Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ale teraz naozaj... preco nikto nerozumie novodobemu jazyku teenagerov?

Rozumie, nerozumie, to je jedno. No ako by to tu vyzeralo, keby východniari v celom fóre písali nárečím, do toho by prispievali Záhoráci, južania by mohli po maďarsky, niekto by utrúsil niečo anglicky/nemecky/rusky/... a mládež by písala svojou "rečou". Ta ďe by sme boli?
04.12.2009 - 16:46:25
00
Rozumie, nerozumie, to je jedno. No ako by to tu vyzeralo, keby východniari v celom fóre písali nárečím, do toho by prispievali Záhoráci, južania by mohli po maďarsky, niekto by utrúsil niečo anglicky/nemecky/rusky/... a mládež by písala svojou "rečou". Ta ďe by sme boli?

ta nieco na tom pravdy bude...

EDIT: s marekom ktoreho obaja pozname sa tiez vies porozpravat ;)

Asi preto, že tinegeri majú vlastné nárečie, spleť rôznych pokrikov a výrazov, ktoré pokiaľ človek nepoužíva tak im nechápe. Ale postupne s vekom prechádzajú k tomu normálnemu (väčšinou) :punch:

ja som prikladom :)
04.12.2009 - 17:15:40
00
ja navrhujem pribrať :D
04.12.2009 - 17:23:29
00
preco som neochopil ten prispevok nadomnou? :D :rofl: idem spat :D :yawn:
04.12.2009 - 21:13:27
00

ja napr. niekedy nerozumiem tulenikovym prispevkom a to pise po slovensky, ale vyuziva aj dost anglickych vyrazov...preco hovadit slovencinu anglictinou, ked to nemusi byt? :hai:
04.12.2009 - 21:29:27
00
zaujimavy postreh miso, v principe sa jedna o podobnu vec...
04.12.2009 - 21:54:10
00
AHA...važne vam dakujem za "pomoc","rady" a "napady" fakt si to strašne cenim :x :n: :n:
04.12.2009 - 23:11:31
00
sme na fore, ale to neznamená že tu niekto bude lúštiť tvoje hatlaninky, niekedy aby človek na to vyťahoval enigmu

pokial ide o rám, tak na DH jednoznačne FS, už je len otázne či tá cena za daný rám nie je veľa
- aky rok výroby to je?

-rok vyroby zatial neviem,dnes som sa snim mal stretnut ale nestihal chlapik tak sme to odložili...inak ho predava za 450 ojro cena premne(preto ze je znamy) je 300ečka...
04.12.2009 - 23:13:35
00
Michal,ja ta nepoznam,ale asi si rozmysli co chces,lebo tie biky striedas ako ponozky :hai:
05.12.2009 - 11:49:30
00
ale teraz naozaj... preco nikto nerozumie novodobemu jazyku teenagerov?
Jednotlive narecia patria k jazyku ako takemu, ale hatlaniny ho prznia neskutocnym sposobom.
K ramu : ak ti nedaju radu na OSBD tak ti urcite poradi niekto v SBTK :D
05.12.2009 - 12:01:51
00
Na forach mtbikera sa rozobera vzdy nieco ine ako sa ma. Toto nie je pokec!! O hlúpostiach kecajte inde!! -- moj nazor , prosim ,,,, nerozoberajte len zvaste.
08.12.2009 - 22:46:22
00
musim sa pridat... OT je istym sposobom este horsie ako ta splet slov v prvom prispevku...
ak sa vam toto nepaci... tieto popatlane vyrazy a neviem co tak sem neprispievajte..
normalny clovek by sem nenapisal, pretoze sa moze vy***** na ludi co ani nevedia spravne napisat suvisly text.. (chybicka sa sem-tam vopcha kazdemu)...
je ale zaujimave, ze ludi ktorych trocha viac poznate (napr. osobne) tak im taketo srandi nenapisete do temy, ale beriete ich takych, aky su..
tolko odomna... a aby som nebol OT...
tak ja bych bral fulla... vzhladom na to ze chces DH... ma to vsetko co potebujes... teda ak to nieje poskodene...
08.12.2009 - 23:19:15
00
musim sa pridat... OT je istym sposobom este horsie ako ta splet slov v prvom prispevku...
ak sa vam toto nepaci... tieto popatlane vyrazy a neviem co tak sem neprispievajte..
normalny clovek by sem nenapisal, pretoze sa moze vy***** na ludi co ani nevedia spravne napisat suvisly text.. (chybicka sa sem-tam vopcha kazdemu)...
je ale zaujimave, ze ludi ktorych trocha viac poznate (napr. osobne) tak im taketo srandi nenapisete do temy, ale beriete ich takych, aky su..
tolko odomna... a aby som nebol OT...
tak ja bych bral fulla... vzhladom na to ze chces DH... ma to vsetko co potebujes... teda ak to nieje poskodene...

konečne normalny človek..dakujem...uvažujem nad fullom len ta vaha mi to nejako kazi :/ meriam 180cm a važim 65kg....velkost ramu je L a nieje poškodeny,cena je preto taka lebo to predava spolužiak ktory nejazdi...ten ram mu proste doma "hnije"....
09.12.2009 - 21:06:45
00
na DH jednoznacne full , HT to neni ono , ak je to dobry ram ber ho ak nie tak posetri popripade popozeraj v bazaroch .
09.12.2009 - 21:11:49
00
konečne normalny človek..dakujem...uvažujem nad fullom len ta vaha mi to nejako kazi :/ meriam 180cm a važim 65kg....velkost ramu je L a nieje poškodeny,cena je preto taka lebo to predava spolužiak ktory nejazdi...ten ram mu proste doma "hnije"....

ten ram je s tlmicom, ci? neda sa nan dokupit maksia pruzina? :^) tak by si si to mohol prisposobit.
ak nie, tak sa budes musiet viac napchavat :rofl:
09.12.2009 - 21:19:20
00
keyboard_arrow_up