ja som si ten ram kupil kvoli cenovej vyhodnosti a ze je to 14 a neni tazky.......no aj chcem jazdit najma v lese,teraz tam mam rst 120mm,celkom makka ale rst
podla mna tam pokojne mozes dat zdvih 150mm, kamarat jazdi 140mm a v pohode, na internete som videl tento ram uz aj s MZ 66 alebo RS Domain - obe 180mm, len ci to vydrzali
tak,obnovym svoju uplne prvu temu.....asi mam v plane si kupit Duro FR20,je to 160ka,jazdim FR mam asi +-+-70kg,..tak sa chcem opytat ci ste na tomto rame uz niekto dlhsiu dobu jazdil FR....s vidlicou +-150,najprv som si myslel ze to ten ram v pohode vydrzi(hlavovy uhol pisu 71ˇ),ale raz mi povie niekto ze nie neskusaj,raz druhy ze to vydrzi,ci mate niekto s takym zdvhom na tomrame REALNE skusenosti....bludny kruh.....proste neviem ci sa na to nevykaslat a nekupit len nejaku 130ku
kedysi som jazdil cocain so 150,2roky,drzal nemal problem,odjazdene aj par dh pretekov
presne nieco taketo som chcel pocut..a aka to bola vidla marost?(lebo vsimol som si ze je dost velky rozdiel v dlzke vidlic so 150 zdvihom medzi roznymi znackami)
ja som nepovedal ze tam chcem dat viacej ako 150,
a na dirt neviem,teda geometriou asi nie,pretoze vidlica 80-100 je na ten ram malo
a preto sa pytam lebo nechcem riskovat ze sa mi to zlomi
///
a duro fr20 ma na dlzku 56cm
epo kludne tam daj tu duro fr 20 ja ju mam na umfku a kamarat ju mal predtym na cocaine ale 16" ale dost u nas chalanov máva zdvih na cocaine +-150mm takze sa toho neboj
ak myslis tie nove,este mi stale neprisli,pretoze napinak nemali na sklade a cakali 2 tyzdne kym im dojde,tak piatok to konecne poslali,tak hadam zajtra ich budem mat doma
inac spytam sa aj ja: aky mas ty bike(ram vidla brzdy atd atd)?
ak myslis tie nove,este mi stale neprisli,pretoze napinak nemali na sklade a cakali 2 tyzdne kym im dojde,tak piatok to konecne poslali,tak hadam zajtra ich budem mat doma
bike nic moc vymienam pomaly vsetko zatial som vymenil deore radenie, kazetu, prehadzovačku brzdové páky, deore xt šmyk, teraz za miesiac cca pribudne naboj deore (zadny uz mam) a alexrims dm 24 a kluky spomínané 532
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
presne nieco taketo som chcel pocut..a aka to bola vidla marost?(lebo vsimol som si ze je dost velky rozdiel v dlzke vidlic so 150 zdvihom medzi roznymi znackami)
a na dirt neviem,teda geometriou asi nie,pretoze vidlica 80-100 je na ten ram malo
a preto sa pytam lebo nechcem riskovat ze sa mi to zlomi
///
a duro fr20 ma na dlzku 56cm
Keď máš teraz 16 tak predpokladám, že si toho až tak veľa neodjazdil a predpokladám, že skôr budeš asi mušia váha.
Frcni si tam max. 150mm a basta.
bike nic moc vymienam pomaly vsetko zatial som vymenil deore radenie, kazetu, prehadzovačku brzdové páky, deore xt šmyk, teraz za miesiac cca pribudne naboj deore (zadny uz mam) a alexrims dm 24 a kluky spomínané 532
ostane no name