Lokalizácia
Formulár sa odosiela
pisosip kde to predávajú??? :makeup: :d: :d: :d: :d:
myslím že ich budem viacej potrebovať
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 09:50:22
00
v lekárni. Kde inde? ;)
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 11:49:27
00
Zani, tak Ti poviem. Na cyklocestách nie je haluz. Vôbec. A to čo som vravel s tou roztrhnutou riťou (prepáč, pozadím) je pravda. Keď ideš okolo Dúbravského kulturáku, tak tam ideš, ideš a zrazu letíš, lebo pod sebou nič nemáš, a padáš, padáš, a doslova som si natrhol riť, aj v nemocnici som bol, bolelo to, au.
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 16:09:36
00
A bicycle can't stand on its own because it is two-tired.
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 16:14:06
00
Keď ideš okolo Dúbravského kulturáku, tak tam ideš, ideš a zrazu letíš, lebo pod sebou nič nemáš, a padáš, padáš, a doslova som si natrhol riť, aj v nemocnici som bol, bolelo to, au.

:rofl:

PS: Dnes som tade šiel a stačí trošku zmeniť ťažisko, nadvihnúť sa a no problemo. :D
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 16:20:14
00
Matka představená nařídí jeptiškám v klášteře,aby za každé sprosté slovo vhodili špetku písku do studny.
Jde první nese špetku
jde druhá nese dvě
jde třetí ta nese hrstku
jde čtvrtá se dvěma hrstkama
pátá nese dva kýble a jak tam sype a sype tak jede šestá s tatrou a řve: ˝Uhni píčo, jedu ještě dvakrát!!˝

Ke zpovědi přijde žena, která se přizná, že jí napadají hříšné myšlenky:
„Víte, ctihodnosti, když se podívám před zrcadlo, myslím si, že jsem krásná a svůdná.“
Farář nakoukne do zpovědnice a povídá:
„Dcero, to není hřích, to je omyl.“

Opilec se připotácí do kostela, zapadne do zpovědnice a mlčí.
Zmatený kněz zakašle, aby upoutal jeho pozornost, ale muž stále nic neříká.
Kněz tedy zaťuká na přepážku a doufá, že se hříšník konečně rozhovoří.
Z druhe strany se ozve: ˝Boucháš zbytečně, kámo, tady taky není hajzlpapír.˝

Na papežském koncilu se sešli všichni kardinálové s papežem.
Papež si vzal slovo :
"Vážení kardinálové. Kontaktovala mě firma Coca-Cola a nabídla naší církvi velkorysý sponzorský dar." Kardinálové zajásají.
"Má to ale jednu podmínku, musíme změnit slova "chléb náš vezdejší" na "Coca-Cola naše vezdejší. A tak se vás ptám: Kdy nám končí smlouva s pekárnami???"
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 16:38:16
00

Manžel přijde domů a přistihne v ložnici manželku s milencem v posteli.
Začne šíleně nadávat a řvát, načež milenec vstane, chytne manžela pod krkem, odnese ho do kuchyně, tam ho postaví, udělá kolem něj křídou na zemi kruh a řekne naštvaně:
"A z toho kruhu se ani nehneš, dokud Ti to nedovolím!" a vrátí se do ložnice dokončit, co začal.
Při asi pátém orgasmu slyší z kuchyně smích, na chvíli přestane, zbystří, ale smích ztichne, tak se do toho dá znovu.
Po chvíli slyší smích znovu, jenže když zbystří, smích zase ztichne.
Když se to opakuje potřetí, tak z toho sleze a jde se do kuchyně podívat, co se děje.
Tam stojí manžel v kruhu a potutelně se směje.
Milenec se diví: "Prosím Tě můžeš mi vysvětlit, čemu se tak směješ? Vždyť já Ti vedle v ložnici pígluju
ženu!".
A manžel s úsměvem odpoví: "Zatímco Ty mi vedle pígluješ ženu, tak já už jsem byl třikrát venku z kruhu!".

Milenci v noci po milování:
Ona: 'Máš me rád?'
On: 'Ano mám.'
Ona: 'Udeláš neco pro me?'
On: 'Všechno na svete.'
Ona: 'Nevyvolávej me zítra z matiky.'

Zobraziť komentár 18.11.2009 - 19:23:14
00
:rofl:

PS: Dnes som tade šiel a stačí trošku zmeniť ťažisko, nadvihnúť sa a no problemo. :D

Chcel som mu napísať niečo ešte drsnejšie, ale pozrel som si jeho profil a povedal som si - "Nechaj to tak, gumkáčik sa najprv musí naučiť jazdiť..."
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 23:19:20
00
I just had an argument with a girl I know. She was saying how it's
unfair that if a guy fucks a different girl every week, he's a legend,
but if a girl fucks just two guys in a year, she's a slut. So in
response I told her that if a key opens lots of locks, then it's a
master key. But if a lock is opened by lots of keys, then it's a
shitty lock. That shut her up.
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 08:57:29
00
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 10:14:01
00
:)

Prílohy:

celebrity-pictures-zorn-cruise-have-waterboy.jpg
celebrity-pictures-zorn-cruise-have-waterboy.jpg 25.05 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

celebrity-pictures-cannon-carey-burning-building.jpg
celebrity-pictures-cannon-carey-burning-building.jpg 33.89 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 19.11.2009 - 10:34:54
00
Chcel som mu napísať niečo ešte drsnejšie, ale pozrel som si jeho profil a povedal som si - "Nechaj to tak, gumkáčik sa najprv musí naučiť jazdiť..."

Tak Ti poviem. Ekonóm |( s cestnými bicyklami asi ťažko vie, čo je to skutočný terén. A keby si taký skok mal na svojom cesťaku z minulého tisícročia, tak sa ti rozpadne a ty s ním. 86 kilo by ten bike asi nevydržal :puke:
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 15:32:42
00
photos-d.ak.fbcdn.net

:rofl: :rofl: :puke:
(pre neznalých angličtiny - "nabudúce keď budeš chcieť vyzerať sexi, najprv spláchni)
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 19:04:16
00
8)

Dúfam,že Fernet o tom vie? :rofl:
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 19:41:57
00
Zani, tak Ti poviem. Na cyklocestách nie je haluz. Vôbec. A to čo som vravel s tou roztrhnutou riťou (prepáč, pozadím) je pravda. Keď ideš okolo Dúbravského kulturáku, tak tam ideš, ideš a zrazu letíš, lebo pod sebou nič nemáš, a padáš, padáš, a doslova som si natrhol riť, aj v nemocnici som bol, bolelo to, au.

A nezohol si sa v sprche po mydlo??????
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 19:44:48
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up