niektory pracujuci jazdia aj po praci nahodit svetielka a ide sa.
Berco , ja vo večerných hodinách dávam prednost dobrému chladenému , ale možno to raz vyskúšam zatial ma to potme moc neláka a hodit salto cez medveda náhodne sediaceho na chodníku , nie nie nemusím
Inak tak to dopadne často, keď ide niekde bezo mňa
ved si mi tam aj chybal. zive GPS-ko
Berco , ja vo večerných hodinách dávam prednost dobrému chladenému , ale možno to raz vyskúšam zatial ma to potme moc neláka a hodit salto cez medveda náhodne sediaceho na chodníku , nie nie nemusím
raz Ta zoberiem a uvidis. ak mas slusne svetlo, je to super
caute chlapci zo ZA kedze som uz zobral bicykel domov na spis a neche sa mi ho vlacit hore dole aj ked najradsej by sm to tak robil jazdim aspon doma, tak vam tu dnes pridam zopar fotiek z dnesneho treningu aby som Vas nalakal ne letny vylet na spis, dnes bola uzasna INVERZIA z mojho domovskeho kopca Sľubica - 1129,4m PEKNE KOCHANIE
Pekne. Ja som dúfal, že by dnes aj u nás mohla byť taká inverzia, ale nejak sa všetka hmla rýchlo rozplynula. Snáď ešte tento rok bude také inverzné počasie aj u nás.
takže ako som písal vyššie, dali sme si Kuneradské zvážničky a spestrili si výjazd parádnym chodníčkom ktorý traverzuje zhruba v 1200 m.n.m. hrebeň Martiniek a pokračuje smerom na Veľkú Lúku...pre nedostatok času sme ho neprešli celý, v novej sezóne ho isto nevynechám...
zostava - najprv kajco a ja, neskôr v Kunerade sa pridal Peťo (RANSOM)...slušne sme sa rozbili, najazdili sme cca 74 km a nastúpali 1779 m...chalani toho mali na konci už plné zuby, ja som sa cítil výborne, návšteva u starého kamaráta Dr. Fuentesa v Španielsku v strede týždňa mi doslova vliala novú krv do žíl a kopce som šiel ako píla
inak, dnes som prvý raz testoval ponožky SealSkinz a silikonové gripy ESI Chunky a v oboch prípadoch veľká spokojnosť
My sme si v zostave ja, bracho, Zino a LubinoXC dali spomínanú chatu pod Suchým. Ja s brachom som si dal ako bonus ešte Dubeň. Celkovo 71 km a biednych 1200 výškových metrov.
ešte mi Peter hovoril, že ty budeš prvý kto na to zareaguje ...inak opravujem, ten chodník nejde na Veľkú Lúku, ale na Veterné...je vo veľmi dobrom stave, chcelo by to ho prejsť komplet, teraz tam bolo miestami viacej lístia, ale dalo sa to skoro komplet šlapať...ešte to omrknem na Google Earth kam to presne ide...
Ak by to bolo zjazdné až hore, to by bolo super. Naposledy sme šli po tej zvážnici s chalanmi a z jej konca sme na Veterné tlačili a bol to teda dobrý kúsok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a urcite sa nebudeme nikoho pytat na cestu
Berco , ja vo večerných hodinách dávam prednost dobrému chladenému
Berco ti podrobne vysvetlí
ved si mi tam aj chybal. zive GPS-ko
raz Ta zoberiem a uvidis. ak mas slusne svetlo, je to super
Zajtra teda o 10:00 na VD.
zostava - najprv kajco a ja, neskôr v Kunerade sa pridal Peťo (RANSOM)...slušne sme sa rozbili, najazdili sme cca 74 km a nastúpali 1779 m...chalani toho mali na konci už plné zuby, ja som sa cítil výborne, návšteva u starého kamaráta Dr. Fuentesa v Španielsku v strede týždňa mi doslova vliala novú krv do žíl a kopce som šiel ako píla
inak, dnes som prvý raz testoval ponožky SealSkinz a silikonové gripy ESI Chunky a v oboch prípadoch veľká spokojnosť