Začína mi vŕtať v hlave nejaký HT rám od Kleinu.
Ale vyzerá to, že na Slovensku ani v Čechách nie je v ponuke.
Poradí niekto dovozcu, alebo mi vysvetlí situáciu?
Neviete mi preložiť slovíčko dazugelegt ? Sa mi v tej vete nejako nepáči a nerozumiem mu.
Habe Dir noch einen Umwerfer Type E dazugelegt,
also viel Spaß mit dem Rahmen,Gruß Jo.
P.S. Palomino bude onedlho na ceste.
Neviete mi preložiť slovíčko dazugelegt ? Sa mi v tej vete nejako nepáči a nerozumiem mu.
překlad za panáka
Přiložil sem ti ještě E-Type přesmykač,
a přeji hodně zábavy s rámem pozdravuji Jo.
Kubad no dobre máš panáka aj keď ťa chlapci predbehli. hehe Google prekladač mal s tým slovom problém tak som zneistel.
Na prelome november/december by som najt stórm mal mať doma. hehe
P.S. Nemec je nejaký aktívny. Prešmyk k tomu nemal byť ale chápem, že Ečkový by mu už asi len ležal v šuflíku. A možno bude aj tak rozhrkaný keďže je to top swing.
Necháme sa prekvapiť. hehe
http://www.bikezone.cz/view.php?cisloclanku=2009110101
citát z tej stránky: A Gary Klein? Kolům se v současné době nevěnuje, zaměřil se po prodeji značky na teleskopy. V současné době ale projevil zájem se ke kolům vrátit a vzkřísit cyklistickou tradici Kleinu. Fanoušci značky by tento krok jistě uvítali…
Neverím, že viete ako sa teším ja. Doma som už oznámil, že nebude so mnou reči lebo budem v dielni skladať. Nebude to síce finálna podoba ale zatiaľ iba funkčná. hehe
Budem od niektorých potrebovať názor pretože budem potrebovať na to zladiť brzdy ktoré sa k tomu nehodia. hehe
Prikladám obrázky základu /rám, vidla, bzdy/. Vzhľadom k brzdám akej farby dať predstavec, sedlovku? Zachovať tieto komponenty čierne a neriešiť farbu bŕzd ktoré budú byť do očí alebo sa to snažiť "lehce" zladiť s bielou sedlovkou, predstavcom /veľmi za bielu nie som/?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.S. Netusil som o Tvojom tajnom zivote na YouTube.
gelegt-prilozit
překlad za panáka
Přiložil sem ti ještě E-Type přesmykač,
a přeji hodně zábavy s rámem pozdravuji Jo.
Na prelome november/december by som najt stórm mal mať doma. hehe
P.S. Nemec je nejaký aktívny. Prešmyk k tomu nemal byť ale chápem, že Ečkový by mu už asi len ležal v šuflíku. A možno bude aj tak rozhrkaný keďže je to top swing.
Necháme sa prekvapiť. hehe
citát z tej stránky: A Gary Klein? Kolům se v současné době nevěnuje, zaměřil se po prodeji značky na teleskopy. V současné době ale projevil zájem se ke kolům vrátit a vzkřísit cyklistickou tradici Kleinu. Fanoušci značky by tento krok jistě uvítali…
Budem od niektorých potrebovať názor pretože budem potrebovať na to zladiť brzdy ktoré sa k tomu nehodia. hehe
Prikladám obrázky základu /rám, vidla, bzdy/. Vzhľadom k brzdám akej farby dať predstavec, sedlovku? Zachovať tieto komponenty čierne a neriešiť farbu bŕzd ktoré budú byť do očí alebo sa to snažiť "lehce" zladiť s bielou sedlovkou, predstavcom /veľmi za bielu nie som/?