky, + matt, bratislavcania: dudo, jezus, buko, + turbi, + kazdy kto chce bude vitany
posledný komentár: 7. 7. 2010 o 12:27
posledný komentár: 17. 10. 2007 o 9:26
ta hla par fotos z
ps:tej hrusky mohlo byt aj viac
len tu kosu ne, tu neeee
Ale bolo fajn, aj ked mohlo byt trosku teplejsie. Skoda, ze som nevedel o tej zelenej znacke http://www.turistickamapa.sk/?zoom=14&lat=6251411.91178&lon=1979441.94834&layers=00BTTTTTTFFFFF
a Bestinne sme traverzovali podla mapy lesnych ciest zo zapadu, kde sme sa zablatili a potom sme uz nepokracovali dalej do hrebeni. Nabuduce budeme mudrejsi, ked tade pojdeme. Ta znacka pride vhod pri ceste z Lopenika do NMnV, raz davno som sa tam uz motal, ale vtedy este neexistovala.
Par fotiek v rezime "foliage" Canon 720
Link na fotky poslem v PM, este som nestihol zaslat tie predchadzajuce
..
niektore exemplary by som dal aj do fotosutaze..chutofky!...stary a novy e*****, vyfuk sopla, gorily v hmle...
lisky maju kozuchy..a my aspon 4 vrstvy na kazdej koncatine
máme mesiac na dohodnutie termínu a vybavenie počasia..
Bol by zaujem aj o takuto variantu?
ako perlicka na zaciatku lesopark brezina a juzny singel:)starou zeleznickou do mnichovej a na inovec
po ceste je inovecka chata a chata na bezovci,kde sa da najest a ohriat, odtial cez marhat na sedlo havran a po modrej do piestan na vlak
co vy na to?sobota rano 9:00 stanica TN?