Pozdravujem všetkých priaznivcov Čergovskej stopy.
Ja ako chlopec z východu by som na úvod napisal:
PO ROKOCH CICHOSTI NASTAVAJU NA ČERGOVE DNI RADOSCI.
Prví predbežný termín TRETIEHO ROČNÍKA je 06.02.2010. (sobota) zo štartom o 10:00.
Tak bajker/bajkerka týmto Vás všetkých oficiálne pozývam.
Chcel by som sa ospravedlniť chalanovi: JAKUB HAJDU ,že sme ho ukrátili o pocit stat na tretom mieste. Nastala chyba pri prihlasovaní, kde sa poplietli štartovné čísla. Dúfam že touto chybou nestratil chuť naďalej sa venovať cyklistike. Ako revanš bude štartovať na ďalší rok zadarmo.
Samozrejme že nezabúdam a svoj sľub chcem aj dodržať ,takže Jakub aké chceš štartovné číslo?
...Jany, keď vo februári nedodržíš slovo, tak na Veľkú noc budem s guľovnicou chodiť po Raslaviciach, ale neolievať...
...inak sa ako prvý prihlasujem, včetne Kuba...a som rád, že ľady sa pohli pod Čergovom...
...keď treba pomôcť, tak daj vedieť...
Pozdravujem všetkých priaznivcov Čergovskej stopy.
Prví predbežný termín TRETIEHO ROČNÍKA je 06.02.2010. (sobota) zo štartom o 10:00.
Nazdar!
Ide sa na bycykloch akých ? MTB, cyklokros, Treking, alebo Bežky ? keďže je to vo februári,
Ďakujem Roman
Nazdar!
Ide sa na bicykloch akých ? MTB, cyklokros, Treking, alebo Bežky ? keďže je to vo februári,
Ďakujem Roman
Aby si nemusel dolovať v historii. Je to 16 km uphill pre MTB biky s prevyšenim cca 600 m, so štartom v obci Raslavice a cieľom na horskej chate Čergov. Cca 11 km sa ide po štatnej ceste a zvyšok po ceste kde je vylučena verejna doprava. Cesta je ale neudržiavana max odhrnuta a tam je pes zakopany Jeden ročnik bolo asi 60% ľad a poviem ti bola to zabava. Minuly rok ( nesuťažilo sa ) zase bolo hore nahulene kopa snehu a traktor to prepluhoval tesne pred nami. Bolo to mordovisko Tento pretek radim do kategorie FUNN pretoze je to super spestrenie zimnej sezony. TO Jasty
dufam že sa vam to podari zorganizovať a dufam že chata je už po prestavbe a pre tych čo tam ostanu spať budu pripravene a vykurene izbičky.
Podla vyjadrenia chatara, su izby kompletne zrekonstruovane, vratane tych na poschodi. Snad budu aj vykurene. Jedna z nich je uz na tento termin zarezervovana:).
Čo tak otvoriť debatu: čo by ste chceli vylepšiť na Čergovskej stope??
Mňa čo napadá je: čerpačka v časti rybník,
nová kategoria Veterán, no nebolo by na zahodenie aj Tir
co sa bojís že presiahneš konštrukčnú rýchlosť? Ja už deň dopredu.
Rychlosti ano ale tej v bare pri oslave
Čo tak otvoriť debatu: čo by ste chceli vylepšiť na Čergovskej stope??
Občerstvovačka na cca 10 km bude zbytočna, to radšej v cieli nieco teple padne vhod.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Samozrejme že nezabúdam a svoj sľub chcem aj dodržať ,takže Jakub aké chceš štartovné číslo?
...inak sa ako prvý prihlasujem, včetne Kuba...a som rád, že ľady sa pohli pod Čergovom...
...keď treba pomôcť, tak daj vedieť...
Nazdar!
Ide sa na bycykloch akých ? MTB, cyklokros, Treking, alebo Bežky ? keďže je to vo februári,
Ďakujem Roman
- Čergovská stopa-14.február 2009
...inak stručne - je to zimná časovka do kopca "uphill" na horákoch z obce Raslavice na chatu na Čergove (okres Bardejov) s prevýšením cez 600m (cca)
Ide sa na bicykloch akých ? MTB, cyklokros, Treking, alebo Bežky ? keďže je to vo februári,
Ďakujem Roman
TO Jasty
dufam že sa vam to podari zorganizovať a dufam že chata je už po prestavbe a pre tych čo tam ostanu spať budu pripravene a vykurene izbičky.
5.2.2010 mám 40! to bude fajn, len nech primrzne.
co sa bojís že presiahneš konštrukčnú rýchlosť? Ja už deň dopredu.
Omyl, izbu som zmenil o poschodie vyssie na dvojpostelovu. Sa chces tlacit ci spat?